Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: Lara Fabian - Je T'aime Joi 31 Oct 2013, 21:19
In Franceza:
D'accord, il existait d'autres faons de se quitter Quelques clats de verres auraient peut-tre pu nous aider Dans ce silence amer, j'ai dcid de pardonner Les erreurs qu'on peut faire trop s'aimer D'accord la petite fille en moi souvent te rclamait Presque comme une mre, tu me bordais, me protgeais Je t'ai vol ce sang qu'on aurait pas d partager A bout de mots, de rves je vais crier Je t'aime, je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme a D'accord, je t'ai confi tous mes sourires, tous mes secrets Mme ceux, dont un frre est le gardien inavou Dans cette maison de pierre Satan nous regardait danser J'ai tant voulu la guerre De corps qui se faisaient la paix Je t'aime, je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme a
Tu vois je t'aïme comme ca
In romana:
Aia ca o traducere , dar imi mai place inca o fata dupa Lara Fabian si un baiat cum canta aceasta piesa. Cei doi si-au aratat talentru incercand sa castige la next star:
Sper sa va placa! Eu si acum plang sincer!
Daca vreti sa vedeti cum suna incercati Karaoke si filmativa:
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
Subiect: Re: Lara Fabian - Je T'aime Vin 01 Noi 2013, 20:55
Mie sincer, imi place melodia. Si asta e un miracol pentru ca eu nu suport franceza. Da, prima si ultima melodie ascultata de mine care sa fie in limba franceza. Oh, daca m-ar auzi acum profesoara mea... Oricum, mersi pentru versuri.
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: Re: Lara Fabian - Je T'aime Sam 02 Noi 2013, 20:49
Npc! Eu ador melodia si sa sti iti pot recomanda atatea melodi in franceza ale lui Lara Fabian! Iti vor placea sigur! Am zis sa impartasesc si cu voi melodia cu versuri cu tot! Nici eu nu sunt cea mai tare la limbi straine, dar franceva imi place. Poate din cauza profei. E stricta, dar daca inveti si esti atent devine buna si dulce, iar invatatul cu dansa e foarte placut.