Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
|
Merita sa-l continui? | | Total voturi : 0 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
onysya19 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : vaslui acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 96 Puncte : 99 Reputatie : -3
| Subiect: Mandrie & Prejudecata Vin 31 Ian 2014, 21:05 | |
| Noul liceu Kim ~Ii privesc corpul care zace intr-o balta de sange si simt cum frica ma cuprinde.Imcep sa tremur,iar lacrimile imi inunda fata.Ma prabusesc in genunchi in balta de sange,langa corpul lui,nestiind ce ar trebui sa fac.Sa fug?Sa strig dupa ajutor?Ce sa fac?~ Ma trezesc ingrozita,tipand ca o disperata ,vocea mea rasunand in intreaga incapere. De parca m-ar auzi cineva.Nimanui nu-i pasa de mine.Nimanui nu-i pasa daca traiesc sau mor de ceea ce fac sau nu fac.Privesc inca somnoroasa ceasul de pe noptiera si observ ca este doar 7:30. -7:30? Oh,nu.Voi intarzia.Dupa ce m-am spalat si imbracat am iesit in viteza din casa trantind usa in urma mea de ma si mir cum de nu a cazut din cauza fortei mele destul de neobisnuite. Azi e prima mea zi la noul meu liceu.Spun noul pentru ca profesorii de la celalalt au spus ca stiu prea multe si nu mai au ce sa ma invete asa ca mau transferat la un liceu privat care este printre cele mai bune din tara.Idiotii.Cum sa spui ca nu mai ai ce ma invata?Sunt eu mai desteapta ca un profesor mai nou?In acest caz de dracu mai sunt profesori?Nu pricep.Oricum eu cred ca ei au si vrut sa scape de mine,iar cand au vazut o oportunitate au folosit-o.Sa fiu sincera nu sunt eu chiar un elev model.Nici macar nu ma chinui sa respect regulile. Intre timp am ajuns si la scoala,fara macar sa observ asta.Am ajuns exact cand s-a sunat.In jurul meu era o mare de oameni ,fiecare indreptandu-se intr-o anume directie.Dar eu?Eu incotro ar trebui s-o iau?Nu stiu.Nu stiu ce sa fac,pe unde s-o iau sau unde ar trebui sa ajung.In scurt timp eu am fost singura persoana ramasa pe hol.Ma uitam in stanga si-n dreapta dar nu stiam unde ma aflu sau unde sa merg.La urma urmei este o scoala mare cu 4 etaje,internat pentru fete si pentru baieti(separate,desigur),biserica,parcare,doua piscine uriase,internat pentru profesori,un imens teren de fotbal si sala de sport toate acestea fiind inconjurate de o padure care devenea din ce in ce mai deasa. -Tu trebue sa fii noua colega,nu? Im fata mea statea un barbat cam de 30 de ani cu parul saten si ochii caprui care nu era cu mult mai inalt ca mine. -Da. Logic.Nu trebue sa fii Einstein ca sa-ti dai seama.Cand vezi o fata de 15 ani pe holurile unui liceu dezorientata si confuza e de la sine inteles ca e noua.In cel mai rau caz e proasta si a uitat drumul,dar slava Domnului ca nu e cazul meu.Mi-a spus sa-l urmez iar eu am facut in tocmai.Pe drum am aflat ca se numeste Antonio Stephanov,este profesor de matematica si dirigintele meu.De asemenea am aflat si ca clasa mea va face orele impreuna cu aX-a B datorita unor divergente intre cele doua. In clasa era o galagie de nedescris care putea fi cu usurinta auzita din celalalt capat al holului.Cind am intrat in clasa zgomotul mi-a lovit cu putere timpanele de credeam ca imi voi pierde auzul. -Buna dimineata dragii mei elevi scapati de la nebuni. -Buna dimineata domnule profesor. -Copii de azi vom avea o noua colega.Va rog sa n-o traumatizati.Kim te rog sa te prezinti. -Buna,numele meu este Kim Bello,am 15 ani si daca mai aveti intebari puteti sa le puneti. In spatele clase,o fata bruneta cu un aspect gotic a ridicat mana semn ca vrea sa -mi puna o intrebare.Iam facut un semn cu mana