Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: What made my day. Dum 13 Sept 2015, 15:44
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] + [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
We've been doing squats Party on the dock Take of every top Time to pump it up Drink until we drop (drop) Let's take another shot (shot) We don't give a fuck
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: Re: What made my day. Dum 13 Sept 2015, 19:10
6 ore de munca la promotii!! Iei!!
hiatus ANBU
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
Subiect: Re: What made my day. Dum 13 Sept 2015, 21:33
Subiect: Re: What made my day. Dum 20 Sept 2015, 21:17
M-am amețit la un party =))))))))))))))))))))) Votka shots rulz.
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
Subiect: Re: What made my day. Lun 21 Sept 2015, 13:31
This ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Subiect: Re: What made my day. Vin 16 Oct 2015, 21:50
^forever and ever.
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
Subiect: Re: What made my day. Joi 22 Oct 2015, 19:55
Am aflat ca a fost sters unul dintre cele mai misto ficuri de pe forum. R.I.P Vânătorul de umbre
Choco: This made your day? Rhye: Yes, a bad day. :'(
Danielle Sensei
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
Subiect: Re: What made my day. Dum 25 Oct 2015, 20:32
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
Subiect: Re: What made my day. Lun 26 Oct 2015, 16:34
Tort, geacă nouă, leşinuri la ora de istorie :))) şi ziua mea e mâine *.*