Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Cred ca se va întâmpla... Dum 03 Noi 2013, 18:40 | |
|
Hei! Mă tot gândeam, adică azi m-am uitat din nou la episoadele din Naruto (normal) când Sasuke i-a rupt mâinile tipului ălui doar că s-a atins de Sakura, apoi în pădurea aceea când se lupta cu Gaara, Sakura s-a pus în fața lui ea fiind lovit și lipită de copacul ăla. Sasuke îi spune lui Naruto că orice ar fi să o salveze pe Sakura. ( aww :* ) Mai erau câteva, a da, când erau pisici a tras-o pe Sakura de mână după el și asta de 2 ori :)), poate mă credeți nebună dar nu mai știu în ce episod Sasuke era la pămân, murmura ”Sakura”, am recitit si manga, iar atunci când s-a întors primul cuvânt care l-a zis a fost ”Sakura” ( deci o dovadă și din Shippuden :P ), atunci când a plecat de ce s-a întors la spatele ei să-i zica ”Mulțumesc” ?! Dacă era Ino sau altcineva o făcea ? NU ! Și eu sunt sigură că atunci când a vrut să o omoare era inonștient din cauza răzbunării. Vedeți aceste dovezi ar fi cele mai ...stabile ca să zic așa ..că Sasuke simte totuși măcar acolo , ceva pentru Sakura nu ? Hai să zicem nu o iubește la nebunie , dar ține la ea...și la Naruto. |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cred ca se va întâmpla... Dum 03 Noi 2013, 23:07 | |
| Toante aceste momente sunt normale ca pentru 2 colegi de echipa. Acel multumesc a fost pt faptul ca Sakura i-a dezvaluit sentimentele, faptul ca il iubea. Eu nu stiu ce sa zic. Om trai si om vedea |
|
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Cred ca se va întâmpla... Dum 22 Dec 2013, 07:32 | |
| Rudolf, mie mi se pare ca lola are dreptate. Dacă nu ar fi ţinut la ea măcare ca la o soră mai mică( Şi nu cred asta cu tărie >_<), nu cred că Saske ar fi făcut, ceea ce a făcut ,pentru o simplă colegă de echipă. În naruto shippuuden, dacă nu ai observat, de atâtea ori Sasuke mai avea puţin şi o lăsa pe Karin să moară, dacă nu erau ceilalţi colegi de echipă. Aşadar între cei doi există ceva micuţ rău de tot ! ( P.s. NU te supăra pe mine, dar asta e părerea mea ) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cred ca se va întâmpla... | |
| |
|