sa spuna ce are de spus,iar eu am inceput sa-i analizez pe cei din clasa. -Porti lentile de contact? Sincera sa fiu ma asteptam la ceva mai interesant,dar se pare ca ramanep pe vesnica intrebare legata de culoarea ochilor mei.Chiar au o culoare neobisnuita,acestia ,fiind de un albastu pal.Nu este prima si cu siguranta nici ultima oara cand mi se pune aceasta interebare. -Nu.Vre-o problema? -Nu,niciuna. Un baiat a ridicat si el mana dorind sa afle si el ceva mai mult sau mai putin interesant despre mine.Asemeni situatiei anterioare i-am facut semn continuand sa-i analizez pe ceilalti. -Ai un iubit? Intrebarea asta m-a lasat cu gura cascata.Nu-mi venea sa cred cat tupeu putea sa aiba.Cum sa intrebe asa ceva?E viata mea personala.Cu greu mi-am reprimat impulsul de ai da cu ceva in cap.Totusi rea o intrebare,iar eu trebuia sa raspund,asa ca am adoptat cel mai calm si diplomatic ton de care eram in stare in acel moment si i-am raspuns. -Aceasta intrebare face parte din viata mea personala care nu te priveste.De ce?Te intereseaza? Vizibil jenat de ipostaza in care se afla,acesta nu a mai raspuns si am decis sa continui. -Asa credeam si eu. Privirea mi s-a oprit asupra unor baieti din primele banci care ma priveau foarte surprinsi.Aveau niste figuri atat de comice de imi venea sa rad.Parca ar fi vazut o fantoma.Am incercat din greu sa-mi pastrez figura inexpresiva,dar nu am reusit si simt cum pe fata mi se intinde un zambed diabolic pentru ca cei doi baieti sunt chiar... -Kim mai esti atenta? Sigur ca nu puteam sa imi duc si eu o idee pana la capat.Vine apocalipsa daca termin si eu o singura data in viata mea ceea ce am si eu de spus.Nu eu trebue mereu sa fiu intereupta.Ce ghinion. -Da domnule profesor. -Bine.Poti sa te asezi in a doua banca pe mijloc alaturi de Jack. Astea fiind spuse a inceput plictisitoarea ora de marematica,iar eu simteam ca mor aici.In ciuda plictiselii de la ore cred ca scoala asta va fi destul de interesanta. Asta a fost tot.Sper sa va placa.
Ultima editare efectuata de catre onysya19 in Mier 28 Mai 2014, 07:35, editata de 6 ori |
| | | Sashaa Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bacau acebook : Ioana Nr. mesaje : 65 Puncte : 96 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata Sam 01 Feb 2014, 13:19 | |
| |
| | | onysya19 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : vaslui acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 96 Puncte : 99 Reputatie : -3
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata Sam 01 Feb 2014, 20:25 | |
| Salut am adus next-ul si sper sa va placa. Jack Noua colega arata foarte bine si nu cred doar eu asta.Si ceilalti baieti sunt deacord cu mine.Nu e greu sa-ti dai seama dupa privirile ucigatoare care imi sunt adresate si dupa faprul ca salivau atat de mult ca ma mir cum de nu au inundat clasa.Si mie imi place cum arata,dar putin autocontrol n-ar strica oameni buni.Sau spun asta doar din cauza ca mai vreu sa traiesc si cu siguranta nu vreau sa mor inecat?Sunt sigur ca in pauza va trebui sa ma cert cu 25 de baieti gelosi din cauza ca ea este colega mea de banca.Asta e.Nu eu m-am oferit sa stau cu ea,dar trebuie sa recunosc ca nu ma deranjeaza.E frumoasa,ce-i drept si are un aer aparte,dar oricum ar fi sunt sigur ca-mi va cadea la picioare in doar cateva zila la fel ca celelalte fete prostute.Nu vreau sa insult pe nimeni dar asta este legea firii.Sunt sigur ca va ajunge si ea in grupul meu de fane inebunite care ma idolatrizeaza.Va fi amuzant sa-mi bat joc de ea.Nu vreau sa o fac sa sufere dar eu nu stiu ce-i dragoste.Eu nu pot iubi pe nimeni