Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Sashaa Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bacau acebook : Ioana Nr. mesaje : 65 Puncte : 96 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Dum 04 Mai 2014, 21:05 | |
| Capitolul VII
In drum sau spre New York pe la jumatatea drumului, se oprii in parcarea unui mic restaurant. Si-a luat geanta dupa ea si a intrat. Le-a aratat angajatilor un ecuson iar s-a indreptat catre baie unde s-a schimbat. Putinii oameni care erau acolo se uitau la ea ca si cum ar fi o vedeta consacrata. Era imbracata cu niste pantaloni mulati, un top tot mulat, un sacou si o perecge de pantofi foarte inalti, toate negre si ii veneau perfect. Cand a iesit afara s-a urcat inapoi in masina si a bagat-o in garajul localului. Cum de avea acces acolo nu stia nimeni. In timp ce statea si incerca sa ii trimitea lui Alexander un mesaj pe telefon sa il lamureasca unde e, o masina blindata neagra opri direct in fata ei. Un barbat tanar ce avea pana in 25 de ani, intr-un costum negru cobora si ii deschise portiera sa urce. Syera a urcat imediat si a plecat impreuna cu el. Tot drumul a fost lipsit de dialog, ca si cum cei doi ar fi certati. Ajunsi in New York au intrat in parcarea subterana a unei cladiri imense pe care se aflau literele “SSA” care insemna: Serviciile Secrete Americane . Se pare ca Syera nu era o fata oarecare. Era un agent aflat in serviciile americane. Directorul principal era fratele mamei ei, adica unchiul ei si ea urma sa primeasca toata acea companie drept mostenire. Din pacate pentru Alexander, acel baiat era iubitul de drept al fetei, era logodnicul ei iar el era doar folosit. Erau impreuna de cand ea a intrat in aceasta lume. Tatal baiatului fiind seful Fortelor Aeriene Americane. Casatoria celor doi era aranjata cu mult timp inainte ca cei doi sa formeze un cuplu. Dar nimeni nu stia de acestia, relatia lor era bazata pe interese iar intre ei nu se sties tie daca exista sentimente. Cand a intrat in biroul principal toti angajatii o priveau si ii urau bun venit inapoi.
- Ia loc, ii zice unchiul ei foarte serios. Nu imi place. Ai devenit prea apropiata de baiatul acela Alexander. Misiunea ta este doar sa aflii ce a patit Rosa. Nu sa iti faci de cap cu cei de acolo. - Imi cunosc misunea foarte bine. Si stati linistit domnule, sunt… doar o foarte buna actrita. Alexander mi-a fost prieten in trecut. Acum nu reprezinta nimic pentru mine. Locul meu e langaTylor! Zise Syera hotarata. - Asa sa fie cum spui tu. Acum, in aceasta seara vei ramane aici la sediu sa dormi. Vei impartii camera cu… partenerul tau. Masina iti va fi adusa de unul dintre agentii nostrii iar dimineata o vei gasi in parcare. De maine iti vei relua misiunea. Acum poti pleca.
In camera Tylor se afla in dus iar hainele ii erau aruncate pe scaun. Syera cand a intrat primul care a vrut sa il faca era sa se schimbe. Si-a luat doar un halat peste lenjeria intima si atat. In timp ce isi aranja hainele in dulap, Tylor iesi din baie doar in boxeri. S-a indreptat direct spre fata a prinso de talie, ia desfacut halatul si apoi si-a plimbat mana pe corpul ei. Baiatul avea chef de putina distractie in acea noapte dar Syera refuza. Se simtea bine langa el, era protejata dar ceva o impiedica sa se culce cu acesta doi nou. Cand Tylor a vrut sa o dezbrace, s-a gandit la Alexander si l-a oprit.Chiar daca ea e logodita cu el,s -ar fi simtit vinovata fata de Alex daca ar fi continuat. Suparat din cauza refuzului baiatul s-a ridicat nervos de pe pat si a tras-o de mana violent pe Syera apoi a vrut sa o loveasca dar s-a oprit la doar cativa milimetri de fata ei. Din acest gest reiese faptul ca nu e prima data cand il refuza. Dupa ce spiritele s-au calmat cei doi au decis sa se culce.
