S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: "Brave" (2012) Sam 12 Oct 2013, 16:46 | |
| Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat. Atunci când prinţesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-şi îndeplini dorinţa, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj şi să-şi folosească talentele şi resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină şi învaţă semnificaţia curajului adevărat.Notă IMDB: 7,2Notă Cinemagia: 8,1Deţine un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA.M-a întristat umpic poveste, când mama prinţesei a fost fermecată şi obrăznicia fetei. Părul ăla roşcovan îmi plăcea nespus :)) părea atât de... ireal :)) |
|
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: "Brave" (2012) Mier 05 Feb 2014, 13:59 | |
| Am văzut filmul și mi-a plăcut. A avut multe scene amuzante, în general cu tripleții năzdrăvani sau cu niște curteni dilii, dar și câteva destul de triste și emoționante. Mi se pare de admirat că o fată are curajul să încalce tradițiile și să se decidă singură ce vrea să facă în viață. Cel mai amuzant moment, după părerea mea, a fost atunci când s-au prezentat pretendenții. Tații lor spuneau verzi și uscate numai pentru a-i însura. Relaxant film... |
|