inafara de prieteni si familie.Nimic mai mult.Pentru mine o femeie e... -Jack!Vrei sa fii atent si la ora si nu doar la noua ta colega? Cam jumatate de clasa a inceput sa rada de mine si majoritate erau baieti.Chiar si Andy si Allan radeau.Ce mai prieteni.,,Doamne fereste-ma de prieteni ca de dusmai ma ocoles ei'',trist dar adevarat.Dupa ce m-a facut de ras in fata clasei Antonio s-a intors la lectia pe care o avea de predat,dar nu m-a scapat din privire nici macar 5 secunde.Parca eram un evadat care daca nu era urmarit in permanenta ar fi distrus lumea.Chiar atat de putina incredere au profesorii in mine?Ce zic eu aici?Normal ca nu au incredere in mine. Din curiozitate mi-am intors privirea care Kim pentru a vedea daca a auzit discutia de mai devreme,dar spre norocul meu aceasta avea castile in urechi.N-ar fi auzit nici daca ar fi vrut.Sunt surprins cum de nu a observat-o Antonio.Omul asta ore o vedere mai ascutita chiar si decat cea a unui vultur.Daca nu a vazut-o inseamna ca e ziua ei norocoasa.As fi vrut sa-i fi urmat si eu exemplul,dar Antonio isi dorea din tot sufletul sa-mi mai dea vre-o ora de detentie. Cand mai erau 10 minute din ora profesorul a venit in viteza spre banca noastra si a lovit-o cu putere.Acum ce am mai facau? -Nu cred ca ai nevoie de astea la ora. Spre norocul meu nu era vorba despre mine,ci despre Kim care inca asculta muzica.Biata fata.S-a speriat atat de tare din cauza zgomotului ca ma mir cum de nu a tipat.Pentru ca nimeni sa nu observe reactia ei a afisat iar figura ei inexpresiva care,se pare,o caracteriza. -Nu se poate sti niciodata,nu? Fata asta chiar are tupeu daca i-a raspun in felul asta lui Antonio.Imi place asta. -Buna incercare.Da-mi castile. A oftat sonor si s-a conformat ordinului dat.Eram surprins ca asta este tot.Credeam ca va incepe sa se certe cu Antonio,dar ea doar i-a dat castile si gata. Ochii ei au fixat cu privirea ceasul iar pe chip i-a aparut in suras ametitor.Se pare ca era fix ceea ce inseamna ca este pauza.Deci ea doar incerca sa traga de timp pana la finalul orei.Inteligent.Chiar este o fata uimitoare. Asta a fost tot si o sa pun si niste poze. academia: Kim: ochii lui Kim: Andy si Allan: Antonio: Jack:
Ultima editare efectuata de catre onysya19 in Lun 07 Apr 2014, 14:26, editata de 3 ori |
| | | onysya19 Genin
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata Mier 05 Feb 2014, 18:14 | |
| Capitolul 3 Kim Ma trezesc tipand si tremurand,fiind inca socata dupa cosmarul pe care tocmai l-am avut.Ai zice ca dupa sase ani in care ai avut acelasi vis in continuu te obisnuiesti,dar se pare ca nu e tocmai adevarat.Acest cosmar ma chinuie inca de la moartea fratelui meu care a fost ucis in fata mea,iar eu nu am putut face nimic pentru a-l ajuta.Chiar sunt inutila. Imi alung aceste ganduri si incep sa ma imbrac deoarece,spre ghinionul meu,mai trebuie sa ajung si al scoala.Fiindca mie nu imi trebuie mult sa ma imbrac,in mai putin de trei minute eram deja imbracata cu o bluza alba,o pereche de colanti,ghete,un fular si o caciula si am iesit in viteza din casa indreptandu-ma spre binecunoscuta inchisoare. Am ajuns cu cinci minute inainte sa se sune,dar cand am intrat in clas am vazut o roscata care statea pe locul meu,incercand sa-i atraga atentia lui Jack.Ar fi fost chiar amuzant daca nu mai erau cateva minute pana se suna.M-am apropiat de banca si am tusit fals pentru a le atrage atentia si se pare ca a mers. -Si tu ce mai vrei,mironosito? Asta m-a infuriat foarte tare,dar pentru ca sunt noua am incercat sa nu dau cu ea de pamant.Nu vreu probleme chiar din primele mele zile.I-am