Spre dimineata, cand Tylor s-a trezit Syera nu mai era. Era plecata deja de o ora si mai avea putin si ajungea inapoi in Lakewood.Parea putin ingrijorat de faptul ca a plecat atat de rapid. Pe drum ia spus lui Alexander sa ii faca o vizita inainte de merge la cursuri. Noroc ca in acea zi incepeau de la zece si avea timp sa isi puna toate treburile la punct. Cand a ajuns acasa s-a schimbat imediat si il astepta pe Alex. In acelasi timp la New York, Tylor a mers la unchiul fetei sa se planga de atitudinea acesteia din seara precedenta. Acesta se astepta sa o pedepseasca pentru refuz, dar ia tinut partea fetei si a spus ca se mai intampla , ca femeile sunt foarte complicate. In Lakewood lucrurile mergeau altfel, Alexander a ajuns acasa la iubita sa si se aflau in camera ei impartind niste moment pline de tandrete care urmau sa fie de neuitat.
Raspunsul la intrebari: Syera: Pai... eu zic ca mi-ati aflat secretul din acest capitol. Va astept si cu alte intrebari. |
| | | Tokimemo-chan <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 113 Puncte : 124 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica Stare de spirit : momentan happy
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Dum 04 Mai 2014, 21:14 | |
| Oo cat de tare!!! Deci se pare ca Syera este o agenta. Chiar nu ma asteptam. Adica credeam ca era ceva de rau. Ma bucur ca ne-ai lamurit:)) Tylor e asa enervant si de insistent!! Pentru Tylor: Daca mai insisti odata si nu lasi fata in pace iti zbor creierii. Capisi? Astept un next la fel de bestial ca asta! Ja nee!!! |
| | | PinkMonster. Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Pink World. Nr. mesaje : 150 Puncte : 232 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Lun 05 Mai 2014, 23:29 | |
| Cat de tareeee!! Nu m-am gandit la asa ceva. Cat de tare :3 Imi place mult. Hmm..Tylor e cam insistent..imi place :D. Imi aminteste putin de cineva..Oricum astept next. Spor la scris! Te pup |
| | | Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Mier 07 Mai 2014, 18:15 | |
| Scruze ca am venit târziu, dar scoala. Ok, sa revenim la fic. M-ai luat prin surprindere totala. Nu ma asteptam la o asa intorsatura de sitoatie. Interesant. Sper sa aduci repede next. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Dum 11 Mai 2014, 22:37 | |
| - Citat :
- Capitolul VII
In drum (”drumul”)sau spre New York pe la jumatatea drumului,(Nu ți-a sunat dezagreabil până aici? Repetiția substantivului ”drum” e total anapoda și pare caracteristică unei comedii.) se oprii (”se opri”)in parcarea unui mic restaurant. Si-a luat geanta dupa ea si a intrat. Le-a aratat angajatilor un ecuson iar s-a indreptat catre baie unde s-a schimbat. (N o n s e n s. Nu mai înțeleg după ”ecuson”. Ar avea sens dacă ar fi așa: ”Le-a arătat angajaților un ecuson, iar apoi s-a îndreptat către baie, unde s-a schimbat”. Nu mai mânca unele cuvinte.)Putinii oameni care erau acolo se uitau la ea ca si cum ar fi o vedeta consacrata. (Partea asta e cam exagerată, chestia cu ”vedeta consacrată”) Era imbracata cu niste pantaloni mulati, un top tot mulat, un sacou si o perecge (”pereche”) de pantofi foarte inalti, toate negre si ii veneau perfect. (După îmbrăcămintea descrisă aici, se uitau la ea ca la altceva, în niciun caz ca la o vedetă consacrată...) Cand a iesit afara(,) s-a urcat inapoi in masina si a bagat-o in garajul localului. Cum de avea acces acolo(,) nu stia nimeni. In timp ce statea si incerca sa ii trimitea (God... ”să îi trimită”)lui Alexander un mesaj pe telefon(,) sa il lamureasca unde e, o masina blindata neagra opri direct in fata ei. Un barbat tanar(,) ce avea pana in 25 de ani, intr-un costum negru, cobora (”coborî”)si ii deschise portiera sa urce. Syera a urcat imediat si a plecat impreuna cu el. Tot drumul a fost lipsit de dialog, ca