S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: "M-am hotărât să devin prost" - Martin Page Joi 10 Oct 2013, 18:09 | |
| Să devii ceva mai prost poate fi o idee inteligentă. Să gândeşti mult este, în lumea de azi, un handicap ca oricare altul. Cel puţin aşa crede Antoine, un tânăr de 25 de ani, care suferă de boala gânditului şi se simte foarte bătrân. Drept urmare, îşi pune toată inteligenţa la bătaie ca să intre şi el în categoria reconfortantă a imbecililor fericiţi. Într-o acţiune alerta, plina de surprize, veţi afla câte neajunsuri aduce inteligenţa, la ce e bună prostia şi, mai ales, cum poţi s-o dobândeşti. Cartea oferă satisfacţii intelectuale atât oamenilor inteligenţi, cât şi fericiţilor cărora experimentul lui Antoine le-a reuşit deja. Sfatul criticului: dacă n-aţi mai râs de mult la o carte, e timpul s-o faceţi citind aceste pagini. (sursa nu o pot dezvălui, evident)Mi-a plăcut această carte. Am citit-o online şi sper să fi fost toată (mie una nu mi s-a părut că lipseşte ceva :d). Vreau să-i mulţumesc dragei de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] că mi-a spus de ea. Este foarte interesantă :) |
|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: "M-am hotărât să devin prost" - Martin Page Sam 02 Noi 2013, 14:11 | |
| Pare interesantă cartea. Nu am mai citit de mult timp ceva amuzant şi, dacă ai spus că este online, sper să o găsesc şi s-o citesc. Mulţumesc că mi-ai spus de ea! |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: "M-am hotărât să devin prost" - Martin Page Vin 25 Iul 2014, 20:10 | |
| Doamne, cartea asta e geniala. Am aflat de ea tot lucrand variante pentru psihologie, iar apoi am cautat-o si-am citit-o. A fost, intr-adevar, cu totul altceva decat eram eu obisnuita sa citesc, insa o lectura pe cinste. Btw, faza asta a fost epica: - Spoiler:
"Doi infirmieri înarmaţi cu o targa intrară grăbiţi în bar şi-l luară cu ei pe Antoine, aflat în plină comă etilică. Pe tejghea, paharul lui de bere era încă pe jumătate plin.
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "M-am hotărât să devin prost" - Martin Page | |
| |
|