|
Autor | Mesaj |
---|
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 16:24 | |
| Salutare.
Spun direct că nu e cine ştie ce, dar mă gândeam la ceva care, probabil s-a mai propus.
Ce ar fi să nominalizăm şi să facem un top cu:
- fanficul anului/lunii cu ideea cea mai bună;
- fanficul cu personajul feminin şi masculin al anului/ lunii
- fanficul cu cel mai bun dialog
- fanficul cu perspectiva cea mai bună
- fanficul cel mai captivant
Dar, poate din moment ce concursurile numai sunt active, poate e o idee rea. Aştept idei contra, dacă nu, aruncaţi-l la gunoi. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 18:16 | |
| Pentru asta cred ca e nevoie de muuulta munca. Deja forumul a pierdut un critic, pe RAIN. Ca sa poti alege ficul anului, trebuie sa alegi din toate ficurile de pe forum postate in intervalul de un an. Nu poti alege "FICUL ANULUI" nu il alegi din 5-6 participanti acre se inscriu cu ficurile lor, alegi din toate de pe forum deoarece po exista unele mai bune decat cele inscrise. E greu sa citesti toate ficurile de pe forum deoarece le vei incurca intre ele, atat ca idee cat si continutul. Despre personajele anului... e un forum dedicat cuplului SasuSaku. E normal ca personajele anului sa fie Sasuke si Sakura. Dialogul anului nu mi se pare folositor. Un fic bun are dialog cat mai putin.
Daca aceste concursuri ar exista, ele ar fi deschise undeva prin decembrie, la sfarsitul anului.
Eu sunt contra. E prea mult de munca. Trebuie s aintelegem ca moderatorii si critici au si ei o viata inafara forumului. Nu ne putem permite sa le cerem atat de mult.
Scuze daca parerea mea te-a suparat. |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 18:58 | |
| Era vorba de persoanejele SxS unui anumit fic; nu toate sunt la fel. E okai. Cer să se ducă la coşul de gunoi. |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 20:26 | |
| Mi se pare interesantă ideea. Fanficul lunii este deja, iar al anului poate fi nominalizat prin vot, un sondaj. Asta pentru că este mai simplu, având în vedere că sunt deja multe concursuri solicitante. Partea cu personajele îmi place, însă și aici la fel, printr-un sondaj sau o părere despre complexitatea lor și despre cât de bine au fost modelate. Greșești, Amphetamine, un fic bun are un dialog bun. Poate să fie puțin și prost, cred că oricine preferă dialog mult și bun, nu puțin și bun. Acum depinde de părerea fiecăruia. Ultimele două idei, Bogdan, pot spune că-s incluse deja în ficul lunii. În acel concurs câștigă cel mai bun fic, perspectiva și puterea de captivare fiind incluse indirect.
Vreau să menționez ceva. Ai venit cu o sugestie și scopul este să primești păreri. Dacă Amphetamine este contra, nu trebuie să sari repede cu ”să se ducă la coșul de gunoi”, a fost opinia ei și trebuie respectată, este cât se poate de normal să nu fim cu toții de acord. Mai ușor cu sensibilitățile, nu a dat nimănui în cap.
