Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Lumea mea este alaturi de demoni! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Lumea mea este alaturi de demoni! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Lumea mea este alaturi de demoni!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ale'
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 15
Reputatie Reputatie : 0

Lumea mea este alaturi de demoni! Empty
MesajSubiect: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Lun 03 Feb 2014, 18:43

.

Prolog

In urma cu mii de ani totul era posibil. Vrajitorii, fantomele, demonii si varcolacii existau iar oamenii tremurau la auzul strigatului unui demon. Toti mergeau la biserica dar ce nu stiau ei era ca defapt Iadul era Raiul. Chiar daca in Iad era intuneric iar in Rai lumina, tot ce conteaza este ca Satana, conducatorul Iadului  defapt este bun iar Dumnezeu celui care ne inchinam noi este malefic.

Capitolul unu

Sakura P.O.V.

Imi plac lucrurile paranormale cu fantome, demoni si varcolaci desi sunt constienta ca ele nu exista dar ma fascineaza si asta este tot ce conteaza, nu? Ma indrept spre fereastra din lemn si observ ca cerul albastru de odata este acum innorat, plin de nori, iar din acestia incep sa cada lacrimile Raiului. Multi s-ar speria si si-ar pune plapuma in cap ca nu cumva sa intre tunetele si fulgerele in casa iar ei sa pateasca ceva dar eu nu sunt asa, sunt diferita. Imi place sa aud cum tuna, cum fulgera, ba chiar odata am iesit afara si culmea culmilor n-am murit, n-am patit nimic. Ciudat, nu? De parca ploaia ma proteja.
           Usa din dormitor se deschide iar pe ea intra fratele meu, Max, care imi comunica cat de repede poate ca lumina s-a stins. Credeam ca este ceva mai important. Dar cum n-am vazut acest lucru? Hmm... Eu admiram natura si stateam pe intuneric asa ca nu aveam cum sa observ ca lumina s-a stins.
           Max a parasit incaperea. Ma pun in pat si incet-incet ma cuprinde somnul.

- Trezirea, frumoasa mea!
           Deja este dimineata? Uf! Imi deschid ochii de o culoare minuata, un verde aprins care seamana cu diamantul, si ma uit la femeia din fata mea pe care eu o numesc mama. Are parul blond ca de aur iar ochii albastrii ce-i stralucesc in lumina soarelui o fac sa semene cu o zeita foarte frumoasa, cu o divinitate. Dar comportamentul ei de regina o fac si mai mult sa semene cu ceva magic. Sunt asa de norocoasa sa o am pe ea langa mine in fiecare zi. Un zambet imi apare pe buze, unul mic si nevinovat. Ma dau jos din pat si observ ca am adormit azi-noapte fara sa ma schimb. Tocmai bine deoarece oricum vreau sa ies afara cu skate-ul. Cobor jos si mananc doua sandwish-uri dupa care o sarut pe mama pe obraz si ii spun " te iubesc" iar ea, ca deobicei imi spune "sa ai grija de tine, micuto". Numai sunt asa mica, am saisprezece ani, am forme si citesc, nu am un anisor. Dar pentru mama am ramas un copil mic. Si nu-mi place dar nu am ce sa fac.

Ma uit in dreapta mea si observ o fetita in jur de unsprezece ani satena imbracata cu lucruri saracacioase si intorc capul rapid vazand cum o masina cu o viteza destul de mare se indreapta spre satena. Oh, nu! Asta nu se poate intampla. Fug repede spre fetita dar ea dispare iar eu sunt lovita din plin de masina dupa care lesin.

