|
Autor | Mesaj |
---|
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Aiureli de'ale mele ;;) Lun 30 Dec 2013, 19:12 | |
| M'am gandit sa imi postez si eu 'capodoperele'. Nu mai au loc in laptop. :-? =)) Revenind cu picioarele pe pamant. Nu's eu cine stie ce expert dar nu pot spune ca nu vreau sa fiu. ;;) Prima data o sa pun seturile facute de plictiseala sau nervi. :-? Si da cand am nervi editez. (sry) =)) Unele sunt facute pentru niste fete de pe alt forum altele pentru cineva de pe aici. ;;) Se stiu ele. ;;) Sper sa va placa si astept mici pareri. ;;) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Lun 30 Dec 2013, 19:20 | |
| Eu prima,daaaaaaa! Asa cum iti spuneam pe mess sunt geniale. Imi plac culorile folosite si acel nou aer pe care il dai pozei. Toate sunt frumoase ,daaaaaaaaaar setul meu e cel mai genial nu de alta..dar e al meu. Abia astept sa mai faci. |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Lun 30 Dec 2013, 19:34 | |
| A doua. Opa, uite ce avem noi aici. Foarte frumoase toate, plus interesante. Nu am mai vazut pana acum imaginile acestea si le-ai editat intr-un mod original si dragut. Te pricepi, deci sa mai faci si sa ma anunti. :3
Bye. :"3
|
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Lun 30 Dec 2013, 20:28 | |
| :O in sfarsit le-ai postat si tu. xD Sunt geniale, mai ales alea facute la nervi, din pacate (sry) Spor in continuare si sa mai postezi :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Mier 12 Mar 2014, 12:43 | |
| Te pricepi la editat poze.Ai grija la imaginile cu backbround transparent, cele de tip png. Apar acele puncte albe in imagine si o cam strica. In rest totul e bine |
|
| |
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Mier 16 Iul 2014, 20:54 | |
| Da, știu că mai am încă probleme cu acele puncte albe și sincer mă scot din minți. Anyway, având în vedere că nu am mai trecut pe aici din iarnă, am zis că ar fi timpul să postez alte edituri. Sper că vă plac. (:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Mier 16 Iul 2014, 21:51 | |
| Hei, hei, nebunule Pot spune ca ai evoluat foarte mult. Se vede ca muncesti pentru a ajunge cat mai departe. Ce poot sa mai spun? Ador ultimul gfx, cel cu Naruto. Este superb. Sa mai postezi |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Mar 13 Ian 2015, 22:47 | |
| Deci, m-am gândit să mai pun câteva „capodopere”. N-au ieșit ele prea grozav, le-am făcut de plictiseală. Dar asta nu înseamnă că nu vreau păreri, clar? (d) Da? (d) Bine. (d) :$[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Vin 20 Mar 2015, 16:55 | |
| Hey, am trecut si eu sa-ti vad munca. E interesanta, esti pe stilul mai tipator ca sa te incadrez undeva. Incearca sa nu mai folosesti culori atat de tari si mai placute la ochi. Las-o mai moale cu ajutarile :)) Mai posteaza, sunt curioasa ^^ |
|
| |
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Joi 23 Apr 2015, 20:23 | |
| Am mai făcut niște tâmpenii și am zis să le postez, pentru că da. :)) Îmi place să vă stresez cu tâmpenii. o.o Și eu vă iubesc. o.o[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) Joi 23 Apr 2015, 20:55 | |
| Hei!^^ In primul si-n primul rand, nu inteleg de ce le spui "aiureli". Mie chiar imi place cum ti-au iesit si gandeste-te ca altii nici nu stiu sa faca o poza. Imi place sa gandesc asa, asta ca sa nu ma descurajez. :))) Sa mai postezi si te rog sa ma anunti si pe mine. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aiureli de'ale mele ;;) | |
| |
|
| |
|