| Heii! M-am alaturat si eu voua :3 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Hyorin Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 12 Reputatie : 0
| Subiect: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Joi 05 Dec 2013, 18:45 | |
| Buna sunt Roxana ,mi se mai zice si Roxx.Am 17 ani si abea astept sa fac 18 <3 , sunt o fire vesela dar timida si sunt zodia pesti. Slabiciunea mea este K-POP-ul daca cineva se i-a de genu acesta de muzika fac cam urat pentru ca eu nu critic alt gen de muzica tu nu il critici pe al meu si ador tot ce tine de Korea da cred ca v-ati prins singuri de asta :)).Imi place sa citesc ficurile legate de cuplul Sasusaku <3 si de curand m-am apucat de citit carti dar doar de dragoste bine nu m-ar deranja daca as gasi si un vampiras doi pe acolo :)).Cam atat despre mine,sper sa imi fac prieteni pe aici si sa ma inteleg cu toti . Astept intrebari! Va poop! :* |
|
| |
Mara :) Academy Student
Sex : Localizare : romania acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 47 Puncte : 55 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Joi 05 Dec 2013, 18:56 | |
| Bine ai venit! Am si eu cateva intrebari sa iti pun! -Care este animalul tau preferat? -Care este ficul tau preferat? -Care este anime-ul tau preferat? -Care este culoarea ta preferata? Cam atat :) Te pup si sper sa fim prietene.
P.S. Primaaaaaa! :)) |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Joi 05 Dec 2013, 19:54 | |
| Buna ! Bine ai venit pe forum, Roxx ! Big hug de la Demy. Paaaai, dupa cum vad Mara mi-a luat o parte din intrebari, dar am si eu cateva de pus : - Urmaresti anime-uri ? Daca da, care e preferatul tau ? - Urmaresti Naruto ? Daca da, care e personajul/episodul preferat ? - Ce fel de romane de dragoste citesti ? SB cumva ? - Care e romanul tau preferat ? - Care e fic-ul tau preferat ? - Ce hobby-uri ai ? - O sa scrii un fic ? Daca da, ma anunti si pe mine ? - Vrei sa fim prietene ? Cam atat. Sa fii cumintica, sa iti faci multi prieteni, sa respecti regulile, sa fii activa, sa postezi mult si nu in ultimul rand sa te distrezi ! Te-am pupacit. Ja ne ! |
|
| |
Hyorin Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 12 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Joi 05 Dec 2013, 20:43 | |
| Buna,animalul meu preferat este catelul,fanficul preferat " [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] "este chiar si primul meu fanfic citit si de atunci citesc mereu :)) ,animeul preferat nu pot sa zic ca am unul anume dar cand eram mica mi-a placut foarte mult "Tokyo mew mew",iar culeaorea mea preferata este roz <3 Buna,da urmaresc anime-uri si dupa cum am zis mai sus nu am unul anume dar cred ca cel mai indragit a fost "Tokyo mew mew" ,nu am urmarit foarte mult "Naruto" dar am vazut destul incat sa-mi dau cu parerea cat de cat si personajul preferat e Sasuke (e bun) :)) ,personaje preferate am mai multe :)).Carte pe care o citesc acum se cheama "Suflete Pereche" de Cecelia Ahern<3 (e a2-a mea carte citita nu e un lucru de laudat dar nu imi plac toate cartile dar stiu ce imi place si o sa continui sa citesc si altele ),ficul preferat este " [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ".Hobby-urile mele ,hmm, pai imi place foarte mult sa fac diferite modele la unghii,sa fac diferite prajituri sau mancare in general ,chiar sunt la un liceu cu astfel de specialitati "Colegiul de industrie alimentara Elena Doamna Galati ",da o sa scriu un fic chiar am inceput unul acum " Dragoste sau orgoliu" si da vreau sa fim prietene <3 Va poopii pe amandoua! :* |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Vin 06 Dec 2013, 10:35 | |
| Bine ai venit , Rox ! Sper sa te distrezi pe aici. Iti urez o sedere placuta ! Bye :* |
|
| |
Hyorin Academy Student
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Vin 06 Dec 2013, 12:22 | |
| Multumesc, o sa ma distrez sigur [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] :* :3 |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 Sam 07 Dec 2013, 21:36 | |
| Buna Roxx[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu sunt Geoorgiana [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] dar mi se spune Geo , ma bucur sa te cunosc.Bine ai venit la noi pe forum. Sper sa te distrezi si sa iti faci prieteni multi.Sa nu uiti sa citesti si sa respecti regulamentul1. Ce faci in timpul liber?2. Cum te vezi peste 10 ani?3. Ce gen de muzica asculti?4. Care este activitetea ta preferata?Inca o data iti urez o sedere frumoasa pe forum si o seara placuta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heii! M-am alaturat si eu voua :3 | |
| |
|
| |
| Heii! M-am alaturat si eu voua :3 | |
|