- O sa-si revina. Sa fiti cu ochii pe ea, ati inteles? Fata aceasta este o comoara, este ceva ce nu va puteti inchipui.
         Imi deschid ochii verzi si vad negru, negru peste tot imbinat cu sange. Unde naib*i sunt? Ce este locul acesta? Am atatea intrebari de pus dar la niciuna nu stiu raspunsul. Imi este frica. Un barbat inalt si frumos se indreapta spre mine. Are parul rosu si pielea alba ca un...demon?! Doamne! Te rog scoate-ma de aici. Stiu, asta este un vis, corect? Un cosmar! Promit ca de acum incolo nu o sa ma mai gandesc la lucruri sateniste. Jur!
               - Hey, linisteste-te. Nu vreau sa-ti fac rau, ci doar sa-ti dau niste informatii. Stii chestia aceea cu Iadul si Raiul, nu? Cum ca Raiul este bun iar Iadul este rau. Ei bine, in realitate este invers. Iar eu sunt unul dintre slujitorii lui Satana, Lunio. Insusi Satan te asteapta la palat. Are sa-ti comunice ceva important. Haide, sa te conduc.
           Este adevarat ce a zis? Raiul este rau? Oh Doamne! Dau din cap pozitiv si merg spre palat cu teama dar repede ca nu cumva sa ma ucida. Vezi ce patesti, Sakura daca te uiti incontinu la filme de groaza si citesti doar bazaconii? Of! Am inceput sa tremur iar Lunio, care ma tine de mana a observat si s-a oprit. De ce a facut asta?
               - Sa nu-ti fie teama. Conducatorul Iadului este bun, crede-ma. Niciodata nu s-a purtat urat cu noi, demonii. Sa nu-ti fie frica micuto. Trebuie sa ai incredere in mine. De ce te-as minti?
            Ar putea sa ma minta din multe motive dar vocea sa calda m-a calmat si m-a facut sa-l cred. Te rog sa nu ma dezamagesti!
               - Asa o sa si fac! Acum haide!
           Tocmai mi-a citit gandurile. Nu stie ca nu este frumos sa intri in intimitatea unui om? Simt cum ma ia de mana si incepe sa alerge cu mine pana cand am ajuns intr-o incapere rosie ca sangele unde-l vad pe Satana alaturi de un baiat. Ce dragut este! Nu, nu trebuie sa gandesc asa. El este un demon.
                - Insfarsit ai ajuns, sateno. Eu sunt Satana iar brunetul asta este fiul meu care este pedepsit deoarece a pus lumea asta in pericol, iarasi. Tu esti o fata deosebita, un om deosebit si un muritor fascinant. Ne poti vedea, ne poti auzi...uimitor. Lunio te-a adus aici. Esti o comoara, crede-ma. Dar nu inteleg ceva...De ce te-ai aruncat in fata unei masini?
               - Am vrut sa salvez o fetita dar ea a disparut., ii spun eu cu increde deoarece stiu ca nu o sa-mi faca rau.
         Numai imi este asa de frica. Simt ca asta este...casa mea?! De ce simt asta?
               - Cred ca tocmai ti-am gasit o pedeapsa Sasuke. Sateno, tu o sa fii indrumatoare fiului meu pe Pamant.

Sukkit: Ai spus că nu poți edita pentru că nu știi, așa că am făcut-o eu pentru tine. Cam așa ar trebui să arate estetica.

Ultima editare efectuata de catre Ale' in Lun 03 Feb 2014, 19:15, editata de 1 ori
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Lun 03 Feb 2014, 19:08

Dumnezeule, majoritatea ficurilor deschise curând sunt scrise în culori nepotrivite. E valabil pentru toată lumea: NU MAI FOLOSIȚI TOT FELUL DE NUANȚE, DECÂT LA TITLU, DAR NU ȘI LA TEXT. Nu este estetic și îngreunează citirea. Pe viitor, folosește alb, atât.
Sus In jos
Alexaa.Shine
Academy Student
Academy Student
Alexaa.Shine

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La mine acasa<3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Narusaku-orice legat de ei
Stare de spirit Stare de spirit : Cu capul sus printesa,machiajul e scump!

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Mar 04 Feb 2014, 16:11

Buna,

Am doar un cuvantul pentru ficul tau , iar acesta este : Minunat. Decii ideea este super geniala , intamplarile ma fascineaza mult , iar folosirea ocultismului in fic este perfect. Tot ce ai facut aici e perfect si te implor sa aduci next-ul cat mai repede , alfel mor de nerabdare .
  Spor la scris in continuare si onegai sa ma anunti cand pui next-ul , domo araigato gozaimasu in love 

Ja ne

Shine kiss you:*

Ultima editare efectuata de catre Alexaa.Shine in Lun 10 Feb 2014, 20:25, editata de 1 ori
Sus In jos
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Mar 04 Feb 2014, 20:14

Foarte frumos. Chiar imi place ficul tau:) Ideaa este geniala. Si nu mai stiu ce sa spun decat ca iti urez succes cu ficul tau si sper sa aduci next-ul cat de curand. Mda...nu prea am inspiratie la comentat:|
Ja nee!

