Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Aisenai Aishitai - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Aisenai Aishitai - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Aisenai Aishitai

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Ce părere aveţi despre A.A.?
E excelent!
Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_vote_lcap67%Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_vote_rcap
 67% [ 8 ]
Un fic reuşit, dar parcă îi lipseşte ceva.
Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_vote_lcap25%Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_vote_rcap
 25% [ 3 ]
Mda, eu zic să îl închizi...
Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_vote_lcap8%Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_vote_rcap
 8% [ 1 ]
Total voturi : 12

Sondaj inchis

AutorMesaj
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

Aisenai Aishitai - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Dec 2013, 12:46

Bună, dragelor! Am adus next-ul de care nu sunt mândră chiar deloc! Vreau să îmi cer scuze dacă nu m-am ridicat la aşteptările voastre, dar inspiraţia chiar nu a ajuns şi pe la mine în această vacanţă. Ştiu, probabil vă ve-ţi întreba "De ce nu a mai aşteptat puţin să scrie ceva mai bun?". Ei bine, de mâine voi fi îngropată până în gât de teme, deci nu voi mai avea timp de nimic. Vă rog să mă iertaţi şi pentru dimensiunea minusculă a acestuia, dar nah, asta a fost tot ce am putut compune, având în vedere pana de idei de care dispun acum. Oricum, vă urez lectură plăcută! Sper că nu vă veţi speria rău..
P.s. Dedic acest capitol bunei mele prietene cu care am ras de nenumarate ori, Alexandra, pentru ca datorita tacanelii ei am terminat acest capitol. Ma saturasem de ea! :)) Te 'ube, Alex`! <3 

Chaper 5

Din perspectiva lui Orochimaru

Linişte. Acesta era singurul lucru ce domnea în salonul vopsit în albastru al Spitalului Munchen, loc în care mă aflăm de ceva timp. Dincolo de uşa din lemn masiv se puteau auzi vocile alarmate ale asistenţilor şi paşii fugitivi ai doctorilor ce se grăbeau spre sălile de operaţie, acompaniaţi de sunetul aparatelor ce îi agăţau pe răniţi de fragilul fir al vieţii. Întotdeauna am considerat că acest loc este o binecuvântare pentru cei bolnavi şi un pas către moarte totodată, acesta fiind principalul motiv pentru care am ezitat să păşesc în spitale.
Oftez prelung, dorindu-mi ca momentele petrecute astăzi şi toate problemele întâmpinate în ultimele luni să dispară. Pur şi simplu vroiam ca întreaga durere de cap ce mă tot bântuie să se evapore, lăsând loc liber inspiraţiei ce înainte era mereu prezentă în mintea mea. Îmi era dor să las timpul să treacă pe lângă mine în timp ce mă afundăm în coloritul tablourilor pictate cu mult timp în urmă, căutând ceva ce ar putea duce la o nouă creaţie. Însă, acum acest lucru era un detaliu nesemnificativ, ceea ce contează momentan fiind starea de sănătate a lui Sasuke. Nu îmi plăcea şi încă detest să stau într-un spaţiu în care singurul miros este cel al medicamentelor, dar în această clipă chiar nu am încotro.

Am fost alături de băiatul ăsta încă de când l-am cunoscut şi nu am de gând să îl abandonez tocmai acum când sprijinul familial este de o importanţă atât e mare. Am ştiut de la început că, din nefericire, el nu stă foarte bine la capitolul "sănătate", dar niciodată nu mi-am închipuit că boala lui s-ar putea agrava atât de repede. Îl ştiu pe Sasuke de când era un copil, doar l-am urmărit crescând şi l-am ajutat să se lupte cu acest necaz ce i-a afectat viaţa întotdeauna. Mă bucur că a reuşit -cu greu, dar a reuşit- să ignore această prăpastie, mergând atent pe marginea ei, dorindu-şi să fie ca ceilalţi adolescenţi, lucru ce i-a ieşit oarecum. L-am urmărit zâmbind, plângând chiar şi iubind. Da, a iubit. Însă, din păcate, acea poveste de dragoste nu i-a adus decât suferinţă, făcându-l să se închidă şi mai mult în el, refuzând orice ajutor sau rază de lumina ce dorea să îl scoată la liman.

