| Seturile mele de muzica ... | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Seturile mele de muzica ... Dum 15 Mai 2011, 17:52 | |
| Pai e mai mult trance, clubin' ... nu stiu ce detalii sa va spun asa doar ca muzica asta e de pe alta planeta Sper sa va placa ... acest set e doar de inceput, deci l-am numit: Arcade's no Dj - promo mix - - il gasiti la mine pe forumul de muzica
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Joi 01 Sept 2011, 23:37, editata de 1 ori |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Dum 15 Mai 2011, 20:19 | |
| Ce mai Mihai..chiar te pricepi |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Lun 16 Mai 2011, 23:45 | |
| Hmm, imi place foarte mult. Chiar te pricepi si mie imi place acest gen de muzica, frumos, Mihai..sper sa mai faci, felicitari |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mar 17 Mai 2011, 16:20 | |
| Mamaaa Mihai, e superb! Te pricepi nu gluma. Cand mai ai timp sa mai faci^^ |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mar 07 Iun 2011, 15:57 | |
| ... Inca putina poezie pe ritm trance ... Arcade's no Dj - dreaming at emotions - o gasiti la mine pe forumul cu muzica, linkul il gasiti in profilul meu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Lun 21 Noi 2011, 23:36, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mar 07 Iun 2011, 18:07 | |
| Traiesc in melodiile tale, sincer! Le ascult si sunt minunate! Mai faci? |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mar 07 Iun 2011, 18:36 | |
| cand este timp si inspiratie ... voi mai face si ma bucur ca iti plac, nu sunt "melodiile mele" ci seturile mele mixate cu melodiile altora, ultimul set a fost compus din aproximativ toate melodiile de la Deadmau5 ... o zi faina |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mar 07 Iun 2011, 22:47 | |
| Mihai, ai noroc ca imi plac seturile tale mixate Da, pai chiar te pricepi dar sti asta deja asa ca nu are rost sa te mai laud. In seara asta nici macar nu meriti |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mar 07 Iun 2011, 22:55 | |
| Felicitari pentru noul set, este foarte frumos. Speram sa mai faci |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Mier 08 Iun 2011, 09:02 | |
| Ma Mihai de nu mi-ai spus si mie? Iar sunt ultima care vede ca ai un nou set Eh....extraordinar si asta Eu una il ador |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... Vin 10 Iun 2011, 20:31 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Seturile mele de muzica ... | |
| |
|
| |
| Seturile mele de muzica ... | |
|