Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Un set ^.^ Mar 11 Feb 2014, 01:19 | |
| Heii! As vrea si eu un set:
Tema: Vreau sa fie ceva legat de mare. Culori: albastru oceanic( mai deschis daca se poate), turcoaz( daca se gaseste nu este neaparata). Simpla/compusa: las la alegerea graficianului. Tip imagine: Semnatura as vrea sa fie JPG. Si normal avatarul tot JPG altfel nu se poate face. Anime/ real/ desene animate: Real. Text: Las la alegerea graficianului. Limba textului: Engleza. Speciale: Nu nu as dorii.
Daca se poate as se ocupe hiimera de aceasta cerere? Multumesc. |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set ^.^ Mar 11 Feb 2014, 08:07 | |
| Cu cel mai mare drag am să mă ocup. Am să te anunţ când e gata totul. ^^ |
|
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Un set ^.^ Vin 14 Feb 2014, 21:07 | |
| Um hei mai se face setul? |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Un set ^.^ Sam 15 Feb 2014, 12:44 | |
| Dacă Hiimera a zis că o să se ocupe de setul tău, atunci o va face. Trebuie doar să ai răbdare, deoarece în afara forumului avem și noi o viață care nu ne permite să facem seturi la foc automat. Sunt sigură că și Cristina(Hiimera) ar vrea să rezolve cererile mai repede, însă timpul nu este suficient pentru o sumedenie de activități. Te rog să mai aștepți. O zi bună. |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set ^.^ Sam 15 Feb 2014, 21:44 | |
| Sper să îţi placă, scuze că adurat atât de mult. Schizzo, scumpa mea, mersi, însă deja am discutat cu Faye. Absenţa mea este datorată unui probleme de familie. Însă data viitoare promit să aduc la timp. Dacă nu îţi place ceva, te rog să îmi spui Faye. ^^
Avatar: OI {il pui normal} Semnatura: OI2 + OI3 Codul mentru semnatura: - Cod:
-
[img]http://i.imgur.com/67TG3ap.jpg[/img] [img]http://i.imgur.com/l3PAsva.png[/img] |
|