Îl priveam. Era întins pe patul acoperit cu aşternuturi albe, chipul fiindu-i mai palid decât de obicei, iar părul răvăşit pe suprafaţa pernei, organismul sau refăcându-se după lunga operaţie la care a fost supus. Trecuseră două ore de când corpul lui a fost readus în această încăpere, iar el nu dat niciun semn. Înţeleg că, aşa cum a spus şi Dr. Blundden, totul se clădeşte odată cu timpul, dar răbdarea nu este de partea mea acum. Aerul devenise greoi, iar secundele treceau cu încetinitorul, disperarea apacarandu-mă cu totul. Simţeam nevoia de aer proaspăt pentru cel de aici devenea mult prea sufocant.
Am păşit înafara clădirii, lăsând vântul să se joace liber în părul meu, eu bucurându-mă de scurta perioadă înafara infernului dinăuntru. Gândul mi-a zburat inevitabil la Sakura. Probabil că nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă şi de ce mă preocupă atât de mult starea unui adolescent cu care nu am nicio legătură de sânge, lucru ce ar explica faptul că am găsit-o în biroul doctorului ce s-a ocupat de brunet încă de la sosirea lui aici. Trebuie să recunosc că în tot acest timp petrecut în acest loc părerea mea faţă de unii medici s-a schimbat radical.

- Orochimaru? Mă întreabă o voce suavă, mângâindu-mi auzul.

M-am întors pentru a vedea cui aparţine acel glas ce îmi era oarecum atât de familiar. Ochii mi s-au mărit atunci când irisul verzui a dat de chipul unei persoane ce a însemnat atât de mult pentru mine în tinereţe şi pe care am decis să nu o mai văd niciodată din momentul în care i-am frânt inima în cel mai josnic mod, întreţinând relaţii se*uale cu cea mai bună prietenă a ei într-o seară în care alcoolul pusese stăpânire pe mine, nepermiţându-mi să mai gândesc logic. Normal că dacă aş fi avut capul pe umeri nu aş fi făcut un astfel de lucru mârşav de care nici acum nu sunt mândru şi pentru care probabil mă voi detestă pe vecie.

-Callie? Eşti chiar tu? Întreb eu în speranţa că între timp voi reuşi să ies din această stare de şoc ce m-a învăluit complet la vederea frumoasei femei din faţă mea. Părul castaniu şi odulat îi curgea valuri pe spate, acoperindu-i umerii înguşti, tenul îi era alb asemeni spumei laptelui –exact cum îl ştiam-, iar ochii ciocolatii mă fixau, căutând parcă vreun sentiment.
-Bineînţeles că eu sunt! Îmi spune, îmbrăţişându-mă. Spune-mi! Sasuke ce mai face?

To be continued…

Ultima editare efectuata de catre Sentōki U. in Sam 24 Mai 2014, 12:40, editata de 5 ori
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Dec 2013, 13:07

Vrei să mă omori cu zile. Vrei să mergi la pomană şi nu ştii cum  lough .
Cum să termini atât de repede acest capitol şi mai ales cum când s-a întâlnit cu aceea misterioasă tipă care culmea mai ştie şi de Sasuke. Nu ai zis nimic secretoasă mică ce eşti, dar lasă că am şi eu ideile mele. Nici nu ştii cât de tare aştept să vină vacanţa aia de vară ca să putem să scriem mai mult, mai ales tu care eşti foarte ocupată, dar lasă că la vară dacă nu te pui serios pe scris să vezi ce stau eu pe capul tău.
Sper să aduci cât mai repede nextul şi să povesteşti şi tu ceva mai mult despre aceea nouă tipă. Pare de treabă de la prima vedere, dar cine ştie ce mai coace mintea ta aia diabolică. Până la următorul capitol care cine-ştie când va apărea te pup şi îţi doresc multă inspiraţie.
Sus In jos
Arcana Julia
Chūnin
Chūnin
Arcana Julia

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 889
Puncte : 930
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred
Stare de spirit Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Dec 2013, 18:23

