GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Sugestie noua Mar 04 Feb 2014, 22:12 | |
| Cum vorbeam eu asa frumos cu Dinamita ma gandeam la un concurs nou.sa se intituleze "Fotografia saptamanii" iar la acest concurs fiecare sa participe cu o poza. Imaginea cea mai votata sa fie pusa ca imagine pe chat timp de o saptamana. Poate asa vom stimula putin membrii.E doar o sugestie, nu imi spargeti capul |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Sugestie noua Mar 04 Feb 2014, 22:14 | |
| Eu nu am nimic împotrivă! :3 Deja e decis câştigul :))) No, I'm so pro! |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Sugestie noua Mier 05 Feb 2014, 01:02 | |
| O sa-ti arunc un bolovan in cap. NU! RESPINS! DAT FOC LA SUGESTIE! SI CENUSA ARUNCATA PE FUNDUL ATLANTICULUI INTR-O CUTIE PLINA CU DINAMITA! |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Sugestie noua Mier 05 Feb 2014, 09:51 | |
| Nu văd mare diferență dintre concursul ăsta și Fotografia Lunii. Idk, nu-mi pare o idee bună, gândește-te că poate poza câștigătoare nu se vede bine pe chat, ori există probleme cu ea. Plus că trebuie să se ocupe un admin săptămânal de ea. |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sugestie noua Mier 05 Feb 2014, 09:55 | |
| De acord cu Ema. Plus ca, fiind un concurs saptamanal, este mai greu de vazut daca pozele nu sunt luate de pe internet, apoi votarea poate si nu poate fi corecta, iar pozele pot sau nu sa aiba legatura cu forumul - in cazul in care sunt puse pe chat. Sugestie respinsa. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie noua | |
| |
|