Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Frankenweenie (2012) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Frankenweenie (2012) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Frankenweenie (2012)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

Frankenweenie (2012) Empty
MesajSubiect: Frankenweenie (2012)   Frankenweenie (2012) I_icon19Vin 01 Noi 2013, 16:23

Frankeweenie spune povestea lui Viktor Frankestein, un puşti precupat de regie care realizează filme cu monştri ajutat de credinciosul său căţel Bull Terrier, Sparky. Doar că Sparky este călcat de maşină, iar Viktor se trezeşte fără principalul său star. Inspirat de o lecţie de la şcoală (despre impulsurile electrice din muşchi, desigur), Viktor îşi promite să-şi readucă prietenul la viaţă. După ce creează maşinării elaborate şi se foloseşte de puterea unui fulger, puştiul reuşeşte să învie câinele, doar că noul Sparky începe să-i îngrozească pe vecini. Viktor va avea mult de furcă pentru a-i convinge pe cei din jur, în primul rând familia şi prietenii, că Sparky, în ciuda aspectului său înspăimântător, este acelaşi prieten loial de dinaintea "operaţiei".

Notă IMDB: 6,9
Notă Cinemagia: 7,2

Deţine o nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

A fost drăguţ filmul. Nu prea mi-a plăcut că era alb-negru, dar ochii mei i-au mulţumit lough 
Recunosc că am şi plâns în unele momente... 
Iubitorii de animale, luaţi exemplu de aici happy2 
Sus In jos

Frankenweenie (2012)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-