Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
New propose Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
New propose Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

New propose

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare :
acebook acebook : Bogdan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 819
Puncte : 1112
Reputatie Reputatie : 153
Stare de spirit Stare de spirit : Anything Could Happen

New propose Empty
MesajSubiect: New propose   New propose I_icon19Joi 17 Oct 2013, 08:42

Salutare. Am venit şi eu cu o sugestie care sincer să fiu nu ştiu dacă a mai fost sau dacă chiar există. Am răsfoit puţin forumul şi am observat că nu există un topic cu citate, proverbe sau chestii din astea. Probabil există fuzionat în alt topic şi nu ştiu. Dacă nu, mă întrebam dacă a-ţi putea face la sasusaku sau la discuţii libere o rubrică pentru aceste lucruri. Mie cel puţin mi-ar plăcea să mai citesc anumite rânduleţe de pe net sau chiar creeate. Dacă deja există, îmi pare rău de deranj, dar nu am observat. O zi bună!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
New propose Asss10New propose J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

New propose Empty
MesajSubiect: Re: New propose   New propose I_icon19Joi 17 Oct 2013, 16:13

Uite aici: https://sasu.forumgratuit.ro/t1559-motto-uri
Cat despre idee in sine, nu este nevoie sa deschizi un topic la sugestii pentru a putea deschide un topic in alta parte. Pana la urma, membriiau voie sa deschida un topic pe baza unui subiect daca li se pare interesant, iar acesta va fi fuzionat daca un altul asemanator exista. Nu-i nevoie de pareri pentru asta.
Sus In jos

New propose

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-