Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
"Brave" (2012) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
"Brave" (2012) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

"Brave" (2012)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

"Brave" (2012) Empty
MesajSubiect: "Brave" (2012)   "Brave" (2012) I_icon19Sam 12 Oct 2013, 16:46

Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat. Atunci când prinţesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-şi îndeplini dorinţa, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj şi să-şi folosească talentele şi resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină şi învaţă semnificaţia curajului adevărat.

Notă IMDB: 7,2
Notă Cinemagia: 8,1

Deţine un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu BAFTA.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

M-a întristat umpic poveste, când mama prinţesei a fost fermecată şi obrăznicia fetei.
Părul ăla roşcovan îmi plăcea nespus :)) părea atât de... ireal :))
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Ploiești
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

"Brave" (2012) Empty
MesajSubiect: Re: "Brave" (2012)   "Brave" (2012) I_icon19Mier 05 Feb 2014, 13:59

Am văzut filmul și mi-a plăcut. A avut multe scene amuzante, în general cu tripleții năzdrăvani sau cu niște curteni dilii, dar și câteva destul de triste și emoționante. Mi se pare de admirat că o fată are curajul să încalce tradițiile și să se decidă singură ce vrea să facă în viață. Cel mai amuzant moment, după părerea mea, a fost atunci când s-au prezentat pretendenții. Tații lor spuneau verzi și uscate numai pentru a-i însura. Relaxant film...
Sus In jos

"Brave" (2012)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-