|
|
| |
Skitte Chūnin
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 21:07 | |
| Nu m-am suparat, ci doar m-am gandit ca are dreptate si e foarte solicitant. Cu toate acestea, parerea membrilor nu este destul, zic eu. Mi-ar placea sa fie cativa membri care sa pot da o parere si sa voteze + ceva de la critici, dar sa nu solicite asa mult timp, intrucat sunt multe ficuri. Pai, mersi, mai astept pareri. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 23:04 | |
| Si daca le-am uni intr-unul, respectiv "Ficul anului"? 1. "Ficul anului" :Critici & Sondaj; cele 12 ficuri castigatoare de-a lungul anului+ ficuri propuse de membrii? 2. Cuplul SxS= " Cel mai popular cuplu"- un premiu mai mic din "Ficul anului". 3. Dialog= "Cel mai palpitant dialog" - premiu mai mic din "Ficul anului". 4. Perspectiva= descriere/povestire (pentru mine)= "Cea mai buna descriere/povestire"- premiu mai mic din "Ficul anului" 5. O data ce e cel mai captivant, cred ca e si cel mai bun, so... ajungem la ideea 1. Bineinteles, exemplele de concursuri date mai sus vor fi date altor membrii decat celui care a castigat titlul de "cel mai bun fic", caci el deja le implineste pe toate. |
|
| |
Skitte Chūnin
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 23:17 | |
| Pai suna bine. Am putea face un fic ul anului, eliminam ficul lunii, iar criticii nu vor trebui decât odată pe an sa critice, cel puțin aici. Desigur, cel mai mare, ficul anului, apoi dialog, cele mai palpitante pers protagoniste, cea mi bună poveste, perspectiva, dialog și altele. Dar mi-ar plăcea ca doar anumiți membri sa voteze, alături de critici care, dacă e vor da note anumitor focuri care au primit un anumit punctaj la acțiune, dialog și idee în criticile de-a lungul anului. Ma gândesc ca dacă nu va mai fi decât odată pe an, se vor înscrie mai mulți și va fi mai palpitant. Nu vreau sa se supere nimeni.... |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: It's about new. Mier 05 Mar 2014, 23:41 | |
| Abu-lu-bu-lu-bu-lu... (~o.o)~ Ei bine, ideea e foarte interesata, desi pentru un critic e putin cam mult de muncit, dar mi-a placut mult completarea Annei Dynamitte. In mare parte ideea e buna, dar mai trebuie nitel slefuita si o sa fie buna de pus in picioareeee! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: It's about new. Joi 06 Mar 2014, 15:42 | |
| Nu sunt pro în eliminarea concursului ficul lunii. Chestia cu ficul anului ar fi un fel de sărbătoare, se va întâmpla o singură dată la peste 300 de zile, nu cred că merită eliminat ficul lunii pentru el, sau introdus, cum ați spus voi... |
|
| |
Skitte Chūnin
| Subiect: Re: It's about new. Joi 06 Mar 2014, 17:00 | |
| Atunci le tinem pe ambele si pe parcursul anului nominalizam ficurile care ar putea lua titlurile..., Dar asta ar însemna ca la fiecare critică să se ofere punctaj, pentru a selecta ficurile cu un anumit barem la fiecare... |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: It's about new. Vin 07 Mar 2014, 21:29 | |
| Nu m-am gândit o clipă să eliminăm "Ficul lunii", ci cu ajutorul lui să îl făcem pe cel al anului. Mno, eu am venit cu nişte idei, aştept conturarea lor sau modificarea . :D |
|
| |
Skitte Chūnin
| Subiect: Re: It's about new. Vin 07 Mar 2014, 21:34 | |
| Eu m-am gândit deja la titluri, la ficuri şi la alte chestii, dar mai aşteptăm nişte păreri, sau ?... Mă pot ocupa eu de nominalizări, dar problema este că ficurile au puţine note la critici şi nu ştiu dacă merită să se aleagă aşa. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: It's about new. Dum 09 Mar 2014, 16:44 | |
| In primul rand, mie imi place ideea "Ficului anului", care sa fie un concurs peste cel al "Ficului lunii". Daca nu ma insel, s-a mai propus odata asta: sa se faca un sondaj, cu ficul castigator al fiecarei luni, iar din acele douasprezece ficuri ale lunii, sa se aleaga si cel al anului. Asa cum a zis si Anelis, ultimele trei idei deja sunt incluse in concursul lunar, deci nu ar avea vreun rost sa se faca unul special pentru asta. In al doilea rand, ma indoiesc ca te poti ocupa tu de nominalizari. Din moment ce staff-ul decide daca se face sau nu treaba, atunci el se ocupa si de organizare, criterii si asa mai departe. Poate in ochii multora nu pare, insa fiecare nou concurs deschis necesita multa bataie de cap si responsabilitate. Nu este o munca voluntara pentru membri: "Hai ca fac eu asta pentru voi.". Membrii vin cu deciziile, staff-ul decide daca le aproba sau nu, iar daca raspunsul este afirmativ, atunci el se si ocupa de tot ce inseamna treaba respectiva. Din moment ce sgestia ta se refera la ficuri, atunci critcii sunt cei care se vor ocupa de nominalizarea ficurilor, de selectia lor si de jurizarea lor.