Bună!
A fost un capitol scurt, dar să spunem că merge. Aş vrea să te axezi un pic mai mult
pe descrierea sentimentală, să intri mai bine în pielea personajului.
În rest nu am nimic de comentat. Scuze pentru acest mesaj atât de scurt.
Oricum, aştept continuarea, aşa că mult spor la scris.
Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Dec 2013, 19:10

Dau edit

Am revenit și cu edit-ul. Sper că n-am întârziat prea mult, hehe. Singura mea plângere ar fii aceea că capitolul ăsta e mult prea scurt, draga mea, iar eu nu am putut să mă bucur mai mult de lectură. Nu-i nimic, însă. Pun pariu că o să te revanșezi cu cel ce o să vină. Ei, revenind la capitol, îngrijorarea lui Orochimaru mă intrigă din ce în ce mai mult. N-are nici o legătură cu Sasuke, dar îl ajută și-și face griji pentru el de parcă e copilul lui. Nu cumva e al femei ăleia, care-a apărut acum în peisaj? Sunt tare curioasă și în ceea ce o privește pe ea. Ntz, ntz, ntz, Orochimaru. Ai înșelat-o fix cu prietena ei cea mai bună? Hmp. Înseamnă că tare „bună” mai era și ea. Ei bine, aștept să mă anunți din nou când postezi și, până atunci te pup. Baftă la scris kiss kiss kiss kiss 
Sus In jos
~BiBiii~
Academy Student
Academy Student
~BiBiii~

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Mereu la calculator!! :)))
acebook acebook : Bianca

Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 32
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuriii
Stare de spirit Stare de spirit : Always Happy !

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Dec 2013, 20:39

Rebeca, esti geniala!  kiss Desi acest capitol nu se poate compara cu celelalte in niciun caz, pot spune ca ma multumesc si cu atat. Mi-as fi dorit un final diferit, fara chestii gen " Wtf? Gata? S-a terminat?".  lough  Abia astept sa vad cu ce ma mai impresionezi si sper sa vina inspiratia pana atunci.  waiting  Sa ma anunti la next si spor la scrisul temelor, Kanzaki. Te pup!  hi!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Lun 27 Ian 2014, 23:43

Kanzaki Risa a scris:
Bună, dragelor! Am adus next-ul de care nu sunt mândră chiar deloc! Vreau să îmi cer scuze dacă nu m-am ridicat la aşteptările voastre, dar inspiraţia chiar nu a ajuns şi pe la mine în această vacanţă. Ştiu, probabil vă ve-ţi întreba "De ce nu a mai aşteptat puţin să scrie ceva mai bun?". Ei bine, de mâine voi fi îngropată până în gât de teme, deci nu voi mai avea timp de nimic. Vă rog să mă iertaţi şi pentru dimensiunea minusculă a acestuia, dar nah, asta a fost tot ce am putut compune, având în vedere pana de idei de care dispun acum. Oricum, vă urez lectură plăcută! Sper că nu vă ve-ţi speria rău.. :3 kiss 
- Dedic acest capitol bunei mele prietene cu care am ras de nenumarate ori, Alexandra, pentru ca datorita tacanelii ei am terminat acest capitol. Ma saturasem de ea! :)) Te 'ube, Alex`! <3 -

Chaper 5.

Din perspectiva lui Orochimaru

Linişte. Acesta era singurul lucru ce domnea în salonul vopsit în albastru al Spitalului Munchen, loc în care mă aflăm de ceva timp. Dincolo de uşa din lemn masiv se puteau auzi vocile alarmate ale asistenţilor şi paşii fugitivi ai doctorilor ce se grăbeau spre sălile de operaţie, acompaniaţi de sunetul aparatelor ce îi agăţau pe răniţi de fragilul fir al vieţii. Întotdeauna am considerat că acest loc este o binecuvântare pentru cei bolnavi şi un pas către moarte totodată, acesta fiind principalul motiv pentru care am ezitat să păşesc în spitale.

