Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Solivagant Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : I'll tell you on February 31 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 10 Puncte : 16 Reputatie : 4
| Subiect: Mhm, right. Lun 16 Dec 2013, 16:24 | |
| Buna, incep prin a spune ca nu ma pricep la prezentari si nici sa scriu in limba romana. Ma numesc Alia, sunt o persoana nehotarata, (prea) sarcastica si indragostita de natura, probabil pentru ca sunt satula de aglomeratia si mizeria orasului. Imi pierd timpul uitandu-ma la seriale, filme si reality shows. Imi place arta in orice forma, sa fotografiez tot ce prind, sa privesc rasaritul si sa scriu poezie. Probabil sunt singura persoana care uraste Nutella si o mai si spune. Citesc cat de mult apuc, din pacate asta inseamna foarte putin, sper sa pot recupera in vacanta As vrea sa locuiesc undeva la munte, intr-o cabana, impreuna sufletul meu pereche si sa traim fericiti pana la adanci batraneti. Mda, probabil asta nu se va intampla niciodata. Muzica face parte din mine, ascult orice, de la pop la rock si de la jazz la indie, depinde. Am vazut destule animeuri, dar nu destule, si de curand am inceput sa citesc manga. Daca mai vreti sa stiti ceva doar intrebati. |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Mhm, right. Lun 16 Dec 2013, 23:03 | |
| Buna ! Bine ai venit pe forum ! *hug* Sa fii cumintica, sa respect regulile, sa iti faci multi prieteni, sa fii activa, sa postezi mult si nu in ultimul rand sa te distrezi ! Cam atat, poate revin cu un edit sa iti pun cateva intrebari. Ja ne ! ;) |
| | | Solivagant Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : I'll tell you on February 31 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 10 Puncte : 16 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Mhm, right. Mar 17 Dec 2013, 17:14 | |
| Buna, Demy! O sa incerc sa fiu cat de cuminte si activa pot. Mersi ca ai trecut pe aici si ne mai citim!
|
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Mhm, right. Mar 17 Dec 2013, 17:23 | |
| Buna, Alia. Imi pare bine ca ai intrat si tu in aceasta mare familie si sper sa te distrezi si sa iti faci cat mai multi prieteni la noi pe forum. Din ce ai spus tu despre tine, imi pari o persoana interesanta si care apreciaza arta in toate nuantele ei. Legat de carti si autori, as vrea sa te intreb care este autorul tau preferat, respectiv cartea preferata si daca iti place genul thriller/ thriller psihologic, ce carti ai recomanda cititorilor inraiti ai acestui gen? In rest, sper sa ai o sedere cat mai placuta. Te pup. :* |
| Subiect: Re: Mhm, right. Mar 17 Dec 2013, 19:26 | |
| Buna, Choco. Mersi pentru primire și da, imi place arta in orice forma. Imi este greu sa numesc un singur autor, cand sunt atatia pe care ii admir si le citesc operele cu placere. Totusi, cred ca Maile Meloy, Haruki Murakami ai R.R. Martin vor fi intodeauna pe locul intai pentru mine, chiar n-as putea sa aleg intre cei trei. Cand vine vorba de o carte preferata e si mai dificil. Am citit atatea, atat de diferite, incat nici nu as putea sa le compar. Din 2013 preferata mea este The girl you left behind, iar din todeauna este Three American Tragedies. Cand vine vorba despre genul thriller psihologic, o recomand pe Sophie Hannah cu Little Face, este genială si te tine in suspans pana la ultima pagina. Mersi ca ai trecut pe aici. :* |
| | | Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Mhm, right. Mar 17 Dec 2013, 20:36 | |