explicat ca mai e putin pana se suna si ca vreau sa-si miste fundul din banca mea,dar se pare ca aceasta nu vrea sa plece de langa iepurasul ei.Imi venea sa-i dau cu banca-n cap.Deci pe langa faptul ca ea sta in banca mea,mai si comenteaza. -Uite ce e,cap de rosie eu am terminat cu politetea,deci ori te dai din banca mea,ori te dau eu si crede-ma ca n-o sa-ti placa. Am tipat atat de tare incat m-a auzit toata clasa si acum se uitau la noi ca boii la boarta noua.Ei ce-ar fi vrut sa fac?Sa stau si sa ma cert cu profesorul?Nu multimesc.Prefer sa ma cert cu o c***a decat sa risc sa mai iau si un doi. De noi se apropie o fata bruneta care ar fi fost chiar draguta daca nu era mai mult dezbracata decat imbracata si ii sopteste ceva la ureche roscatei.Nu stiu ce i-a zis dar o vad cum incepe sa tremure ridicandu-se sin banca si lund-o la fuga.Ridic plictisita din umeri si pun pe scaunul meu,dar nici nu ma asez bine ca din spatele meu se aude o voce care m-a speriat de ma mir ca n-am facut infarct.In spatele meu se afla o fata bruneta cu ochii negri cam de aceeasi inaltime ca mine si care zambea fericita dintr-un motiv necunoscut mie. -Ai idee de cand vreau s-o vad pe Zoe fugind asa din calea unei persoane?Pot sa spun ca tocmai ai facut istorie. O priveam surprinsa si in acelasi timp nedumerita de ceea ce tocmai se intamplase.Ea era fericita ca roscata aia a fugit mancand pamantul dintr-un motiv pe care nici eu nu-l stiu?Asta e neobisnuit,dar in viata mea nimic nu e normal.Dupa cateva secunde a decis ca ar fi cazul sa se si prezinte,iar eu am aflat ca o cheama Maia. Pare chiar o persoana draguta.De noi se apropie o fata care semana perfect cu ea.Gemene.Interesant. -Maia,ce ai mai facut de data asta.Din cauza ta fugea Zoe? -De data asta n-am facut nimic.Jur. -Ce pacat. -Cine esti si ce-ai facut cu sora mea plictisitoare,enervanta si mereu cu capul pe umeri? Dupa ce am ras pe saturate am aflat ca numele ei este Mia si este sora geamana a Maiei.Adevaru-i ca era si foarte greu de observat ca ele doua sunt absolut identice. Clopotelul a sunat iar noi am fost prinsi in plictisitoarea ora de chimie, materie la care eu nu ma pricep. Asta a fost tot.Voi pune si cateva poze. hainele lui Kim: Mia si Maia: Zoe: fata care a intervenit in cearta lor si a determinat-o pe Zoe sa plece:
Ultima editare efectuata de catre onysya19 in Lun 07 Apr 2014, 14:36, editata de 6 ori |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata Sam 22 Feb 2014, 19:18 | |
| - onysya19 a scris:
Capitolul 3
Kim (Ai putea să scrii cu italic, nicidecum să subliniezi. Între numele personajului din a cărui perspectivă scrii şi naraţiune să fie spaţiu.) Ma trezesc tipand si tremurand, (După fiecare semn de punctuaţie apeşi space, niciodată înainte.) fiind inca socata dupa cosmarul pe care tocmai l-am avut.Ai zice ca dupa sase ani in care ai avut acelasi cosmar in continuu (încontinuu) te obisnuiesti,dar se pare ca nu e tocmai adevarat.Acest cosmar ma chinuie inca de la moartea fratelui meu (virgulă) care a fost ucis chiar in fata mea,iar eu nu am putut face nimic pentru al (a-l) ajuta.Chiar sunt inutila. (Repetiţiile sunt enervante, sunt cazuri însă în care nu sesisezi vreo neplăcere. Pentru a evita situaţii asemănătoare foloseşte-te de un dicţionar de sinonime, astfel îţi dezvolţi şi vocabularul.) Imi alung aceste ganduri si incep sa ma imbrac deoarece,spre ghinionul meu,mai trebuie sa ajung si al (la) scoala.Deoarece (Întrucât) mie nu imi trebuie mult sa ma imbrac (virgulă) in mai putin de trei minute eram deja imbracata cu o bluza alba,o pereche de colanti,ghete,un fular si o