Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Noaptea Dum 20 Oct 2013, 12:58 | |
| Deci pana la urma uitati si ceva compus de mine! Nu e cine stie ce, dar sunt interesata, de parerea voastra:
Noaptea
Noaptea-i ca un labirint, In el te caut,te simt, Pe-o poteca de argint, Aud parca rasunand, Glasul tau,atat de bland.
Tot in noapte,eu gandesc, La barbatul ce-l doresc, Privesc cerul instelat, Un mister neelucidat, Si-l creez pe-acel barbat.
Noaptea,prietena care, Ne conduce pe-o carare, Spre-un taram indepartat, Pe care l-am explorat, Cei ce-am naufragiat.
Noaptea,ringul de cristal, Plutesc purtata de val, Captivata,de-un efect amagitor, Al soaptelor de amor Dansez,atat de provocator.
Noaptea,eu te-ademenesc, Senzual eu iti vorbesc, La privirea ta,rosesc, Te-am creat,nu esti lumesc, In noapte,eu,te gasesc. |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Noaptea Mier 23 Iul 2014, 02:47 | |
| Nu stiu daca ti-ai dat seama dar fundalul formului este negru. De ce ai folosit o culoare inchisa si atat de deranjanta? Eu cand am intrat prima oara am simtit ca cineva mi-a strapuns ochii. Prima reactie a fost sa ies si sa caut altceva, cum probabil au facut multi, insa am spus ca daca tot am intrat sa si citescA trebuit sa copiez ca sa pot vedea. Serios, nu ti-ai dat seama cand ai postat ca nu se vede absolut nimic? Pe un fundal negru trebuie sa adaugi culori deschise, nu tipatoare si nici inchise. Culori pastelate, culori potrivite. In fine, sunt aici pentru poezie. Mi-a placut si cred ca daca a-i compune in continuare te-ai perfectiona. Nu e stralucita dar este foarte bine pentru inceput.Te rog, schimba-ti culoarea..Pup, spor la scris |
|