Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: O noua sugestie Dum 08 Dec 2013, 01:23 | |
| Ei bine, am văzut că sunt foarte multe ficuri închise din cauza inactivităţii. Ei bine, eu m-am gândit că pentru a împuţina numărul acestora, care este de altfel şi foarte mare, am putea să le dăm spre adopţie. Ideea mea ar fi următoarea, unii moderatori să încerce să contacteze autorii resprectivelor creaţii şi dacă aceştia sunt de acord, ficurile să fie donate altor scriitori, care ar dori să le continue. Ficurile vor fi donate dacă şi numai dacă autori lor sunt de acord.
O altă sugestie legată tot de fan-fiction, ar fi să se facă un topic la subcategoria de Fan Ficuri închise, în care membri acestui forum să poată comenta. Am observat că uneori, anumiţi autori îşi închid ficurile din cauză că nu au cititori. Dacă s-ar face un topic în care oricine trece pe acolo şi citeşte un fic neterminat să îşi dea cu părerea, poate, văzând că anumiţi oameni încă le citesc creaţiile, aceei autori ar dori să îşi redeschidă operele.
Scuzaţi-mă dacă nu am fost destul de clară, sunt puţin obosită. Aştept părerile voastre. |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O noua sugestie Dum 08 Dec 2013, 14:13 | |
| Parca exista aceasta regula sau ceva asemanator... |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: O noua sugestie Dum 08 Dec 2013, 19:12 | |
| Amandoua idei au mai fost prezentate drept sugestii si amandoua au fost refuzate. 1. Intr-adevar, numarul ficurilor inchise este mare, insa gandeste-te cat ar dauna imaginii unui fic, daca autorul original scrie bine, iar urmatorul postator, caruia i-a fost donat ficul, scrie prost. Cititorii vor ramane cu o imagine de ansamblu proasta. Inca un contraargument ar fi faptul ca, desi postatorul ar putea scrie bine, va schimba inevitabil ideea, iar cititorii, fiind obisnuiti cu ideea originala, ar fi derutati. PS : Unele ficuri se pot redeschide + ar fi o munca in plus pentru moderatori, cam inutila de altfel.
2. Cum si tu ai spus, exista multe ficuri inchise, pentru faptul ca nu au cititori. De ce nu au cititori? Pentru ca nu sunt bune, acesta este crudul adevar. :'( si cati membri ar putea discuta despre un fic necitit? Maxim 1-2, ceea ce inseamna ca subiectele se vor schimba constant. Va fi un mare circ. X vorbeste despre ficul Y si apoi Z vorbeste despre ficul A.
Imi pare rau, dar eu nu sunt de acord cu niciuna. Te asteptam cu sugestii noi. :) |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O noua sugestie Dum 08 Dec 2013, 19:28 | |
| Prima sugestie a mai fost pusa in discutie si respinsa, deoarece, cum a spus si iPrieten?, ideea continuarii unui fic de catre o alta persoana care scrie diferit (mai bine, mai prost sau care schimba total ideea povestii) este destul de abstracta si nu prea vad realizari concrete si care sa mearga. Ca sa nu mai spun ca, nu cred ca ar exista persoane dornice sa isi lase munca pe mana altora. Vorbesc aici mai ales de cei care scriu bine.
A doua sugestie nu-mi surade, deoarece, pana la urma, este de datoria autorilor sa isi faca ficurile placute de catre cititori. Daca renunti la un fic numai pentru ca nu are cititori, atunci nici nu vad de ce te-ai mai apucat de scris. Trebuie sa treci peste conceptul cum ca scrii pentru comentarii si numar de vizualizari si sa incepi sa scrii de-adevaratelea, din placere, din pasiune si sa pui tot ce ai mai bun in creatiile tale. Astfel, cititorii vor veni si ei in timp. ^^
Sugestii respinse. |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O noua sugestie Dum 08 Dec 2013, 20:37 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O noua sugestie | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|