caciula (punct) si am iesit in viteza din casa (virgulă) indreptandu-ma spre binecunoscuta inchisoare. (Verbele nu îmi trebuie şi eram sunt la timpuri diferite. Narezi ori la prezent, ori la trecut.) Am ajuns cu cinci minute inainte sa se sune,dar cand am intrat in clas (clasă) am vazut o roscata care statea pe locul meu,incercand sa-i atraga atentia lui Jack.Ar fi fost chiar amuzant daca nu mai erau (decât) cateva minute pana (să) se suna (sune).M-am apropiat de banca si am tusit fals pentru a le atrage atentia si se pare ca a mers (atrăgându-le atenţia). -Si tu ce mai vrei (virgulă) mironosito? Asta m-a infuriat foarte tare,dar pentru ca sunt noua (virgulă) am incercat sa nu dau cu ea de pamant.Nu vreu (Nu vreau) probleme chiar din primele mele zile.I-am explicat ca mai e putin pana se suna si ca vreau sa-si miste fundu (fundul) din banca mea,dar se pare ca aceasta nu vrea sa plece de langa iepurasul ei.Imi venea sa-i dau cu banca-n cap.Deci pe langa faptul ca ea sta in banca mea,mai si comenteaza. -Uite ce e,cap de rosie (virgulă) eu am terminat cu politetea,deci ori te dai din banca mea,ori te du (te dau) eu si crede-ma ca n-o sa-ti placa. Am tipat atat de tare incat m-a auzit toata clasa si acum se uitau la noi ca boii la boarta (poartă) noua.Ei ce-ar fi vrut sa fac?Sa stau si sa ma cert cu profesorul?Nu (virgulă) multimesc.Prefer sa ma cert cu o c***a decat sa risc sa mai iau si un 2 (doi). De noi se apropie o fata bruneta care ar fi fost chiar draguta daca nu era mai mult dezbracata decat imbracata si ii sopteste ceva la ureche roscatei.Nu stiu ce i-a zis (virgulă) dar o vad cum incepe sa tremure (virgulă) ridicandu-se sin (din) banca si lund-o la fuga.Ridic plictisita din umeri si (mă) pun pe scaunul meu,dar nici nu ma asez bine ca din spatele meu se aude o vece (voce) care ma speriat (m-a speriat) de ma mir ca n-am facut infart (infarct).In spatele meu se afla o fata bruneta cu ochii negri (virgulă) cam de aceeasiinaltime (aceeaşi înălţime) cu (ca-e o comparaţie) mine si care zambea fericita dintr-un motiv necunoscut mie. -Ai idee de cand vreau s-o vad pe Zoe fugind asa di (din)calea unei persoane?Pot sa spun ca tocmai ai facut istorie. O priveam surprinsa si in acelasi timp nedumerita de ceea ce tocmai se intamplase.Ea era fericita ca roscata aia a fugit mancand pamantul dintr-un motiv pe care nici eu nu-l stiu?Asta e neobisnuit,dar in viata mea nimic nu e normal.Dupa cateva secunde a decis ca r fi (ar fi) cazul sa se si prezinte,iar eu am aflat ca o cheama Maia. (Sunt diverse linii de dialog care nu ar trebui introduse în naraţiune. Faptul că renunţi la replicile nu foarte importante, denotă o nuanţă de falsitate şi inesticitate.) E chiar o persoana draguta (De la a părea şi până la a fi este o cale lungă. Nu ai cum să îţi dai seama de caracterul unei persoane pe care tocmai acum cinci minute ai cunoscut-o, şi pe lângă acest lucru, nu ai oferit gesturi semnificative care să îi reflecte vorbele naratorului omniprezent).De noi se apropie o persoana care semana perfect cu ea.Gemene.Interesant. -Maia (virgulă) ce ai mai facut de data asta.Din cauza ta fugea Zoe? -De data asta n-am facut nimic.Jur. -Ce pacat. -Cine esti si ce-ai facut cu sora mea plictisitoare,enervanta si mereu cu capul pe umeri? Dupa ce am ras pe saturate am aflat ca numele ei este Mia si (virgulă) este sora geamana a Maiei.Adevaru-i ca era si foarte greu de observat ca ele doua sunt absolut identice. (În cazul de faţă, sarcasmul este inutil.) Clopotelul a sunat iar noi am fost prinsi in plictisitoarea ora de chimie (virgulă&materie) la care eu nu ma pricep.
Asta a fost tot.Voi pune si cateva poze. hainele lui Kim: Mia si Maia: Zoe: fata care a intervenit in cearta lor si a feterminat-o pe Zoe sa plece: Nu ştiu sigur dacă ai precizat faptul că este primul tău fic sau nu, dar ar trebui să înţelegi că începutul întodeauna te pune în dificultate, mai ales când nu stăpâneşti gramatica foarte bine. Ai numeroase greşeli de ortografie, exprimare şi tastare. Încearcă să citeşti capitolul înainte de al posta şi să mai diminuezi din numărul lor. Legat de acestă temă, nu e tocmai neapărat, dar atunci când foloseşti cratima pentru a înlătura o vocală, astfel rostind într-o singură silabă două părţi de vorbire (de-l, să-l, mi-e), de regulă sună fals. Mie, cel puţin, îmi displace. Desigur, caracterul personajului din al cărui punct de vedere narezi este însemnat. Titlul este scris greşit, întrucât primul substantiv ar fi trebuit scris cu majusculă. Nu trebuie decât să editezi primul capitol şi să modifici. Legătura titlul-text este sesizată, deoarece în mare, acţiunea se învârte în jurul unui grup numeros de adolescenţi, însă ca grad de originalitate şi atractivitate nu-i decât un titlu prostesc pe lângă multe altele. Ideea, la fel ca şi titlul, prostească. Nu înţeleg de ce majoritate se axează pe adolescenţi, şi măcar dacă nu ai fi adoptat această idee cu şcoala nouă etc. Nu ştiu cum ai putea să o dezvolţi astfel încât să îmi placă. Modul de expunere predominant este naraţiune, dar cum întâmpini dificultăţi la fiecare, nu te pune într-o lumină favorabilă. Exprimarea stă la baza unei naraţiuni reuşite, dar din moment ce vocabularul tău este limitat şi mai ai şi probleme cu ortografia, nu face decât să te afunde şi mai tare. Descrierea are şi ea un rol foarte important, de altfel la tine nu am sesizat-o aproape deloc. Descrierea sentimentală şi a ambientului sunt esenţiale; şi apropo de acest mod de expunere, am observat că la sfârşitul fiecărui capitol adaugi fotografii cu personajele noi apărute în acţiune. Fii atentă, descrierea trăsăturilor fizice în special, apoi cea a trăsăturilor morale, sunt la fel de însemnate. Având în vedere că adopţi o naraţiune subiectivă, nu ai cum să dezvolţi caracterele personajelor secundare şi a anti-eroilor/antagoniştilor decât prin prisma personajului din al cărui punct de vedere narezi, iar lucrul acesta ar trebui să te determine să pui accent şi pe cele mai nesemnificative detalii: reacţiile şi gesturile fiecăruia, felul în care vorbeşte şamd. Prin urmare, ficul tău este plin de ignoraţi, şi folosesc termenul acesta cu sensul de persoană incultă, niciun personaj fiind complex. Dialogul, şi spun asta în fiecare critică pe care o dau, este cel mai dificil mod de expunere, însă este esenţial, aşa că nu încerca să introduci prea multe linii de dialog în naraţiune, căci exprimarea nu te ajută. Limbajul pe care îl foloseşte un personaj, indiferent de ce tip ar fi, îi dezvăluie caracterul; dacă adaugi şi gesturi în timpul replicilor sau după, la fel, îi trădează diverse stări. Acţiunea este grabită, treci de la o idee la alta, iar altă problemă a ta ar fi semnele de punctuaţie. Nu le pui când şi unde trebuie.
Sper să fii conştientă că acestă critică este constructivă şi că nu îmi face plăcere să mă iau de ceea ce scrii, neaducând argumente potrivite.
|
| | | onysya19 Genin
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata Lun 03 Mar 2014, 16:06 | |
| Am adus nextul si deoarece am vazut ca unii mai volosesc ideea de a lasa cititorii sa puna intrebari personajelor am decis sa o folosesc si eu.As vrea sa mai folosesc si ideea de a pune unele secvente din capitolul urmator.
