Trandafirul tangoului
Capitolul I
Abătută privesc pe geamul camerei mele în gol. Picăturile de apă invadau cimentul înecat cu praf. Văd trecând o limuzină neagră. Aceeași limuzină neagră ca de fiecare dată. În ea știu că se afla cel mai mare dușman al meu, adică mama mea. Deodată se oprește în fața porții mele înalte. Văd șoferul coborând în ploaie cu o umbrelă roșie pe care erau inscripții negre. Mai întâi o deschide, apoi văd două picioare albe ieșind din limuzină. Era ea, îmbrăcată într-un maieu negru, o fustă neagră scurtă până deasupra genunchiului și cu o pălărie roșie cu un vual negru pe față. Tipic gustului ei rebel. Cu șoferul după ea înaintează cu o figură nulă. Totul în jurul ei emana o stare de frică și supunere, nici măcar cleanța ușii sau a porții neatingând-o. Cum ajunge în fața casei aud ușa lovindu-se brutal de perete. Ea intrase în casă, în timp ce marioneta ei a rămas afară în ploaie. Cu o stare de greață imensă am coborât încet scările maronii. De cum ajung în fața sufrageriei mă rezem de colțar așteptân o explicație pentru vizita neanunțată. În schimb primesc noi sentimente de ură față de ea. Stătea întinsă pe canapeaua mea portocalie cu un pahar de cristal în mână care prinsese o noanță roșiatică. Ne uitam una la alta fără a face nicio mișcare. Liniștea nu-și putea face loc datorită picăturilor de ploaie. Întoc privirea către șofer. Era orbit ca toți bărbații de gesturile senzuale ale mamei mele. Îmi era milă de acea ființă, dar eram conștientă ca nu mai avea scăpare din ghiarele femeii care se desfăta cu acel lichid roșu în fața mea făcându-mi poftă.
-Vrei o gură?
Mi-a întins paharul foarte simplu. Simțeam o forță împingându-mă către ea. Totuși trebuia să depun orice efort pentru a o refuza. Spre deosebire de mine, ea era imună la otrăvuri, care defapt erau pe post de zahăr. Femeia era conștientă de răul care mi l-ar fi provocat, dar nu o interesa. Se hrănea cu frică și nesiguranță, știind că sunt pe punctul de a accepta oferta. Corpul îmi era controlat de privirea insistentă a acesteia. Deși eram puternică, i-am luat paharul din mână punându-mă lângă ea. L-am ridicat ușor, dar când lichidul era să-mi atingă buzele, aud o voce cunoscută suflându-mi în ceafă. Era fratele meu vitreg.
-Avem nevoie de ea vie !
Am scăpat fară să vreau paharul de cristal. Acesta s-a spart în mii se bucățele în fața mea, intrând în covorul moale. Mi-am întors capul rapid, nebăgând în seamă furia care se așternuse pe chipul mamei. Deși starea ei mă satisfăcea, atenția mi-a fost acaparată de o siluetă plăcută la văz. Îl chema Diavol Junior, penibil după mine! Dar pentru a mai scăpa din rușinea numelui său, îmi plăcea să îi zic DJ. Era un puști mai mare decât mine cu doi ani, având optsprezece ani. Era cu mult mai înalt, purtând mai mereu un costum negru. Părul negru i se asorta perfect cu ochii roșii. Doamne..păcat că e fratele meu !
-Tu ce cauți aici mă rog ? întreabă mama cu nervii până în măduva oaselor.
-Tata vrea să fie sigur că nu o omori. Și cum eu țin la asemenea frumuseți ale naturii, chiar dacă e sora mea, nu te pot lăsa să faci faze. Oricum suntem frați vitregi și așa, eu eram înainte de a te naște și tu chiar. Deci n-am nimic în comun cu puștoaica asta.
Acum hai să scoatem o parte din adevăr la suprafață. Și încep cu mama. O fire viclană, parșivă, care calcă totul în picioare pentru a-și atinge scopurile. Este fiica magistratului iadului. Se crede importantă și mare în realizări. În ochii mei este doar o altă marionetă al noului meu tată vitreg, adică a Diavolului. Sincer am avut mulți tați și toți proști. Nici pe al meu nu l-am cunoscut cei drept, dar oricum douăzeci și șase este un număr mare. Nu pot înțelege cum a acceptat-o noul meu tată. Deșii e și tatăl răului, este o ființă care se respectă și nu ar umbla cu viermi ca femeia care se întindea fără nicio rușine lângă mine. DJ este noul meu frate vitreg. El are peste o mie de ani, dar când Diavolul s-a despărțit de prima soție, acesta l-a blestemat, adică și-a blestemat copilul, de la optspreze ani să nu mai înainteze până nu-și găsește adevărata dragoste. Acest lucru era greu pentru că era un puști răsfățat care avea în gând numai aventuri.
În timp ce-mi făceam curat în gânduri, liniștea se accentuase. Uneori auzeam picăturile care se izbeau de asfaltul rece, căzând de la streașina casei imense. Priveam cioburile căzute pe jos. Covorul luase acea noanță de roșu care mă atrăgea. În acest timp, aburi mov se ridicau încet în aer. Începusem să-i inhalez cu poftă. În câteva momente, aud vocea mamei care mă trezea din transă.
- Deci să revenim !
-Bun. Zi repede ce mai vrei de la viața mea.
-Mai e și rea...
- Seamănă cu mine ! Ce să zic..în seara aceea am făcut treabă bună !
-Nu..nu e ca tine ! E mult mai mult.
