S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: "Beauty and the Beast" (1991) Sam 12 Oct 2013, 16:50 | |
| Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial al Franţei, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână aşa pentru totdeauna.Notă IMDB: 8Notă CInemagia: 8,9Deţine 2 premii şi 3 nominalizări Oscar, 3 premii şi o nominalizare Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.Sunt persoane care nu ştiu faimoasa poveste? Sper că nu :). Este povestea mea preferată. Sincer, unica care încă îmi place după atâţia ani şi aş putea să o văd iar, şi iar, şi iar. :) |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: "Beauty and the Beast" (1991) Sam 26 Oct 2013, 10:09 | |
| Filmul asta imi aminteste mult de copilarie si sincer, si acum ma uit la el cu nepotul meu. Dupa parerea mea filmele originale Disney sunt neburitoare si fara varsta.
Si acum cred ca am pelodia de la film. Sunt mare fana Cenine Dion |
|