Sus In jos
Lexy
Academy Student
Academy Student
Lexy

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : SasuLand. =]
Nr. mesaje Nr. mesaje : 9
Puncte : 9
Hobby-uri Hobby-uri : Desenez si dansez
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Mar 04 Feb 2014, 22:45

Dragut inceputul debea astept next'ul. Daca nu il pui cat mai repede o sa te bantui pana la moarte. al noualea cer 
Sus In jos
Love_You
Academy Student
Academy Student
Love_You

Localizare Localizare : undeva departe
Nr. mesaje Nr. mesaje : 21
Puncte : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sportul ,dansul ,poezia etc
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu vesela ,cu capul pe umeri

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Vin 07 Feb 2014, 01:02

Ficul este super , neasteptat de incitant 
Ce-i cu capitolul asta de este asa scurt de parca as citi doar 2-3 randuri?????????? very sad  very sad  very sad  very sad 
Oricum ficul , genial 
Imi place la nebunie 
Sa ma anunti cand pui nextul!!!!!!!
Sus In jos
Ale'
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 15

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Dum 09 Feb 2014, 23:35

Capitolul 2

- Cred ca tocmai ti-am gasit o pedeapsa. Sasuke Sateno, tu o sa fii indrumatoarea fiului meu pe Pamant.
     Nu vreau sa aduc Iadul pe Pamant si mai ales sa am grija de fiul lui Satana. Dar daca acest loc in care ma aflu acum este bun iar Raiul este rau atunci Sasuke nu o sa-mi faca nimic, corect? Imi indrept privirea spre brunet. Este superb, un demon foarte frumos intr-adevar. Ii zambesc timid iar el se uita la mine cu o privire aroganta.
    - Tata, eu sunt un demon! Ce sa caut pe Pamant?, spune Sasuke urland.
    Se pare ca este nervos. Dar pana la urma asta ar cam merita deoarece a pus Iadul in pericol. Hmm...baiatul asta nu este la fel ca tatal lui. Nu este bun, el este arogant si  rau. Iar eu o sa fiu indrumatoare lui. Off!
    - Taci din gura Sasuke! Ti se pare putin ca ai pus lumea asta in pericol de un miliard de ori? Tu vei pleca pe Pamant cu fata aceasta! Ai inteles?, spune Satana nervos pe fiul sau.
      Vreau sa ajung acasa cat mai repede. Imi este dor de parinti si de Max. Oh, dragul meu fratior! Oare ce face acum? Doarme? Sau este la scoala? Vreau sa-l vad si sa-l strang in bratele mele de sora mai mare.
   - Bine, accept! Sateno, haide sa mergem in lumea muritorilor!
    Fara sa-mi dau seama, viata mea a luat o intorsatura groaznica. O sa fiu indrumatoarea unui demon care este fiul lui Satana iar viata mea niciodata nu o sa mai fie la fel. Dar sunt bine deoarece am aflat ca Raiul este rau iar Iadul este bun, sunt bucuroasa pentru ca acum stiu adevarul!
    Nu am curajul sa spun nimic. Nici da, nici nu. Parca Dumnezeu mi-a mancat limba. Probabil imi este frica de Sasuke, deoarece el chiar este rau sau cel putin asa il vad eu.
    - Cum te numesti, sateno?, ma intreaba Satana cu un glas dragastos.
    - Sakura Haruno.
    - Voi doi o sa treceti prin acest portal care va duce in lumea muritorilor. Inteles?, ne zice Satana cu un glas serios.
    Sasuke ma ia de mana si paseste odata cu mine spre portal. Inima imi bate tare, parca mi-ar sari din piept. Dar nu este un sentiment de frica, ci de adrenalina. Am intrat in portal si intr-o secunda am ajuns inapoi in Romania, in tara mea natala. Ce frumos este! Parca am stat o vesnicie in Iad, nu
cateva ore. Mi-a fost intr-adevar dor de aceasta tara. Ma uit la Sasuke amintindu-mi ca eu sunt indrumatoarea sa si-i spun:
    - Sasuke, noaptea dormi sau stai treaz?, il intreb eu cu o voce entuziasmata.
    - Demonii nu dorm, prostuto.
    Am simtit cum obrajii imi iau foc. De ce l-am intrebat asta? De ce? Of! Il iau de mana si-l tarasc dupa mine pana cand am ajuns acasa. O sa le spun alor mei ca este un coleg de clasa. Off! Ma intreb daca o sa ma lase sa stau singura cu un baiat in camera. Probabil ca nu dar o sa-i conving eu cumva.
   - Am ajuns!, spun eu entuziasmata.
   - In casa aceasta mica va trebui sa locuiesc de acum incolo? spune el dupa care incepe sa rada.
    Este asa nesuferit si laudaros. Nu credeam pana-n ziua de astazi ca o sa incerc sa ma imprietenesc cu unul ca el. Ii dau un cot in umar ca sa se opreasca din ras dupa care intram in casa. Mama sta in fata noastra mirata si intrebandu-ma parca din priviri ce cauta un baiat in casa asta. Ii zambesc dragalas dupa care ii spun cat se poate de convingator ca Sasuke este un prieten de-al meu si am venit aici cu el ca sa ma mediteze la matematica. Mda...eu nu sunt prea buna la materia aceasta.
    - Ca sa inteleg, brunetul acesta nu este iubitul tau, corect?
    Cum poate sa intrebe asa ceva de fata cu el? Si de ce ar crede asa ceva? Ah! Probabil pentru ca este prima data cand un baiat vine aici. Mda! Dar acum sunt toata rosie la fata si am si privirea in pamant si asta doar din cauza ta, mama!
   - Nu. Noi suntem doar amici., spune Sasuke cu o voce rece dar si linistita.
   Cum naiba poate sa fie asa calm intr-o situatie ca asta? Asta este nebun! Jur! Dar...sunt un pic si invidioasa deoarece eu nu pot sa fiu asa calma cam...niciodata! Sunt geloasa pe el, pe un demon. Ce d*acu am patit? Nu mai gandesc lucid! Ce mi-a facut?
    - Haide, sa mergem sus!
    - Bine, frumoaso!
    M-am rusinat un pic. Nici un baiat nu mi-a mai spus asa, niciodata! I-am zambit usor dar in acelasi timp m-am impiedicat de o treapta si poc, am cazut.
Sus In jos
Love_You
Academy Student
Academy Student
Love_You

