Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: What made my day. Mar 18 Aug 2015, 20:06
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].
Subiect: Re: What made my day. Joi 20 Aug 2015, 15:05
Daniel Pîrvan n-a murit. am murit eu de nervi însă and this:
Omg, interzis copchiilor sub 17 ani XDDDDDDDDDDDDDD, no ban pls :'(:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
Subiect: Re: What made my day. Vin 21 Aug 2015, 12:20
Melodia asta. Am ascultat-o acum dupa mult timp si mi-a amintit de niste intamplari absolut superbe. O ador.
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Vin 21 Aug 2015, 18:47
Fata asta nu stie ca doar Bibi ( Lucif's Angel ) are voie sa ma corecteze la gramatica :))
Subiect: Re: What made my day. Dum 23 Aug 2015, 15:12
Smoosh the movie + glumele cu băbuța asta VĂLELEEEEEEEEU.
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: What made my day. Dum 23 Aug 2015, 17:48
Leviathan. a scris:
Smoosh the movie + glumele cu băbuța asta VĂLELEEEEEEEEU.
Subiect: Re: What made my day. Joi 03 Sept 2015, 00:04
MI-AU VENIT TRICOURILE OMFG OMFJC <3
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Sam 05 Sept 2015, 02:24
Choco cu poza trimisa pe feisbuc. A fost belea :)))
Subiect: Re: What made my day. Sam 05 Sept 2015, 23:55
„Pot trece peste că e scund, dar nu pot trece peste faptul că e scund.” + sunt penală rrrrrrău, mrrr + memeurile e la Eve și cel al meu + o mini caracterizare dă la un tip. 8)
hiatus ANBU
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
Subiect: Re: What made my day. Dum 06 Sept 2015, 16:39
Poza Anei + gogoooooooși de la bâlci.
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
Subiect: Re: What made my day. Lun 07 Sept 2015, 14:17
"CE VREI, MAN? MI-E FOAME" =)))))))))) Mda, fomista de Ana si asta: