| Poezi nereusite cred - By Sunako | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Poezi nereusite cred - By Sunako Lun 06 Ian 2014, 18:48 | |
| Pentru ca te iubesc
"Pentru ca te iubesc, nu voi renunta Imi voi scrie cu sange iubirea Voi muri doar pentru dorinta ta Pentru ca te iubesc, orce sa s-ar intampla
Iubirea mea nu va pleca, Voi suferi si voi sta Pana cand vei intelege Si vei accepta"
Izvorul iubiri
"Izvorul iubiri noastre nu va seca Atata timp cat vom rezista Este greu si poate voi mai si cadea Dar, nu voi renunta Sigur ca va fi greu Dar voi reusi cu bine sau cu rau
Orce ar fi nu ma voi lasa invinsa De nimeni si nu voi renunta Pentru tine as fi instare Sa si Lovesc Pentru ca te iubesc!"
Sunt doar 2 poezi, compuse de mine. Nu le-am facut de mult, ci le-am compus pe moment. Sper sa va placa, nu stiu daca sunt bune. Daca gresesc undeva vreau sa imi fie spus, caci nu renunt!
Sper ca sunt bune, am mai facut cateva, dar daca nici astea nu sunt bune, nu cred ca celelalte vor fi deci astept pareri! |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Poezi nereusite cred - By Sunako Mar 07 Ian 2014, 19:36 | |
| Vad ca nu prea citeste multa lume poeziile mele, dar eu am mai comus azi una, la lipasa de ocupatie, pentru ca nu am mers la ascoala! Am facut una:
Printul meu
Te-am vazut in departare Printul meu plin de onoare Un chip angelic m-a fermecat Parul ca smoala m-a mascat
Ochi tai ca doi taciuni Privindu-i ei fac minuni O coroana aurie, pe cap se zareste Trupul musculos ma orbeste |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Poezi nereusite cred - By Sunako Vin 19 Sept 2014, 19:27 | |
| Ok, hai ca sunt chiar reușite! Si apreciez dacă le-ai făcut pe moment, știu ca unora le e mai greu dar merge. Numai ca sunt supărată pe tine: prea scurte. E cam ciudat, după părerea mea, sa fie scurte. Recunosc ca și eu sunt o ciudata, sau mai bine spus o Roade-Carti, dar nu contează asta. Contează creațiile tale. Mai aduci? Dacă da, Da-mi și mie un pm și nu uita dorința mea, fie-ti mila și de ea :* |
|
| |
Sunako Genin
| Subiect: Re: Poezi nereusite cred - By Sunako Joi 29 Ian 2015, 18:59 | |
| De ce?... Te astept continu de cand ai plecat De ce nu ai stat? De ce m-ai uitat? Imi puneam intrebari zi de zi Asteptandu-te mereu sa vii Tu ai plecat fara sa spui ceva Nici macar nu am aflat parerea ta Am continuat cu intrebarea De ce nu eu si de ce ea? Vino aici cand luna rasare Inima mea fara tine moare Pentru ca iubirea mea Eu mereu te voi astepta |
|
| |
Lady Vampire Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 17 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Poezi nereusite cred - By Sunako Sam 21 Mar 2015, 16:36 | |
| Imi plac foarte mult poeziile tale. Esti talentata. :) Sa ma anunti cand aduci poezii noi, da? |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Poezi nereusite cred - By Sunako Sam 21 Mar 2015, 16:59 | |
| - Sunako a scris:
- De ce?...
Te astept continu de cand ai plecat De ce nu ai stat? De ce m-ai uitat? Imi puneam intrebari zi de zi Asteptandu-te mereu sa vii
Tu ai plecat fara sa spui ceva Nici macar nu am aflat parerea ta Am continuat cu intrebarea De ce nu eu si de ce ea?
Vino aici cand luna rasare Inima mea fara tine moare Pentru ca iubirea mea Eu mereu te voi astepta E superbă poezia, defapt toate-s bune, dar asta se aseamănă mai mult cu realitatea mea, puțin, dar da! Compui atât de frumos și ți-aș recomanda să folosești niște figuri de stil pentru că ele fac versurile să devină niște stări. Stări = sentimente. Mă înțelegi? =)) ( nici eu) Atât am avut de spus, te aștept cu altele noi :3 Ja nee |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poezi nereusite cred - By Sunako | |
| |
|
| |
| Poezi nereusite cred - By Sunako | |
|