| The angel with dark wings [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Punk Girl Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 59 Puncte : 65 Reputatie : 2 Hobby-uri : multe :)) Stare de spirit : Sunt hotărâtă dar nehotărâtă, fericită dar nefiricită, rea dar bună, veselă dar tristă. Sunt un amalgam de sentimente care mă fac să fiu specială dar în acelaşi timp şi normală. :]]
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Mar 06 Dec 2011, 12:58 | |
| Heya dupa mult timp reapar si eu pe la fic si vreau sa spun urmatoarele lucruri: 1. Va multumesc din suflet pentru toate comentariile. 2. Nu am renuntat la acest fic. 3. Voi veni cu nextul cat pot de repede. Sper sa reusesc sa scriu ceva chiar azi. Inca o data multumesc! |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Mar 06 Dec 2011, 23:45 | |
| WOW OMG WOW grozav rau de tot fic-ul cum de abia acum am gasit acest fic bestial te felicit il ador si nu glumesc te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Lun 02 Ian 2012, 17:07 | |
| suuuuuuuuuuuperb.chiar te pricepi la asta.deabea astept sa vad cum o sal mai inebuneasca sakura pe sasuke.chiar deabea astept.orcum sper sa vii repede cu next si succes in contiunuare. |
|
| |
mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Sam 04 Feb 2012, 18:59 | |
| felicitari ... ai cateva greseli de exprimare si de punctuatie .. dar se rezolva cu un edit :D Imi place foarte mult felul tau de a scrie sau creacivitatea ta ... E original fic-ul din punctul meu de vedere ... Astept nextul cu nerabdare Bafta la scris si idei... te pupaceste mela Ceao! |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Vin 10 Feb 2012, 03:14 | |
| Wow wow wow. Asa fic?:x:x:x Am ajuns mai tarziu eu (Ca intotdeauna de altfel... :( ) In fine totusi am citit fiecare capitol de 2 ori (cam prostesc dar ce sa.i faci :)) ) si nici la ora actuala n.am inteles dc a trebuit sa se schimbe Saku in spatele lui Ino atunci. Dar hey! Am uitat! Am dat comm pentru ca vroiam sa aflu daca mai continui ficul?? Deci daca da -> succes la scris daca nu imi pare rau. Oricum imi plac comentariile lui Sakura la adresa lui Sasuke :)) |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Vin 10 Feb 2012, 21:07 | |
| Iti iubesc ficul si astept cu nerabdare nextul :D NEXT ....oficial :) |
|
| |
^.^ Lucifer of hell ^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 13 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Vin 10 Feb 2012, 22:50 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] Vin 27 Iul 2012, 13:41 | |
| Fic inchis pentru inactivitate inca din luna Februarie
Daca doresti sa-l redeschizi anunti un Moderator sau Critic.
Acest fic se duce la >> Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The angel with dark wings [+16] | |
| |
|
| |
| The angel with dark wings [+16] | |
|