|
Autor | Mesaj |
---|
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Deseneee :)))) Dum 01 Dec 2013, 17:09 | |
| Sakura [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sakura Pika [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Chibi Itachi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Chibi Dei-kun [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Imi pare rau daca v-am oripilat ochii!!! Totusi sper sa va placa :)) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Dum 01 Dec 2013, 18:32 | |
| Buna iubita Al doilea desen si ultimul, cel cu DeiDei, nu merg din pacate. Cel cu Itachi este foarte reusit, este foarte nbine realizat. Lucreaza in continuare si nu iti p[ierde incerderea in tine. Mult succes in continuare. Astept desene noi. Pupici si o seara frumoasa |
|
| |
Rin Okumura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Timisoara acebook : boyka vlad Nr. mesaje : 34 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : Boxul, BeatBox, Parkour Stare de spirit : Foarte Buna
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Vin 27 Dec 2013, 11:12 | |
| Foarte frumoase desenele, imi plac mult. Se pare ca ai ceva doza de talent in tine. Astept mai multe, bafta! |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Vin 27 Dec 2013, 15:19 | |
| Ola ! Foarte frumoase desenele. Îmi place mai mult cel cu Itachi chibi , dar și celelalte sunt reușite :) Să ne ma aduci. Spor la desenat, scumpa :* |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Sam 22 Noi 2014, 21:04 | |
| O varianta noua a Sakurei :X [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Mier 26 Noi 2014, 22:32 | |
| WoW! Chiar a iesit foarte bine! Ma bucur sa o vad pe Sakura desenata intr-un mod nou, unic. Incearca sa desenezi cat mai mult deoarece vad ca faci progrese. Multumesc de anunt |
|
| |
Irry Genin
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Dum 07 Iun 2015, 20:53 | |
| [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] Sunt un mare fan Kakasaku, asa ca m-am hotarat sa ii combin putin, rezultatul final fiind o noua Sakura :)) :P. Sunt inca la inceput, asa ca background-ul e praf, dar ma voi perfectiona. Sper sa va placa! |
|
| |
Irry Genin
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Joi 02 Iul 2015, 18:34 | |
| [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] nejisaku |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Deseneee :)))) Joi 02 Iul 2015, 19:34 | |
| NejiSaku până acum mi s-a părut ușor plictisitor și mult m-ai surprins cu poza asta. Surprins plăcut, vreau să zic. Te-ai mai perfecționat de la ultimul timp. Vreau să ne mai aduci desene. Așa că te las acum. Spor la desenat! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Deseneee :)))) | |
| |
|
| |
|