Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Scary movies Mier 05 Feb 2014, 12:25
Recent am vazut Scary movie 1 si 2 =))) Mi-am amintit cat de mult poti rade la aceste filme.
Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit macar de "Scary movies"
Multi care nu au azut aceste filme cred ca sunt filme de groaza. Gresit oameni buni, genul acestori filme e, surprinzator, comedie
Una din scenele mele preferate
Si evident scena preferata =)))))))))))) E genial cand ii taie capul si ea inca vorbeste si i-a criminalul peste picior =))
Scena voastra preferata care e ?
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
Subiect: Re: Scary movies Mier 05 Feb 2014, 13:47
Și eu ador scena aia . Cred că și el se gâdește " E nebună, mă sperie" . Mie îmi place când aleargă în cerc și spune " I'm running, I'm running" . Din câte îmi amintesc eu Buffy aia o cam merita. Nu o suportam. Scary Movie 1 este filmul meu preferat din serie.
Hathor >3 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Everywhere around the world. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 15 Puncte : 29 Reputatie : 0
Subiect: Re: Scary movies Vin 07 Mar 2014, 18:16
Hmm, seria ,,Scary Movie", este absolut genială din toate punctele de vedere, este excelentă atunci când ai nevoie de un film sâmbată seară, când eşti cu prietenii.Preferatul meu...ei bine, primele 3 sunt geniale, îmi place foarte mult din 1, acea parte când îi ia interviu lui Shorty despre Drew.
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: Scary movies Vin 18 Apr 2014, 17:18
Hehe, bună seria "Scary Movie". Mi-a plăcut, cum de altfel ador parodiile :p