Jack
O priveam pe Kim cum incearca sa raspunda la toate intrebarile cu care era asaltata,dar era evident ca nu le poate face fata.Era intradevar o priveliste destul de amuzanta,dar nu de asta o privesc.Bine poate si de asta,dar in principal din cauza rarei sale frumuseti. Il vad pe Allan cum se apropie de ea si o imbratiseaza strans.Deoarece ea era cu spatele reactia nu a fost exact cea la care s-ar fi asteptat prietenul meu.De fapt nu a fost nici pe aproape.Kim l-a lovit atat de tare incat a cazut pe jos.Dupa ce a vazut cine este ,,faprasul''a inceput sa-si ceara scuze.Clasa a rasunat de un val de rasete,dar o singura privire de-a ei a fost suficienta pentru a-i reduce pe toti la tacere. -Inchide gura.Salivezi. Langa mine statea cel mai bun prieten al meu:Andy.Ce mai prieten.A mai spus el ceva cum ca nu ar vrea sa moara inecat,dar cine il baga in seama?Eu cu siguranta nu.Eram mult prea preocupat cu fanteziile mele,dar sunt intrerupt din visare de un tipat atat de puternic incat ar fi putut cu usurinta sa ma surzeasca. Nu stiu ce a mai facut Allan de data asta dar jur ca-l omor.Asta in cazul in care nu il omoara Kim prima,desi ma indoiesc ca o sa-l lase in pace.Dupa ce Allan a vazut privirea furioasa de pe fata ei a inceput sa fuga ca apucatul prin clasa si desigur ca Kim era pe urmele lui,dar ea nu mergea pe langa banci ca orice om normal,ci a ales calea cea mai usoara si mergea pe ele.Cand a ajuns in dreptul nostru a alunecat ,deoarece unul din colegii mei e atat de ,,destept'' incat a varsat apa peste tot in jur.A avut noroc ca am prins-o sau s-ar fi lovit cu capul destul de tre de banca si ar fi fost sanse mari sa fie nevoie sa o ducem la spital. Bancile au o forma ciudata de trapez cu niste colturi foarte ascutite. -Multumesc. -Esti bine? Allan parea mai alrmat decat mine si Andy la un loc.Nu e ca si cand am salvat-o de la moarte,dar cu toate astea Allan mai avea putin si ma si pupa ceea ce ma sperie. Imediat ce ea a plecat eu am inceput sa am iar fantezii,dar parca,citindu-mi gandurile Andy deja m-a atentionat sa nu-mi fac sperante,fiindca ea nu este la fel ca celelalte fete.Sigur ca nu,iar eu sunt preseinte. Nu e decat o alta fata prostuta de care eu voi profita.Pana atunci ce-ar fi sa ma mai distrez putin?I-am propus prietenului meu cel mai bun sa face un pariu daca e asa increzator. In cazul in care Kim era a mea in trei zile atunci eu castigam,iar daca nu castiga el,lucru de care sincer ma indoiesc. Spre surprinderea mea el a acceptat.De obicei nu apreciaza acest gen de lucruri. -Andy esti un idiot.Chiar ai de gand sa o vinzi asa de usor? Iti dai seama ca te-ar omora daca ar afla? -Dar ea nu trebuie sa afle si in plus nu o vand.Tu chiar crezi ca Kim va vrea sa se culce cu el?Chiar atat de putina incredere ai in ea? Dupa asta Allan nu a mai spus nimic. Incerca sa isi fereasca privirea de cea a fratelui sau care parca il invinovatea ca nu are incredere. Totusi cine poate avea nadejde intr-o persoana pe care nici nu o cunoaste?Dar din siguranta asta orbeasca in ea Andy va pierde pariul,iar eu ma voi distra de minune. Toate gandurile- si mai ales fanteziile- imi sunt intrerupte de clopotelul care anunta o noua ora plictisitoare.
In capitolul urmator: -Esti doar o mincinoasa. -Pe cine vrei sa omori? -Esti sadica. -Stiu.
Asta a fost tot pentru azi.La trei comentarii pun next. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata Sam 28 Iun 2014, 14:33 | |
| FanFic original blocat la cererea autoarei. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mandrie & Prejudecata | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|