| episoadele preferate din NARUTO | |
|
Autor | Mesaj |
---|
FlOaReA*de*CiReS*a*NoPtI Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| Subiect: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Mai 2011, 15:10 | |
| |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Mai 2011, 15:12 | |
| |
|
| |
Sex : Varsta : 27 Localizare : in*lumea*mea*cea*minunata Nr. mesaje : 158 Puncte : 177 Reputatie : 11 Hobby-uri : orce Stare de spirit : binisoooor
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Mai 2011, 15:13 | |
| ale voastre care sunt episoadele preff??? fiecare sasi spuna parerea si placerea |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Mai 2011, 15:28 | |
| si ale mele sunt tot acelea, legat de sasu, mie una mi se pare ca ii place de ea, doar a salvat-o, si cum ai zis shi tu cu semnul blestemat..... |
|
| |
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Mai 2011, 15:31 | |
| vor fi,si sunt mereu episoade noi,dar niciodata,niciodata nu voi renunta la prima serie NARUTO sunt cele mai frumoase pentru mn si nici un serial nou cu NARUTO nu ma va face sami schimb parerea si va roog spuneti si voi episoadele voastre preferate pentru ca fiecare are o preferinta si sunt sigura ca toti vrem sa o stim |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Lun 02 Mai 2011, 17:39 | |
| Toate episoadele cu scene Sasu&Saku sunt my fav Desigur acuma stau cu sufletul la gura sa vad ce se intampla Din Naruto Shiuppuden de la 208 in sus abia astept sa vad ce se intampla Episodul meu preferat este 208 Sakura ii spune lu Naruto ca il iubeste...sau poate nu |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Sam 07 Mai 2011, 16:51 | |
| Ep. 33 Ep. 101 (cat am ras...nu se pune) Ep. 134 Ep. 76 Ep. 66 Ep. 84 Ep. 107 & 108 |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mar 07 Feb 2012, 21:53 | |
| Nu le stiu pe de rost, doar sa le povestesc in mare: momentele SasuSaku ( cand a plecat din sat Sasuke, cand a primit semnul blestemat de la Orchimaru...) si momentele Itachi - sASUKE ( DACA NU MA INSEL E CUMVA 88?) + cele de la Shippunden) |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Care sunt episoadele voastre preferate din Naruto/Naruto Shippuden? Joi 25 Iul 2013, 23:15 | |
| Am o mica curiozitate: Care sunt episoadele voastre preferate din Naruto/Naruto Shippuden si de ce?
|
|
| |
deliaa Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj acebook : Delia Horvat Nr. mesaje : 53 Puncte : 64 Reputatie : 1 Hobby-uri : Taekwondo
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Joi 25 Iul 2013, 23:33 | |
| Din Naruto episodul -3...(e comic...si in prin plan sunt Sasuke si Sakura) -101-yooy, iubesc episodul ala.Mi mila de ei cum incercau sa afle ce se ascunde sub masca lui Kakashi -109 desi e cam trist, si am plans la el... -33 asta chiar il pot numi "preferatul meu" felul in care o "razbuna" pe Sakura si cum se opreste cand aceasta il ia in brate ador episodul!! Si din Shippuden ar fi...- episodul 194 (cat am raas) acela cu hotii si furtul statuii din aur..replica lui Sasuke a fost cea mai tare "cine ar fura ceva atat de idiot?" si ar mai fi episodul cu pisicile...dar nu mai stiu exact care e.. Astea in special..dar defapt toate episoadele au propria poveste..toate sunt speciale (parerea mea) |
|
| |
CoralineJones Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : branesti acebook : natsumi striker Nr. mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul Stare de spirit : calma uneori cu defecte si nervi
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mar 30 Iul 2013, 12:37 | |
| mie imi place ep 101(e penal rau) ep 3 ep 55 ep 206 din shippuden(am plans) ep 109(plangeam cu capul in inghetata cand am vazut prima data episodul) ep 51 ep 123 ep 141,142,143,144 si 145 |
