Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Nu mă aştepam să fie atât de bun filmul. M-am uitat, în principal, pentru Leonardo Dicaprio care a demonstrat iarăşi clasa superioară din care face parte ca actor. Binenţeles, a murit la sfârşit, trebuia să mă aştept, în ce filme nu moare el?? Dar asta a adus un plus filmului, m-am săturat de basme.
Jacqueline Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Inecata in cerneala acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 42 Puncte : 68 Reputatie : 10
Subiect: Re: The Great Gatsby Sam 25 Oct 2014, 10:54
Deobicei cartea este mult mai bună decât filmul, dar de data aceasta mi s-au părut pe picior de egalitate. Îl ador pe DiCaprio, rolul i-a venit mănuşă. Mie una petrecerile nu mi s-au părut exagerate, au fost tumultoase, dar cam aşa sunt descrise şi în roman.