Oftez prelung, dorindu-mi ca momentele petrecute astăzi şi toate problemele întâmpinate în ultimele luni să dispară. Pur şi simplu vroiam (voiam) ca întreaga durere de cap ce mă tot bântuie să se evapore, lăsând loc liber inspiraţiei ce înainte era mereu prezentă în mintea mea. Îmi era dor să las timpul să treacă pe lângă mine în timp ce mă afundăm în coloritul tablourilor pictate cu mult timp în urmă, căutând ceva ce ar putea duce la o nouă creaţie. Însă, acum acest lucru era un detaliu nesemnificativ, ceea ce contează momentan fiind starea de sănătate a lui Sasuke. (Aici ai combinat super prost trecutul cu prezentul. Intrucat starea de sanatate grava a lui Sasuke era in prezent, si detaliul acela trebuia sa fie tot in prezent. Stiu ca limba romana nu pune mare accent pe concordanta timpurilor, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim atenti atunci cand ne alegem cuvintele. Uneori suna cu adevarat prost.) Nu îmi plăcea şi încă detest să stau într-un spaţiu în care singurul miros este cel al medicamentelor, dar în această clipă chiar nu am încotro.

Am fost alături de băiatul ăsta încă de când l-am cunoscut şi nu am de gând să îl abandonez tocmai acum când sprijinul familial este de o importanţă atât e mare. Am ştiut de la început că, din nefericire, el nu stă foarte bine la capitolul "sănătate", dar niciodată nu mi-am închipuit că boala lui s-ar putea agrava atât de repede. Îl ştiu pe Sasuke de când era un copil, doar l-am urmărit crescând şi l-am ajutat să se lupte cu acest necaz ce i-a afectat viaţa întotdeauna. Mă bucur că a reuşit -cu greu, dar a reuşit- să ignore această prăpastie, mergând atent pe marginea ei, dorindu-şi să fie ca ceilalţi adolescenţi, lucru ce i-a ieşit oarecum. L-am urmărit zâmbind, plângând chiar şi iubind. Da, a iubit. Însă, din păcate, acea poveste de dragoste nu i-a adus decât suferinţă, făcându-l să se închidă şi mai mult în el, refuzând orice ajutor sau rază de lumina ce dorea să îl scoată la liman.

Îl priveam. Era întins pe patul acoperit cu aşternuturi albe, chipul fiindu-i mai palid decât de obicei, iar părul răvăşit pe suprafaţa pernei, organismul sau refăcându-se după lunga operaţie la care a fost supus. Trecuseră două ore de când corpul lui a fost readus în această încăpere, iar el nu dat niciun semn. Înţeleg că, aşa cum a spus şi Dr. Blundden, totul se clădeşte odată cu timpul, dar răbdarea nu este de partea mea acum. Aerul devenise greoi, iar secundele treceau cu încetinitorul, disperarea apacarandu-mă (acaparându-mă) cu totul. Simţeam nevoia de aer proaspăt pentru cel de aici devenea mult prea sufocant.

*

Am păşit înafara clădirii (in afara), lăsând vântul să se joace liber în părul meu, eu bucurându-mă de scurta perioadă înafara infernului dinăuntru. Gândul mi-a zburat inevitabil la Sakura. Probabil că nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă şi de ce mă preocupă atât de mult starea unui adolescent cu care nu am nicio legătură de sânge, lucru ce ar explica faptul că am găsit-o în biroul doctorului ce s-a ocupat de brunet încă de la sosirea lui aici. Trebuie să recunosc că în tot acest timp petrecut în acest loc părerea mea faţă de unii medici s-a schimbat radical.

- Orochimaru? Mă întreabă o voce suavă, mângâindu-mi auzul.

M-am întors pentru a vedea cui aparţine acel glas ce îmi era oarecum atât de familiar. Ochii mi s-au mărit atunci când irisul verzui a dat de chipul unei persoane ce a însemnat atât de mult pentru mine în tinereţe şi pe care am decis să nu o mai văd niciodată din momentul în care i-am frânt inima în cel mai josnic mod, întreţinând relaţii se*uale cu cea mai bună prietenă a ei într-o seară în care alcoolul pusese stăpânire pe mine, nepermiţându-mi să mai gândesc logic. Normal că dacă aş fi avut capul pe umeri nu aş fi făcut un astfel de lucru mârşav de care nici acum nu sunt mândru şi pentru care probabil mă voi detestă pe vecie.

