Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Dexter (TV Series) Vin 07 Feb 2014, 23:29 | |
| Și acum îmi vine să-mi smulg părul din cap. S-a terminat la opt sezoane, iar producătorul m-a lăsat cu ochii în soare și cu un mare semn de întrebare: cum de a supraviețuit Dexter? Oricum, sfârșitul a fost mult prea trist pentru Dexter. Rita a murit în sezonul patru, Zach, Evelyn și Deb în sezonul opt.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Joi 24 Apr 2014, 22:32, editata de 1 ori |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Dexter (TV Series) Joi 17 Apr 2014, 15:31 | |
| Eu nu vroiam sa se termine. De ce la sezonul 8? Mai vreau cateva sezoane cateva mai multe :)) De sfarsit nu stiu ce sa zic... tristut. Mai vreauuu. P.S: Dexter e super sexy! *.* |
|
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Dexter (TV Series) Lun 23 Iun 2014, 23:21 | |
| Tocmai am terminat serialul. Mi-a ajuns la suflet, dar ultimul episod m-a stors de lacrimi. Nu vreau să se termine AȘA. Nu cu Deb moartă și cu Dexter... în halul ăsta. Cu siguranță, nu vreau să îl știu departe de cei pe care îi iubea. Îmi doresc incredibil de mult noi sezoane, și cred că la asta se gândesc toți cei care au urmărit serialul. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dexter (TV Series) | |
| |
|