|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 07:57 | |
| Capitolul 1 Baltoaca de sange cu urmari mincinoase
Sakura dupa o lupta crancena,unde abea mai putea respire,cu baltoci de sange,trebuia sa se intoarca acasa.Acolo o astepta Ten Ten care era foarte suparata… -Ten Ten, ce ai patit? Ten Ten era urmarita de cativa de ninja de cateva zile.Dar ea nu a vrut sa-i spuna lui Sakura adevarul asa ca ea spus -Na-m nimic,doar ca ma-m indragostit -Te-a parasit cineva?Stii cat tin eu la tine.. -Nu inca nu iam spus, dar nici nu o sa-i spun… -Cine este alesu?draga mea … -Acela este ..nu o sa-ti spun Dupa ceea Ten Ten a plecat din camera nervoasa Sakura nu stia ce sa faca , asa ca s-a dus la prietenul lui sasuke.. Sasuke nu era acasa…Doar ca Sakura si-a amintit de ce a mers ea la Ten Ten s-o cheme la turneu..Pana la urma Sakura s-a dus singura..Acolo s-a intalnit cu Ten Ten care continuase cu minciuna ei….si ii spuse -Acela este Yamato…nu-i venea nici un nume in gand,nu mai acesta Sakura se-nrosii cand a auzit , si Ten Ten a plecat plangand de acolo Sakura s-a dus in sat sa-si cumpere de mancare unde era un ninja care a atatcat-o…Sakura era sa moara, baltoci de sange, dar pana la urma nu mai ninja a murit….Nu mai putea face nimic , a cazut pe jos (lesinata)Era un ninja care o urmarea pe Ten Ten.. Ten Ten auzii vestea si se du la spital, unde era Sakura Ten Ten nu mai acum isi dadu seama ca nu trebuia sa minta dar nu mai putea face nimic…
Un nou fic.....Va place?Daca se poate vreau si critici
|
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 08:43 | |
| Buna! Ti-am citit primul capitol si mi se pare destul de interesant! De restul se vor ocupa moderatorii si administratorii. As vrea sa stiu ce fel de cuplu va fi plssss si astep NEXTUL! A da si as vrea sa te mai rog ceva plsssss arunca o porivire la ficul meu ''One and the same'' si spuneti parerea plssssss!!!! Voi tine cont |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 09:01 | |
| Si cum mai rugat ti-am pus un comm la ficul tau...si la upluri este...SECRET |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 09:18 | |
| Uraaa! Ai inceput ficul! Deci, e cam scurt si unde-i descrierea? Ai cateva greselute, dar se rezolva cu un edit si scrie numele personajelor cu litera mare, iar la sfarsit de propozitie se pune punct. Ai vrut critica, ti-am dat critica. Cred ca trece si sora-mea mai tarziu si sper ca nu te-ai suparat pe mine. Continua sa scrii, ca doar asa te perfectionezi! Spor la tastat! |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| |
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 10:51 | |
| Pai dak nu vrei sa zici pune nextul cas forte curioasa Ms mult de tot ca miai daT COMM LA FIC |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 12:24 | |
| ... n-am inteles multe ... Sakura moare?... dialog.... sec dupa parerea mea... capitol scurt!!!!
o sa citesc si nextul .... dar nu stiu daca o sa inteleg ceva
|
|
| |
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 12:40 | |
| Wow Fic nou!!Uraaa!!! Ideea ar fi draguta daca as intelege ceva..adica: Sakura lesina si ajunge la spital din cauza lui TenTen ca era urmarita de un nija? Scuze, dar eu nu intelet mai nimic.. Si dialogul?Nu-si are rostul Prea multe puncte de suspensie si mai ai niste greseli de ortografie. Well eu una mi-am dat doar parerea, sper ca nu te-ai suparat si NEXT!! p.s. :Ce am zis eu nu e nimic pe langa ce o sa zica cei din comisie |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Moartea n-are capat Sam 07 Mai 2011, 18:13 | |
| Din toate commurile care mi le-ati dat mi-am dat seama un lucru....Asa ca asi vrea sa nu va mai ganditi la commurile care deja le-ati dat....Asa ca o sa dau edit la primul capitol si o sa-l scimb pe tot...Probabil nu mai ideea nu va fii schimbata ...
SI ROG PE CE-I DIN COMISIE SA CRITICE DUPA CE DAU EDIT !!VA ROG |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Moartea n-are capat | |
| |
|
| |
|