-Callie? Eşti chiar tu? Întreb eu în speranţa că între timp voi reuşi să ies din această stare de şoc ce m-a învăluit complet la vederea frumoasei femei din faţă mea. Părul castaniu şi odulat îi curgea valuri pe spate, acoperindu-i umerii înguşti, tenul îi era alb asemeni spumei laptelui –exact cum îl ştiam-, iar ochii ciocolatii mă fixau, căutând parcă vreun sentiment.

-Bineînţeles că eu sunt! Îmi spune, îmbrăţişându-mă. Spune-mi! Sasuke ce mai face?

To be continued…

Baremul dupa care voi juriza: Titlu: 0,5 puncte, Idee: 2 puncte, Descriere: 2 puncte, Dialog: 2 puncte, Actiune: 1 punct, Exprimare: 1,5 puncte, Estetica: 0,5 puncte, Punctuatie: 0,5 puncte.

Titlu: 0,2 puncte
Este misterios si destul de original, caci este intr-o alta limba, insa cum aflam si noi ce inseamna? Am zis ca ii vei scrie si tu traducerea sub titlu, cand ai publicat primul capitol, insa nu am vazut nimic, astfel incat nu pot puncta legatura lui cu textul.
Idee: 1,8 puncte
Sunt constienta de faptul ca un fic nu poate fi 100% original, insa ideea asta cu parintii naturali denaturati deja e uzata si foarte plictisitoare. E pacat de restul ficului, caci ideile secundare sunt chiar bune.
Descriere: 1,5 puncte
Descrierea ta este, in principiu, buna, atat cea sentimentala cat si cea a exteriorului, insa ai momente in care e superficiala si chiar nu se potriveste in context. Ai multa grija. Din dorinta de a incerca sa transmiti cat mai multe sentimente cititorului, tinzi sa dramatizezi mai mult decat este cazul. Dupa parerea mea, mai bine descrii putin si bine, decat mult si prost.
Dialog: 1,5 puncte
Ca si in cazul descrierii, dialogul este destul de bun, insa nu pe cat de bun mi-as dori eu sa fie. Ai unele replici seci, de care te poti lipsi cu cea mai mare usurinta, caci nimeni nu le-ar simti lipsa. Dialogul este un alt mijloc prin care poti reda trairile personajului si, de asemenea, cere o atentie deosebita. Este greu sa ai un dialog bun, caci replicile trebuie sa fie concentrate, sa transmita ceva cu adevarat important. Incearca sa selectezi si sa introduci in vorbirea directa doar ceea ce se merita a fi impartasit.
Actiune: 1 punct
Este totul in regula aici. Nu este grabita, decurge normal.
Exprimare: 1,3 puncte
Mai faci greselute, unele mai grave, altele nu. Nu te iert pentru acel "vroiam". Intotdeauna este "eu voiam, tu voiai, ea voia, noi voiam, s.a.m.d.". 'Vroiam' este o combinatie gresita a celor doua verbe 'voiam' si 'vream'. Sa nu uiti asta. In rest, doar ti-as sugera sa iti mai corectezi capitolul din cand in cand. Sau daca nu ai timp exact cand il postezi, cred ca iti poti face intr-o alta zi.
Estetica: 0,5 puncte
Este ok, deci spatiile dintre paragrafe nu ma incanta atat de mult. Este suficient alineatul, astfel incat sa nu mai faci delimitarea cu spatii.
Punctuatie: 0,5 puncte
Uneori ai mai omis cate o virgula, insa nu-i bai. Nu ai probleme decat din neatentie.

