| Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 12 Aug 2014, 01:20 | |
| Hello! As dori sa imi redeschid fan-ficul Prince Charming, va rog! Va multumesc mult de tot! Verwandlung: PwpDanielle: Merci!! |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 27 Aug 2014, 00:25 | |
| Buna seara! As dori sa imi redeschid ficul : Valetul si stapana lui Link: https://sasu.forumgratuit.ro/t14405-valetul-si-stapana-lui Multumesc ca faci asta pentru mine! Poti sa o faci repede? Vreau sa postez un capitol nou! Mersi!
FanFic redeschis. |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 05 Sept 2014, 20:26 | |
| |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Lun 15 Sept 2014, 20:12 | |
| |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 15 Noi 2014, 23:31 | |
| Buna seara! Aș dori redeschiderea fan-ficului meu, Păcatul. Va multumesc anticipat! :)Amavi: Done. Baftă!Fanfic SasuSaku. |
|
| |
Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Joi 28 Mai 2015, 20:35 | |
| |
|
| |
Danielle Sensei
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 02 Aug 2015, 17:24 | |
| Salutare!As dori sa imi redeschid fan-ficul Păcatul, va rog. :DChoco: Rezolvat.D: Thanks! |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 02 Sept 2015, 21:39 | |
| Bună ziua.Aş dori să-mi fie redeschis fan-ficul, Cioburi de singurătate.Fan-ficul este SasuSaku.Mulţumesc!:)Choco: Rezolvat. |
|
| |
AryiAriana Academy Student
Sex : Varsta : 34 Localizare : Slatina acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 14 Puncte : 18 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 09 Dec 2015, 19:48 | |
| Buna. Nu am stiut unde sa intu asa ca am venit aici. Daca ati putea sa imi inchideti si mie ficul "Naruto. Un nou inceput", va rog frumos.
Schizzophrenia: Pentru a inchide un fic este suficient să rogi un administrator/moderator s-o facă. |
|
| |
Nyxx Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Departe acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 22 Puncte : 24 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 18 Sept 2016, 01:12 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
| |
|
| |
| Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
|