Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Skins UK Joi 21 Noi 2013, 14:50 | |
| Ce? Nu există topic pentru Skins UK? Acum da! Skins UK, seria care prezintă viaţa unor adolescenţi britanici obişnuiţi (sau poate nu), în căutarea fericirii şi dragostei. Păi, descrierea mea nu cred că e cea mai potrivită. Pe scurt, Skins UK prezintă trecerea prin adolescenţă şi maturizarea personajelor prezentate. Seria s-a încheiat în 2012, cu sezonul şapte. Pentru că descrierea mea e foarte ciudată, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] şi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] găsiţi informaţii concrete despre serie. Personal, mi-a plăcut foarte mult şi aş fi vrut să continue. Pentru cunoscători: care este generaţia voastră favorită? A mea este prima generaţie. - le unimportant stuff:
Cassie, Effy, Jal, Cook, Sid, Franky, Rich sunt personajele mele preferate.
- Trailer:
|
|
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Skins UK Sam 30 Aug 2014, 01:10 | |
| Nu l-am vazut in totalitate, insa am vazut si eu un episod sau doua. Mi s-a parut un serial care te poate captiva, e destul de interesant :-? |
|
Jacqueline Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Inecata in cerneala acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 42 Puncte : 68 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Skins UK Sam 25 Oct 2014, 10:47 | |
| Nici eu nu l-am văzut pe tot, doar prima generaţie şi primul sezon din generaţia a doua pentru că voiam să văd cum o să fie Effy prezentată. Cred că am să îl continui în vacanţa de iarnă. |
|