si cum cei doi ar fi certati. Ajunsi in New York au intrat in parcarea subterana a unei cladiri imense(,) pe care se aflau literele “SSA” care insemna: Serviciile Secrete Americane . Se pare ca Syera nu era o fata oarecare. Era un agent aflat in serviciile americane. Directorul principal era fratele mamei ei, adica unchiul ei (Se înțelege de la sine că e și unchi...)si ea urma sa primeasca toata acea companie drept mostenire. Din pacate pentru Alexander, acel baiat era iubitul de drept al fetei, era logodnicul ei(,) iar el era doar folosit. Erau impreuna de cand ea a intrat in aceasta lume. Tatal baiatului fiind seful Fortelor Aeriene Americane. Casatoria celor doi era aranjata cu mult timp inainte ca cei doi sa formeze un cuplu. Dar nimeni nu stia de acestia, relatia lor era bazata pe interese(,) iar intre ei nu se sties tie (Nu pot descifra ultimele două cuvinte...)daca exista sentimente. Cand a intrat in biroul principal(,) toti angajatii o priveau si ii urau bun venit inapoi.
- (Ce e cu spațiul acesta dintre linia de dialog și replică?) Ia loc, ii zice unchiul ei foarte serios. Nu imi place. Ai devenit prea apropiata de baiatul acela(,) Alexander. Misiunea ta este doar sa aflii (”să afli”)ce a patit Rosa. Nu sa iti faci de cap cu cei de acolo. - Imi cunosc misunea foarte bine. Si stati linistit(Virgulă. Substantivele în cazul vocativ se despart prin virgulă de restul enunțului.) domnule, sunt… doar o foarte buna actrita. Alexander mi-a fost prieten in trecut. Acum nu reprezinta nimic pentru mine. Locul meu e langa(space)Tylor! Zise Syera hotarata. - Asa sa fie(,) cum spui tu. Acum, in aceasta seara vei ramane aici(,) la sediu(,) sa dormi. Vei impartii (”împărți”) camera cu… partenerul tau. Masina iti va fi adusa de unul dintre agentii nostrii (”noștri” și virgulă)iar dimineata o vei gasi in parcare. De maine iti vei relua misiunea. Acum poti pleca.
In camera Tylor se afla in dus (Cum adică ”In camera Tylor se afla in dus”? Ei au dușul în cameră? Exprimarea îți e foarte slabă și în cele mai multe cazuri ies numai aiureli.)iar hainele ii erau aruncate pe scaun. Syera cand a intrat primul care a vrut sa il faca era sa se schimbe.(Ce spuneam despre exprimare? Retrag, e mult mai grav, nici nu am cuvinte. Și nici tu nu ai, pentru că le mănânci cum făceam în clasele primare cu literele. Propoziția trebuia să arate așa: Syera, când a intrat, primul lucru pe care a vrut să îl facă, a fost să se schimbe.”) Si-a luat doar un halat peste lenjeria intima si atat. In timp ce isi aranja hainele in dulap, Tylor iesi din baie doar in boxeri. S-a indreptat direct spre fata(,) a prinso(”prins-o”. Cratima asta...) de talie, ia (”i-a”) desfacut halatul si apoi si-a plimbat mana pe corpul ei. Baiatul avea chef de putina distractie in acea noapte(,) dar Syera refuza. Se simtea bine langa el, era protejata(,) dar ceva o impiedica sa se culce cu acesta doi (”din”) nou. Cand Tylor a vrut sa o dezbrace, s-a gandit la Alexander si l-a oprit.Chiar daca ea (Nu era nevoie de menționarea personajului prin pronume, era logic despre cine vorbeai. (ea) )e logodita cu el,s -ar (”s-ar”, fără spațiu înainte sau după cratimă, atunci când leagă două cuvinte)fi simtit vinovata fata de Alex daca ar fi continuat. Suparat din cauza refuzului(,) baiatul s-a ridicat nervos de pe pat si a tras-o de mana violent pe Syera (Pe cine altcineva? La fel ca în momentul cu pronumele. Se înțelege de la sine despre cine este vorba.)apoi a vrut sa o loveasca(,) dar s-a oprit la doar cativa milimetri de fata ei. Din acest gest reiese faptul ca nu e prima data cand il refuza. (Reiese faptul că e violent și că personajul feminin e de fapt în antiteză cu portretul, atât fizic cât și moral, pe care vrei să i-l conturezi.)Dupa ce spiritele s-au calmat(,) cei doi au decis sa se culce.