Localizare Localizare : undeva departe
Nr. mesaje Nr. mesaje : 21
Puncte : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sportul ,dansul ,poezia etc
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu vesela ,cu capul pe umeri

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Lun 10 Feb 2014, 19:55

Prima!:)
Mersi ca m-ai anuntat   
Super capitolul 2 
Imi place pedeapsa asta pentru Sasuke ;)
Sa nu uiti sa ma anunti la next
Sus In jos
Alexaa.Shine
Academy Student
Academy Student
Alexaa.Shine

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La mine acasa<3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Narusaku-orice legat de ei
Stare de spirit Stare de spirit : Cu capul sus printesa,machiajul e scump!

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Lun 10 Feb 2014, 20:30

Buna Ale-chan,

Ma bucur mult ca m-ai anuntat cu nextul chiar il asteptam de mult.Imi place mult de Sasuke cu aroganta lui de Bad Boy si sper ca pana la urma sa lase fitele cu Sakura.Nu ai idee cat de mult imi place ficul tau si sper sa aduci repede next-ul ca fier in juc propriu.Spor la scris in continuare, domo araigato gozaimasu  kiss .

P.s nu uita sa ma anunti cand pui next-ul 

Shine kiss you !
Sus In jos
Lexy
Academy Student
Academy Student
Lexy

Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Mar 11 Feb 2014, 21:20

1. Mersi ca m-ai anuntat.
2. Imi place la nebunie ficul.
3. Esti geniala.

Ale' putem sa pune si intrebari personajelor?

Aaaaa era sa uit!
Sa ma anunti cand pui next'ul. :P
Sus In jos
Lexy
Academy Student
Academy Student
Lexy

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Dum 09 Mar 2014, 21:23

Off......nici pana acum nu ai pus next?
Hmpf....ma supar pe tine daca nu il pui cat mai curand.
A da inca ceva:
Este un fic foarte frumos,merita sa il continui.   Parerea mea.  In fine. 
Sayonara.
Sus In jos
Jinx
Genin
Genin
Jinx

Localizare Localizare : Acolo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 446
Puncte : 506
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Addicted to anime.
Stare de spirit Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Dum 09 Mar 2014, 23:11

Wow, am și uitat că am citit ficul ăsta. Abia acum am văzut next-ul.
Îmi place ficul și ideea și acest capitol, dar mă surprinde că ai pus doar două capitole până acum.
Sper că îl continui și că vei aduce next-ul curând.
Ja nee!
Sus In jos
Emyly
Genin
Genin
Emyly

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In lume
Nr. mesaje Nr. mesaje : 270
Puncte : 293
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Tennis si volley
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Joi 13 Mar 2014, 14:34

Foarte frumoase ambele capitole mi-a atras atentia cel mai mult descrierea sper sa ma anunti  si pe mine cînd pui mext.Spor la scris.
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19Joi 17 Apr 2014, 21:18

Fanfic blocat datorită inactivităţii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lumea mea este alaturi de demoni!   Lumea mea este alaturi de demoni! I_icon19

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-