|
|
| |
Skitte Chūnin
| Subiect: Re: It's about new. Dum 09 Mar 2014, 16:55 | |
| A, ma gandeam ca staff ul e cam ocupat. Din moment ce forumul numai e asa activ, mai ales la concursuri, numai are sens sa se reglementeze un alt concurs care poate din prima nu va avea ce sa comunice membrilor din lipsa de interes care nu necesita niciun efort din partea lor. Asadar... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: It's about new. Dum 09 Mar 2014, 18:18 | |
| - Skitte a scris:
- numai are sens sa se reglementeze un alt concurs care poate din prima nu va avea ce sa comunice membrilor din lipsa de interes care nu necesita niciun efort din partea lor. Asadar...
Pana la urma iti sustii sau nu ideea? Vom discuta si vom vedea daca si cum vom organiza acest concurs. |
|
| |
Skitte Chūnin
| Subiect: Re: It's about new. Dum 09 Mar 2014, 18:28 | |
| Eu am zis deja ca ar fi interesant si ca da. |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: It's about new. Dum 23 Mar 2014, 21:38 | |
| Mi-a venit un fel de idee.Ma rog s-a mai propus asa ceva,dar o mai zic si eu o data.Este interesant ce ai spus tu,cu fic-ul anului,dar nu trebuie,Doamne fereste,eliminat fic-ul lunii.Poti din toate fic-urile lunii sa faci un fic al anului.Deci putem sa facem un fel de "finala"(mama ce ciudat suna ) dintre toate fic-urile lunii.Toate fic-urile castigatoare ale lunii sa "concureze" pentru titlul de fic al anului.Ar fi suuuuuuppppper tare daca s-ar intampla asta.Asa cei care sunt deja castigatori pt "fic-ul lunii" se vor stradui sa fie mai buni pentru a castiga acest titlu.Ar fi foarte interesant,dar cred ca exista si cateva lucruri negative la ideea mea si a ta.Sunt,mai mult ca sigura,ca se vor supara membrii care scriu la un fic ce concureaza pentru fic-ul anului si nu-l castiga.Sunt oameni cu personalitati diferite pe forum si de asemenea pot "sari" fanii unui anumit fic si sa zica:"Nu trebuia ales fic-ul X pentru fic-ul anului,era mai bine daca alegeai fic-ul Y pentru fic-ul anului"Intelegi? Ne vom supara,unii dintre noi,de geaba.Habar n-am ce pot sa-ti spun....Ca sunt pro sau contra....Nu stiu.Este o idee frumoasa si te felicit ca ti-ai exprimat-o si ca ti-a trecut prin cap,dar parca este complicata.Ma rooooggg ideea e simpla,dar o complicam noi si o vor complica si altii.Uff....Cred ca sunt PRO.Da...Ar fi o experienta frumoasa si poate vom invata sa nu ne mai suparam daca nu castigam ceva(vorbesc acum de cei care se supara ca nu castiga fic-ul lunii).Daca,spre exemplu,niste fic-uri participa pentru fic-ul anului ar trebui sa se bucure ca participa macar. Cam atat am avut de spus.Imi place ideea si sunt PRO!!!! |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: It's about new. Dum 23 Mar 2014, 22:00 | |
| Si daca vor si criticii sa participe? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: It's about new. | |
| |
|
| |
|