Spre dimineata, cand Tylor s-a trezit(,) Syera nu mai era. Era plecata deja de o ora si mai avea putin si ajungea inapoi in Lakewood.Parea putin ingrijorat de faptul ca a plecat atat de rapid. Pe drum ia (”i-a”) spus lui Alexander sa ii faca o vizita inainte de merge (”înainte de A merge”)la cursuri. Noroc ca in acea zi incepeau de la zece si avea timp sa isi puna toate treburile la punct. Cand a ajuns acasa(,) s-a schimbat imediat si il astepta pe Alex. (”și l-a așteptat” Combini atât de nepotrivit timpurile verbale.) In acelasi timp(,) la New York, Tylor a mers la unchiul fetei sa se planga de atitudinea acesteia din seara precedenta. Acesta se astepta sa o pedepseasca pentru refuz, dar ia (”i-a”)tinut partea fetei si a spus ca se mai intampla , ca femeile sunt foarte complicate. In Lakewood(,) lucrurile mergeau altfel, Alexander a ajuns acasa la iubita sa si se aflau in camera ei(,) impartind niste moment pline de tandrete care urmau sa fie de neuitat. Nu mă atrage titlul, mai ales pentru că sună mainstream și este prea american și comercializat, gen serialul ”Ravenswood” și altele ale căror titluri se aseamănă. În ciuda faptului că titlul este ”Secrets of Lakewood”, nu oferă mister și, ca rezultat, este incapabil să capteze atenția și să acapareze. Ideea, ca și titlul, lasă de dorit. Încă din primul capitol mi-am dat seama că este inspirată după cunoscutul serial ”Pretty Little Liars”, iar următoarele mi-au confirmat bănuiala. Era o certitudine, de fapt, să fiu sinceră. Este nevoie să te gândești la ceva autentic, ideile în care protagonista este badass și lucrează pentru FBI, CIA și așa mai departe sunt epuizate, tot ce fac este să bage în pământ originalitatea. Ești totuși la început și ai șansa să treci pe drumul cel bun, trebuie doar să improvizezi cu ceva nou și să prezinți acel ceva într-un mod la fel de unic. Menționez și faptul că ideea este previzibilă, nimic mai presus de oridnar. În general, pentru a avea o descriere bună, este vital să stăpânești gramatica limbii române, cât și limba română și variata gamă de cuvinte ce alcătuiesc vocabularul. În cazul tău suferă extraordinar de mult exprimarea, chiar și un preșcolar se pricepe mai bine. Câteodată abordezi un grav nonsens și lipsesc cuvinte, iar unele din cele prezente sunt scrise greșit. Să nu mai spun de timpurile verbale, care-s alese și mai neplăcut. Când narezi, alege un singur timp, nu face în așa fel încât să alterneze trecutul, prezentul și viitorul. Dacă alegi trecutul, de exemplu, prezentul poate fi folosit în replici cu rolul de a dinamiza acțiunea, iar cititorul capătă sentimentul de participare directă la evenimentul prezentat. Să revenim la descriere. Lipsește, iar cea prezentă este sub mediocru. Pune-te neapărat pe citit cărți, trebuie să îți dezvolți vocabularul. Am găsit niște descriere sentimentală, însă nimic de tip portret, poate doar hainele alea mulate și ”arată ca o vedetă consacrată”, chestiile superficiale și restul. Mai ai de lucrat la partea asta. Dialogul este și el slab, toate replicile banale și puțin gândite. Sunt fără urmă de ironie, atacuri verbale, expresii incitante. Acțiunea este grăbită datorită descrierii, sari de la un moment la altul și datorită faptului că le expui atât de rapid, dispare orice urmă de mister, fiindcă cititorul nu are timp să se gândească la întâmplări. Le prezinți imediat. Îți lipsesc virgule, nu știi să folosești cratima, greșești formele cuvintelor, te repeți și nu te exprimi plăcut. Te-ar ajuta dacă treci pe aici și pe aici. Privind estetica, nimic bun de zis. Spațiul dintre paragrafe este în plus, iar fontul lăsat așa nu arată frumos. Scrie cu verdana, de exemplu, să vezi cât schimbă estetica.