Punctaj final: 8,3 puncte.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Aisenai Aishitai - Pagina 2 Asss10Aisenai Aishitai - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Joi 06 Mar 2014, 10:53

Fanfic SasuSaku blocat din cauza inactivitatii.
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Mai 2014, 15:05

Fanfic redeschis la cererea autoarei. Baftã!
Sus In jos
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Mai 2014, 22:58

Îmi este atât de rușine să comentez la un asemenea fic, având în vedere că nu am intrat deloc la el, probabil neobservându-l, dar îmi fac curaj și las un comentariu cât pentru toate capitolele de până acum. Pur și simplu nu mă pot abține de la comentarea unui fic așa intrigant. Îmi place totul, povestea, personajele, caracterele lor. E foarte misterios -ficul- și tocmai de aceea îmi place. Mă bucur că l-ai redeschis, pentru că în cele cinci capitole nu am apucat deloc să văd latura lui Sasuke și sunt foarte curioasă. Capitolul în care Sakura visa cu ochii deschiși chiar m-a pus pe gânduri. Mă bucur că a fost doar o iluzie a creierului ei. Bogată imaginație:)). Nu cred că Orochimaru ar face asta, pare destul de binevoitor și legătura lui cu Sasuke pare a fi foarte strânsă, dar nu cred că „pare”, chiar este, nu? Sunt atât de curioasă cu privire la viața Sakurei în continuare. Ceea ce m-a pus pe gânduri a fost faptul că de la o viață mizeră, după spusele ei, cu părinți care poate o iubeau îndeajuns de mult, dar să nu o arate, a ajuns să fie interesată de o persoană cu care poate doar printr-o legătură cu noul lui tată putea să o întâlnească. E super genială ideea.
Îmi cer mii de scuze că nu am dat de ficul ăsta până acum și că mă bag să comentez abia acum. Mă bucur că te-ai decis să redeschizi ficul^^ Baftă în continuare!:) Konbanwa!

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Sam 19 Iul 2014, 19:07

Fanfic SasuSaku blocat din cauza inactivitatii.

Edit: redeschis.
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Sam 19 Iul 2014, 22:39

Hellau guyz! Am revenit şi eu, după foarte mult timp, cu capitolul 6. Scuzee că mi-a luat atât, dar am fost ocupată cu examenul, admiterea la liceu, depunerea dosarului, bla bla blaaaa. Chestii de genul. I hope you'll enjoy it!

Chaper 6

Din perspectiva lui Sasuke

3 săptămâni mai târziu...

Negrul ce mă înconjurase în ultimul timp începea să îşi piardă din vizibilitate, o imagine înceţoşată făcându-şi apariţia. Credeam că e o altă iluzie ce mă încuraja să cred că mi-am revenit şi că totul avea să fie bine de acum încolo, dar mă înşelasem. Ploapele îmi erau ridicate, iar irisul negru privea pierdut tavanul alb. Nici măcar nu trebuia să analizez atent încăperea pentru că ştiam deja locul în care mă aflam. La spital, locul în care m-am născut, pe care l-am tot vizitat încă de pe atunci şi în care, probabil, îmi voi îmbrăţişa sfârşitul.
    Întreg corpul îmi era amorţit, simţurile parcă inexistente iar capul înconjurat de durere. Deşi ar trebui să fiu obişnuit cu toată această suferinţă, de fiecare dată când treceam pragul spitalului, de cele mai multe ori inconştient, simţeam cum o parte din speranţa regăsită în mine rămânea afară, fiind nimicită de răutatea celor din jur şi purtată spre înaltul cerului pe aripile vântului.