Mă simțeam extrem de flatată și i-am aruncat o privire cu alți ochi. Asta a fost o greșeală deoarece a obținut ce a vrut, dar nu i-am oferit o satisfacție de durată readucându-mi privirea în gol. Mi-am revenit și am început să mă implic în discuție, reușind să surprind lumea.
- Puteți să începeți odată?! Mă plictisesc și trebuie să-mi continui ziua.
-Bine, bine ! După ce că ne vedem rar, mai vrei și să mă grăbești în întrunirile de familie.
-Pot trăi și fară ele !
-Nu prea cred. Oricum revenim ! Pentru a forma noua mea relație, a trebuit să fac niște promisiuni și sacrificii. Tu faci parte din ele. Nu-mi pasă cum ajungi, vreau doar ce am !
-Nu mă culc cu nimeni și nu părăsesc lumea asta !
-Văd că ești chiar mai insuportabilă ca de obicei. Nu am nevoie de acordul tău ! Doream doar să te previn cu ceva anume, dar dacă ești așa de încăpățânată să-mi accepți ajutorul, nu ai decât să stai în chin !
Spunând aceste lucruri, s-a ridicat de pe canapea și a plecat. Nu am oprit-o pentru că nu aveam nevoie de ajutorul ei nici în acel moment și nici în viitor ! Am crescut singură și m-am apărat singură. Casa pe care o am mi-a lăsat-o tatăl meu adevărat. Este singurul lucru pe care îl am de la el și chiar nu e nesemnificativ. M-am uitat în spate sperând că o să-mi văd fratele. Aveam atâtea întrebări ! Spre dezamăgirea mea, nu am mai văzut acel corp atrăgător, în schimb ochii mi-au fost corupți de câteva lacrimi. Eram conștientă că nu eram atât de puternică și în niciun caz în fața mamei mele. Ea era un diavol complet, eu doar pe jumătate. În ce m-a băgat ?! Ștergându-mi lacrimile am început să gândesc mai obtimist văzând câteva raze ale soarelui care încercau să străpungă perdelele galbene. Zâmbetul provocat de ele mi-a atârnat de obraji până când am călcat în cioburile de pe jos. O bucată mică mi-a rămas înfiptă în mijlocul tălpii. Am început să merg atentă până la baia de la etaj. În urma mea lăsasem o dâră de sânge proaspăt. Începusem să salivez rău după el.
Am închis ochii, m-am mușcat de limbă și am intrat în baie trântind ușa după mine. M-am pus pe covor și mi-am scos ciobul trăgând de el cu putere, aruncându-l în chiuvetă. Mi-am dat restul hainelor jos și am intrat sub duș. Am dat drumul la apă rece. O lăsam să-mi curgă pe corp încet. Din talpă curgea sânge din ce în ce mai mult și mai repede. Nu era normal. Am ales să ies după zece minute și m-am înfășurat cu un prosop uscat după ce m-am sters. Mi-am legat piciorul cu o batistă sperând că se va opri sângerarea, dar nu aveam nicio șansă. Am plecat șchipătând către dormitor. Împrăștiasem sânge în toată casa, dar nu îmi păsa. Până a doua zi avea să dispară miraculos.
Am continuat să răspândesc particulele roșii în dormitor. Lăsam dâre drepte dintr-o parte în alta, încercând să-mi folosesc talentul de desenatoare. Eram praf. Durerea mă copleșa, dar nu scoteam niciun sunet reușind să-mi păstrez astfel mândria. Mi-am luat din sertar niște lenjerie întimă albă și un maieu verde închis pe care era desenat un craniu negru, de către mine desigur. Tocmai când îl lăsam pe trup, cineva s-a dat de gol scăpându-i un surâs. M-am întors speriată și revoltată în același timp. Era același tip ca mai înainte rezemat de mobila lăcuită. Mă analiza fară pic de rușine așteptând o reacție de la mine. Am încercat să par nepăsătoare șchipătând spre ușă care era în partea opusă. Nu aveam chef de figura lui.
-Tu realizezi că rana e mai serioasă decât pare, nu?!
-Probabil că e. N-am ce-i face !
-Poate că tu nu, dar eu da. E un antidot, dar e greu de procurat.
-Ce vrei pentru el ?
-De la tine...nimic !
-Păi și mi-l dai așa..pe gratis?!
-Da.
-Atunci nu îl vreau. E clar că ascunzi ceva.
-Vrei să mori ?
-Prefer să mor, decât să intru în jocurile tale !
Am deschis ușa,dar înainte de a ieși aceasta s-a închis. M-am întors 180 de grade, iar privirea mi-a fost captată de DJ care era în fața mea. Preț de câteva minute ne-am privit în ochi. Încercam să-l citesc, să văd ce vrea. Un scârțâit a început să-mi zgârie creierii până când m-am dezechilibrat și am dat să cad. Foarte rapid, DJ m-a prins și s-a uitat din nou în ochii mei. Nu puteam reacționa în fața lui, deși simțeam nevoie să-mi contopesc pumnul cu fața lui. M-a dus încet către pat. Făcea pași mici și lenți. Dorea să savureze momentul. Pielea sa devenise fierbinte, iar ochii negri. Tremuram din toate încheieturile, până când m-a întins pe pat. Îmi era frică de inevitabil. Era prea evidentă șcena ce urma să se deruleze, fără ca eu să ripostez, nu că nu doream, ci că nu puteam. Stăteam întinsă fără a mișca niciun deget. Nu puteam ! În tot acest timp, l-am putut vedea cum în mijlocul camerei și-a dat jos sacoul și cămașa albă lăsând pectoralii perfecți să strălucească în lumina soarelui.
P.S.: Acesta este primul meu fic aici. Sper să vă placă ! Bye !:* :D :)