|
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : branesti acebook : natsumi striker Nr. mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul Stare de spirit : calma uneori cu defecte si nervi
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mar 30 Iul 2013, 12:40 | |
| |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mar 30 Iul 2013, 13:31 | |
| Pai e destul de greu de ales. Din Opening Naruto episoadele preferate sunt "Sakura infloreste", "Jutsu-ul secret al lui Haku : Oglinzile de cristal", "Kunoichi lovesc : rivalii se lupta serios", "Impas confruntarea Sannin", si "Startul cursei: dificultati pe mare" Iar din Naruto Shippuden nu prea am vazut, decat vreo zece, si mi-au placut toate. |
|
| |
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mar 30 Iul 2013, 14:56 | |
| ep 101 e cel mai penal episod din lume |
|
| |
Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mar 13 Aug 2013, 23:49 | |
| Din Naruto nu-mi aduc chiar bine aminte toate episoadele si ce numar erau, dar ultimult mi-a placut la fel de mult ca penultimul. Si mai este acela la examenul scris, cand se gandeau ca Naruto o sa sa-i pice pe toti! :)) Iar din Shippuden, in special toate episoadele cu lupta dintre Satul Konoha si Pain. Si in rest toate au fost deosebite, numai cateva au fost banale. A da, si cel cu Yota, vaii ce mi-a placut! Desigur ca acum o sa apara altele care o sa fie pe lista preferatelor mele! |
|
| |
naruto_4ever Genin
Sex : Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 69 Reputatie : 3 Stare de spirit : Depinde de starea ta :P
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Vin 13 Sept 2013, 20:40 | |
| Hmm... Deci primul episod din naruto , cand naruto afla ca e 9 cozi . Imi va ramane mereu in minte acel episod. Toate episoadele cand apar sasusaku . Batalia dintre sasuke si naruto . Toate ep din examenul chunin. Din naruto shippuden: primul episod , episodul cand sai este ales sa fie in echipa 7 :)) Prima intalnire cu sasuke dupa 3 ani . Encicopedia labelor lui sasuke. Cea mai tare cursa cu 3 picioare (cand naruto si saske se sarura a2a oara ) . Batalia dintre pain si naruto . Cand naruto isi cunoaste tatal si mama. Si lupta dintre madara si naruto adica cand i ataca prima data . Resul ramane de vazut , momentan astea sun preferatele dar pe parcus vor aparea altele .. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Mier 30 Oct 2013, 19:14 | |
| Episodul 33 Epicoadele cu lupta dintre Sasuke si Itachi |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Joi 31 Oct 2013, 20:06 | |
| Pai episodul 33- acel moment cu Sasuke si Sakura Episodul in care incearca sa vada ce este sub masca lui Kakashi.
Epidoadele ce cuprind lupta lui Sasuke cu Itachi |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 03 Noi 2013, 15:01 | |
| Pai episodul cand au incercat sa afle ce este sub masca lui Kakashi Lupta cu Pain Si cel in care lau revazut pe Sasuke |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Vin 29 Noi 2013, 22:04 | |
| Subiecte fuzionate pe baza faptul ca au aceeasi idee. |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Iun 2014, 16:46 | |
| Kakashi Gaiden Kurama-Echipa de doi Pain vs. Kakashi Tehnica fortelor aliate |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO Dum 01 Iun 2014, 17:03 | |
| Din Shippuden 361 - Echipa 7 339 - Te voi iubi mereu 334 - Echipa fraților Episodul când s-au unit toate satele spre formarea echipelor de război(nu mai știu exact care) 138 - Sfârșitul 298 - Contact! Naruto vs Itachi 262 - Războiul începe. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: episoadele preferate din NARUTO | |
| |
|
| |
| episoadele preferate din NARUTO | |
|