Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: You are my pet Vin 02 Mai 2014, 17:31 | |
| Buna! Foarte frumos fic! Descrierea, dupa parerea mea, este magnifica... Chiar am putut in unele momente sa-i simt durerea rozaliei. Imi place ideea si m-a atras mult titlul. Sper sa aduci next cat de repede. Sa ma anunti, pls! Te pup! Mady. |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: You are my pet Mier 18 Iun 2014, 21:46 | |
| Şi eu aici, ca toată lumea :> Cum am putut să nu fi trecut până acum la această creaţie a ta, draga mea Limoncello? Oh, cât de nesăbuită sunt! Ştii deja părerea mea despre ceea ce faci tu, nu mai e loc de cuvinte. Hai, gata cu linguşeala. Sper să nu îl laşi iar de izblişte şi să ţi-l închidă! Vreau şi eu să văd o creaţie de-a ta finalizată, şi nu numai la one shot-uri mă refer :d De asemenea sper să faci în aşa fel încât să ne surprinzi pe toţi cu câte ceva din fiecare capitol. Ştiu că nu este greu pentru tine ;;) Aştept să postezi continuarea. Anunţă-mă :)
|
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: You are my pet Joi 31 Iul 2014, 00:43 | |
| Fan Fic SasuSaku din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: You are my pet | |
| |
|