ArMaGheDoN Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bulgarus acebook : Armaghedon Cosmin
Nr. mesaje : 1 Puncte : 3 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cs 1.6 Stare de spirit : Beat
| Subiect: Prezentare Lun 14 Oct 2013, 17:58 | |
| Salut Sunt Cosmin
Sunt Din Bulgarus din judetul Timis,sunt un prieten bun Cu Mihai
Eu ma joc Counter-Strike 1.6,Metin 2 si alte jocuri distractive |
|
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Prezentare Lun 14 Oct 2013, 19:35 | |
| Buuuna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Bun venit la noi pe forum, sper sa te simti bine cat stai aici si sa iti gasesti prieteni cat mai multi. Daca vei dori sa scrii si un fic, atunci eu iti urez spor la scris si multe, multe idei frumoase. Aici, tot ce conteaza este felul tau de-a fi, deci simte-te liber sa iti dezvalui personalitatea si sa ne lasi sa te cunoastem. Spor la postat si sa fii cat mai activa Te pup.
|
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Prezentare Joi 24 Oct 2013, 19:02 | |
| Buna, bine ai venit la noi pe forum. Eu sunt Geo, ma bucur sa te cunosc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa te distrezi pe forum si sa iti faci prieteni multi, multi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Daca ai nevoie de ajutor sa nu eziti sa apelezi la mine.
Intrebari: -Cum vrei sa abordezi viitorul ? -Ce asteptari ai de la viata ? |
|