| Bine ai venit , Alia ! Sper să te distrezi pe aici ! O seară / zi bună ! |
| Subiect: Re: Mhm, right. Mar 17 Dec 2013, 23:42 | |
| Buna, Amnesia. Mersi ca ai trecut pe aici și ne mai citim. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Mhm, right. Mier 18 Dec 2013, 17:01 | |
| Buna Alia!Eu sunt Geo, ma bucur sa te cunosc.Sper sa te distrezi, sa iti faci prieteni si sa te simti bine.Cam atat, o zi buna. |
| Subiect: Re: Mhm, right. Vin 20 Dec 2013, 11:12 | |
| Buna, Geo! Mersi de primire si ca ai trecut pe aici. Ne mai citim! |
| | | Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: Mhm, right. Dum 22 Dec 2013, 15:50 | |
| Bună, Alia. Încep prin a-ţi spune că îmi place mult numele tău. Am o mică curiozitate. Cum îţi spun apropiaţii, adică ai o poreclă, ceva? :))Oricum, eu sunt Lavinia, îmi pare bine să te cunosc. Avem multe în comun şi mi se pare că eşti o persoaă de treabă şi interesantă. Am câteva întrebări pentru tine: 1. Ce-ai alege: prietena cea mai bună sau iubitul? 2. Cum ţi se pare că sunt, aşa după ce-am scris pân-acum? 3. Ciocolată cu biscuiţi sau biscuiţi cu ciocolată? 4. Ce vrei să devii în viaţă? 5. Pix sau stilou? 6. Film preferat?
Să ai o şedere plăcută şi să-ţi faci mulţi prieteni. xoxo |
| | | Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Mhm, right. Dum 22 Dec 2013, 16:25 | |
| Hello. Nu am mai venit de mult pe aici. Păi, să vedem:
1. Mi-a atras atenţia faptul că ai spus că nu prea ştii să scrii în română. Cum e ?
2. Ce îţi place mai mult, engleză sau germană ?
3. Melodia preferată... cea pe care o asculţi cel mai mult ?
4. Animalul preferat ?
5. Unde ţi-ai dori să locuieşti în viitor ?
Cam atât. Poate vrei să vorbim într-o zi liberă. Ce spui ? O zi frumoasă ! |
| Subiect: Re: Mhm, right. Dum 22 Dec 2013, 18:16 | |
| Buna, Lavinia. Prietenii imi pun zilnic cate o porecla, dar in general imi spun Alia, ca oricum e un nume scurt si simplu. Multumesc pentru cuvintele frumoase.
1. Ce-ai alege: prietena cea mai bună sau iubitul? Categoric prietena. Desi, in diferite circumstante, nu stiu exact, depinde de situatie. 2. Cum ţi se pare că sunt, aşa după ce-am scris pân-acum? O persoana sociabila, curioasa si, probabil, vesela. In general, nu-mi place sa-mi dau cu parerea despre persoane pe care abia le cunosc. 3. Ciocolată cu biscuiţi sau biscuiţi cu ciocolată?c Biscuiti cu ciocolata. 4. Ce vrei să devii în viaţă? Niciodata nu mi-a placut intrebarea asta. Eh, sa fiu sincera, chiar si acum, sunt indecisa. As vrea sa fac ceva in legatura cu cinematografia, care ma atrage din ce in ce mai mult, dar, in acelasi timp, mi-as dori sa fiu fotograf profesionist. Momentan inca nu sunt sigura, am destule optiuni si nu vreau sa ma grabesc. 5. Pix sau stilou? Pix. Niciodata n-am fost in stare sa scriu cu stilou, pur si simplu, nu-mi place si nu-i de mine. 6. Film preferat? Pulp fiction.
Buna, Ichabod.
1. Mi-a atras atenţia faptul că ai spus că nu prea ştii să scrii în română. Cum e ? E simplu. Nu locuiesc in Romania, asa ca nu am unde sa vorbesc/ scriu in romana. 2. Ce îţi place mai mult, engleză sau germană ? Engleza. 3. Melodia preferată... cea pe care o asculţi cel mai mult ? Coldplay - Fix you 4. Animalul preferat? Pisica. 5. Unde ţi-ai dori să locuieşti în viitor ? New York.
Mersi ca ai trecut pe aici si, da, poate vorbim intr-o zi. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mhm, right. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|