Adierea mişca crengile teiului din curtea spitalului, impactul acestora cu fereastra salonului meu provocând un sunet iritant. Draperiile albastre erau trase, împiedicând orice rază de lumină să pătrundă înăuntru. Pereţii goi conturau imaginea încăperii, totul rămânând nemişcat. Întreaga cameră trăda aspectul primitor ce, pe lângă doctorii de succes, susţinea prestigiul acestei instituţii. Eram singur; doar eu şi aparatele la care eram conectat. Singur, cum rămân mereu, mai devreme sau mai târziu.
    Aerul devenise încărcat, aproape imposibil de respirat, sângele accelerase, gonind prin vene iar capul îmi pulsa. Preludiul agoniei ce mă învăluia mereu după fiecare intervenţie medicală, deja începuse. Nu mă temeam, dar corpul îmi reacţiona că şi cum o făceam. Ochii mă dureau, pupila dilatandu-se. Începusem să transpir, vasele de sânge din zona gâtului inflamându-se. Am strâns în mâini bucată imaculată de material cu care eram învelit, încercând să ingnor întreaga situaţie, să mă calmez. Haide, Sasuke, ai mai trecut prin asta. Poţi să o faci! Doar prefă-te că totul este în regulă. Hai, prefă-te! Am îndepărtat pătura, lăsându-mi la vedere corpul. Îmi era cald, iar aerul înăbuşit dinăuntrul camerei nu era deloc favorabil situaţiei mele. Fortandu-mă, m-am dat jos din pat, tălpile atingând podeaua rece. Mă îndreptam lent spre geam. Durerea provocată de mişcarea muşchilor aflaţi încă sub efectul anesteziei putea fi asemănată cu cea simţită de un om înjunghiat în cinci locuri diferite, deodată. Era un coşmar trăit pentru a mia oară, doar că acum era mai rău. Ajuns în faţă geamului, am tras draperiile. Lumina de afară mă orbise, ochii abia obişnuindu-se. Folosindu-mi toată forţa de care dispuneam în acel moment, am deschis fereastra, adierea răcoroasă izbindu-se de corpul meu, fiorii făcându-şi apariţia pe spate.
    În secunda următoare realizasem că aveam frisoane. Îmi era frig. Am mai aruncat o ultimă privire afară, urmărind ambulanţele ce veneau şi plecau din parcarea spitalului. Atenţia în picase pe doi stagiari ce transportau pe o targă o fată, de 12 ani, cred, plină de sânge. În spatele acestora părinţii copilei plângeau îndureraţi. Atunci m-am gândit… Sunt o risipă... mi-am spus. Vitalitatea ce încă este prezentă în mine o putea ajuta pe acea fetiţă ce încă avea o speranţă, ce încă voia să crească, să cunoască oameni, să fie fericită, să se vindece. Eu nu aş putea face toate astea. Sunt doar un recipient de viaţă cu o soartă deja scrisă- şi cunoscută. Nu există leac pentru microbul ce mi-a distrus destinul încă de mic copil. La început eram sigur că exista o speranţă. Acum mă rog să  apară una.

“Tu poţi să zâmbeşti! Tu poţi să iubeşti!”. Regret tată, dar nu pot. Nu mai pot. Fără să îmi dau seama, o lacrimă îmi cursese pe obraz, făcând contact cu parchetul în cele din urmă. Exact aşa e şi la noi, oamenii. Ne facem apariţia în locuri neprevăzute, dăm tot ce avem mai bun din noi să ne găsim un rost, să nu ne simţim inutili şi ne lăsăm purtaţi de bătaia vântului, acţionând imprudent şi lăsându-ne ghidaţi de emoţii. Totul pentru ce? Pentru ca, la final, să ne lăsăm doborâţi de o anumită problemă sau emoţie, să ajungem să ne urâm persoana şi să ne facem seama, astfel sfârşind agonia care încă nu se instalase complet în viaţa noastră. E absurd când o gândeşti din această perspectivă, dar în clipă în care te-ai lăsa ghidat de sentimentele nu atât de puternice pe cât le crezi tu, de disperarea şi de dorul fericirii de altădată, crede-mă, sinuciderea ar constitui singura poartă vizibilă  către ceva mai bun, către linişte. Dar noi nu suntem conştienţi că adevăratul coşmar atunci ar începe. Nu doar pentru tine, dar şi pentru cei din jurul tău. Ar plânge, ţi-ar duce lipsa, unii dintre ei, mai slabi de inimă, urmând să ajungă exact că şi tine- simple marionete în mâinile diavolului, ajungând să se gândească că fără tine nimic nu îşi mai are rostul şi că trebuie să ajungă la tine. Şi tu… tu ai arde înăuntrul tău atunci când i-ai privi cum îşi distrug vieţile din cauză că tu ai făcut la fel cu a ta. Vei ajunge să regreţi, să îţi doreşti să ştergi această decizie şi să te întorci la ei. Ei bine, ei nu ar ştii acest lucru. Ei ar continua să se învinuiască şi uite exact aşa, odată cu a ta, ai fi distrus alte zece destine şi ţi-ai fi dat în sfârşit seama ce viaţă de căcat ai avut. Gândind astfel, am reuşit de multe ori să renunţ la ideea absurdă de a-mi pune capăt zilelor. Orochimaru… Datorită lui sunt acum aici şi tot pentru el nu renunţ să sper.

