Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Spartacus. Vin 07 Feb 2014, 23:18 | |
| De serialul acesta m-am apucat prin toamnă. După ce am terminat primul sezon și m-am apucat de al doilea, am fost foarte surprins să văd că în rolul lui Spartacus nu mai juca Andy Whitfield, ci Liam McIntyre. Am căutat informații despre Andy și am găsit faptul că a murit de cancer. A fost un șoc. Mă obișnuisem cu el și brusc apare alt actor. Păcat de el, îmi plăcea mult cum joacă. Dar,curioasă, peste câteva săptămâni, m-am uitat și la celelalte sezoane. Le-am terminat într-o săptămână, pentru că mi-au provocat dependență. Sfârșitul a fost trist.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: Spartacus. Mar 15 Apr 2014, 22:17 | |
| Nu stiam ca a murit, e trist. Eu cand m-am uitat primul sezon al sezonului 3 nu am inteles nimic. in ultimul episod s-a aruncat aia cu copilul Ilithyei, si a murit barbatuso. In primul episod de la sezonul 3 ii arata in plic razboi. Nu am mai inteles nimic, sincer, si nu m-am mai uitat. Sper sa ma lamuresti si pe mine. |
|