Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Hannibal <3 Sam 22 Mar 2014, 11:25 | |
| Jesus, sunt singura care e înnebunită dupa acest serial? Foarte recent am ajuns cu episoadele la zi, întrucât aveam impresia nu-mi va plăcea şi, astfel, nu i-am acordat vreo şansă. Citisem cartea scrisă de Thomas Harris şi nu mă impresionase deloc, iar filmele/serialele făcute după anumite serii de cărţii, de regulă, sunt cu mult sub nivelul acestora.Din fericire, sezonul doi abia a început şi sunt INCREDIBIL de enervată din cauza nenorocitului de Lecter.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: Hannibal <3 Mier 16 Apr 2014, 18:34 | |
| Si mie imi place la nebunie, nu am pierdut niciun episod. Ma enerveaza Lecter, am impresia ca se foloseste de Will si ii baga numai bazaconii in cap si ala face exact cum ii dicteaza Lecter. Dupa ce se termina sezonul 2 as vrea sa inceapa si al 3-lea, ar fi pacat sa se termine, mai ales ca e super si are audienta f mare ^_^. |
|