Sarah Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2 Puncte : 6 Reputatie : 0
| Subiect: Buna tuturor! Dum 22 Dec 2013, 18:57 | |
| Buna. Mda...am inceput cu acel banal salut. Ma numesc Sarah si am 14 ani. Zodia mea este leu( Vedeti sa nu va mananc. Doar glumesc :))) ). Sunt o fire mai agresiva cu cei idioti...si mai vulcanica cu majoritatea. Ma bucur ca am dat de acest site deoarece pot scrie poezii, ficuri etc. Pasiunea mea sunt poeziile. Cand sunt nervoasa sau suparata imi iau o foaie de hartie si incep sa scriu poezii si dupa ce las pixul jos sunt mai linistita. Ciudat, nu? Cam asta am avut de zis. Daca mai doriti sa stiti ceva despre moi scrieti intrebarile si o sa va raspund cu drag. Pa!
|
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Buna tuturor! Dum 22 Dec 2013, 20:37 | |
| BunaBine ai venit la noi pe forum!Sper sa te distrezi, sa iti faci prieteni si cel mai important sa respecti regulamentul.Vad ca iti plac poeziile. Foarte interesant. Vreau sa vad ce poti Fire vulcanica zici :))) Cu mine nu iti merge, eu fiind berbec, intaia zodie de foc si cea mai agresiva :)) Sper ca firea ta vulcanica sa nu faca probleme deoarece aici dracusorilor li se cam taie cornitele :))O sedere placuta pe forum si o seara frumoasa Geo |
|
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Buna tuturor! Lun 23 Dec 2013, 21:25 | |
| Buna ! Bine ai venit pe forum ! Nu cred ca e ciudat ca te eliberezi de sentimente prin scris, si eu o fac, dar nu mereu. Sunt sigura ca o sa te integrezi minunat pe forum. Sa iti faci multi prieteni, sa fii activa, sa fii cumintica, sa te distrezi si sa respecti regulile. Te-am pupacit. Ja ne ! |
|
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Buna tuturor! Joi 26 Dec 2013, 19:29 | |
| Hello :) Bun venit pe forum ! Să te distrezi pe aici și să îți faci mulți prieteni ! O seară \ zi bună ! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna tuturor! | |
| |
|