Orochimaru! M-am trezit strigând în capul meu.
    Am strâns tocul ferestrei încă deschise şi m-am îndreptat spre uşa. Corpul încă mă durea, dar deja nu mai dădeam importantă acestui detaliu. Imaginea brunetului parcă îmi revitalizase conştiinţa, dar nu şi organismul. Ameţisem dintr-odată, sprijinindu-mă de peretele bleumarin al holului. Am continuat să merg, nedând importantă stării în care mă aflam. Ajuns în sala de aşteptare, mi-am aruncat ochii peste mulţime. Nici un chip cunoscut. Credeam că nu mă observase nimeni, însă mă simţeam privit. Puterile îmi părăsiseră corpul definitiv. Ochii îmi erau acum impaienjenati. Am vrut să mă sprijin de un scaun, dar era prea târziu. Corpul meu atinsese podeaua. Totul devenise negru, ultimul lucru auzit fiind o voce feminină strigandu-mi numele.
- Ce s-a întâmplat, Sakura?

To be continued…               
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Mar 22 Iul 2014, 03:20

Oooooo da! Sasuke s a trezit in sfârșit. Ma rog, pentru un scurt timp. Am fost puțin derutata la începutul ficului, dar mai apoi totul s a legat. Ficul e super, mai ales deoarece îl conține pe Orochimaru, pe care, personal, îl plac ca si personaj din anime. Practic, o data cu trezirea lui Sasuke, începe adevărata acțiune. Hai mai repede cu next ul, mor de curiozitate. Anunță ma si pe mine te rog cand il pui. Bafta la scris, te pupppp :* :* :*
Sus In jos
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Mar 22 Iul 2014, 14:57

A trebuit sa citesc totul din nou. Uitasem tot. Suspansul capitolului trecut a dispărut, dar a apărut altul și mai mare. Îl consider și mai mare deoarece are legătură cu Sasuke. God, îi descrii atât de bine gândurile, atât de bine încât mă bagi și pe mine în depresie. Totuși sunt foarte curioasă despre părerea lui despre Sakura...Îl văd foarte melancolic în ficul tău așa că îmi imaginez că nu i-ar păsa așa de mult de ea cât de Orochimaru(bănuiesc că era și Orochimaru cu ea). Well, în capitolul ăsta au fost descrise mai mult sentimentele lui Sasuke, ceea ce a fost genial. Sper să mai faci capitole care constau în gandurile lui Sasuke. Până atunci, spor la scris în continuare! Și mersi de anunț, apropo. Pwp. 
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Iul 2014, 15:29

Ajung si eu pe-aici. Nu-mi pare rau ca ti-am citit ficul, caci am intalnit cateva idei tare bune si o descriere interesanta. Imi place ca incerci sa-ti conturezi personajele pe parcursul actiunii, ne faci sa le privim din mai multe unghiuri si ne lasi sa descoperim cate ceva despre fiecare. De asemenea, imi place dialogul tau. este drept, anumite replici poate ca nu-si au rostul, dar in proportie de 80% consider ca ai facut o treaba foarte buna. Cred ca ce-i lipseste in momentul de fata este tensiunea. Ma refer aici la acea atmosfera ce planeaza asupra unei scene in care doua personaje poarta o conversatie si fac referiri pe care numai ele le inteleg.
In alta ordine de idei, te felicit pentru cele sase capitole de pana acum, mi-ai starnit interesul si am citit cu placere un fic SasuSaku dupa o perioada in care n-am savurat decat mici particele din asa ceva. Idk, spor la scris si succes in continuare.
Pup.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19Dum 14 Dec 2014, 23:20

FanFic SasuSaku inactiv (Iul 20, 2014 )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aisenai Aishitai   Aisenai Aishitai - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Aisenai Aishitai

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-