| Imagini,poezii,melodii[By my] | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Imagini,poezii,melodii[By my] Lun 02 Mai 2011, 20:40 | |
| Sunt niste imagini facute recent cand nu aveam net Facute bine inteles pe photoshop [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] e ciudata asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] Lun 02 Mai 2011, 20:53 | |
| ce frumoase sunt Superbe! Imi place mult , mult! Mi ales cea cu tine si stelute! Sa mai pui! |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] Lun 02 Mai 2011, 21:13 | |
| Mamaa! Cat de frumoase ti-au iesit Mai vreeeau |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] Lun 09 Mai 2011, 21:41 | |
| Vai Elena sunt superbe. Imi plac foarte mult Sa mai faaci |
|
| |
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] Lun 09 Mai 2011, 22:34 | |
| Aaaa...Vedeti ce mama frumoasa am eu?? Si talentata pe deasupra |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] Joi 12 Mai 2011, 09:27 | |
| Mesaje Parfumate
Intr-o sticluta de parfum Am pastrat un mesaj de drum bun Scris cu pana argintie Si cu cerneala aurie. Iti impartaseam iubirea, Durerea si suferirea De a nu te avea acasa Ci doar parfumul tau pe masa.
Acum iti scris cu note de parfum Si iti doresc un drum bun Ca pe mine ma-i lasat Si sus ai urcat. Insa iti scris scrisori SI le las in dormitor Poate intr-o zi oi veni SI le-oi privi.
De ce Doamne mi l-ai luat? Ingerul meu alb,curat Care cu ma vrajit Si dragoste mi-a croit. Parfumul sau e langa mine, Pana si cerneala parca il vad cum le tine SI cu lacrimi de dor Scris un poem dedicat lor. |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] Joi 12 Mai 2011, 10:40 | |
| Mamaa iubire cat de frumoasa e poezia :x Mai fa! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imagini,poezii,melodii[By my] | |
| |
|
| |
| Imagini,poezii,melodii[By my] | |
|