S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: "Secretary" (2002) Joi 10 Oct 2013, 17:33 | |
| După un atac al bolii, Lee Holloway (Maggie Gyllenhaal) se mută înapoi împreună cu familia sa disfuncţională, decisă să o ia de la început. În ciuda greutăţilor, ea încearcă să se angajeze ca secretară la biroul de avocatură al lui E. Edward Grey (James Spader). Deşi nu a mai avut vreodată vreo slujba, Lee este angajată de misteriosul avocat, care nu pare deloc îngrijorat de lipsa sa de experienţă. La început, munca pare destul de normală şi plictisitoare – dactilografie, îndosarieri şi cafele – însă Lee încearcă din răsputeri să îşi mulţumească şeful. Iar familia sa îşi doreşte cu disperare ca ea să reuşească.Notă IMDB: 7Notă Cinemagia: 7,2Deâine o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Sundance (+ alte premii)Doamne, acest film m-a lăsat perplex. Mă uitam la ce durere se expunea fata asta şi nu îmi venea a crede. Nu îmi vine să cred că există asemenea boală... Compătimesc victimele ei. Aţi văzut acest film? Ce păreri aveţi? |
|