Cam atât, sper să îți fie de ajutor critica. Baftă în continuare! P.S. Dacă ai vreo nelămurire sau vreo întrebare, îmi poți trimite mesaj privat și te ajut cu plăcere. |
| | | Sashaa Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bacau acebook : Ioana Nr. mesaje : 65 Puncte : 96 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Sam 17 Mai 2014, 17:31 | |
| Capitolul VIII
Orele la scoala au decurs normal si au trecut foarte repede. Fiind zilele liceului elevii au desfasurat diferite activitati si jocuri de echipa impreuna cu profesorii lor. Syera a fost pusa in echipa pentru o cursa cu obstacole impreuna cu vechile sale prietene. Trebuiau sa se catere pe pereti, in copaci sau se tarasca prin diferite lucruri. Fiecare echipa avea cate un slogan si cate o culoare reprezentativa iar castigatorii primeau o recompensa. Echipa fetelor avea culoarea rosie si trebuiau sa isi aleaga un reprezentant pentru aceasta cursa. O singura persoana participa, ceilalti membri fiind sustinatori, iar acea persoana era Syera. Isi dorea foarte mult sa arate ce poate, desi colegele o subestimau, ca nu va reusi sa treaca nici de primul pas, au decis sa o lase. Dupa startul competitiei mare le-a fost mirarea atat fetelor cat si celorlalte echipe cat de bine se descurca, cu ce usurinta trece de tot. Inainte de a se muta sportul nu era fovaritul ei, avea foarte mari sanse sa ramana corigenta. Toti se intrebau: cum de e atat de buna? Cum a reusit sa termine totul atat de rapid? Raspunsul era simplu, anii de antrenament greu la SSA isi spun cuvantul. In meseria sa, sa treci prin asemenea situatii era o nimica toata. Bineinteles ele au castigat si au primit o vizita la unul din cele mai mari saloane din New York. Ii era totul foarte acum Syerei, ia fost dor de fete si nu vroia sa le mai ignore. Isi dorea sa petreaca timp cu ele, pentru ca aveau atatea de povestit. Chiar daca nu il agreau pe Alexander prea mult de dragul Syerei l-au acceptat, si el pe ele bineinteles. Acum era luni… acum era vineri… timpul trecea extrem de rapid. In ultima zi de scoala a saptamanii a venit acasa singura si pe jos pentru ca isi dorea sa petreaca putin timp singura. Tylor ii dadea mesaje intr-una si isi cerea scuze pentru modul cum s-a purtat. Ii cerea sa plece din Lakewood si sa vina cu el. Sa plece impreuna pentru ca ii promitea ca o va face fericita. Ei doi, intr-o casa frumoasa si cu doi pitici iesind la plimbare prin parcuri. In timp ce se gandea la tot ce ii spunea Tylor in mesaje nici nu si-a dat seama cat de repede a ajuns acasa. Nu stia daca sa il ierte, daca e vreun joc de-al lui pentru ca niciodata nu a vorbit asa cu ea. De cand ea l-a lasat balta la agentie s-a gandit doar la cat de prost a putut sa fie. Cand a intrat pe usa in casa, Syera si-a scapat telefonul pe jos cand ia vazut la masa pe parintii ei, unchiul din New York si… Tylor cu tatal sau. Baiatul s-a ridicat politicos de pe scaun, si-a oferit ajutorul prin ai da jos sacoul, ai lua geanta si a o conduce la masa. Din nou era surprinsa si de aceste gesturi. Era aproape singura ca acum face asta doar pentru ca sunt parintii ei aici…sau nu? La masa cei doi tineri nu au vorbit prea mult, erau distanti unul de celalalt. Dupa terminarea mesei Syera s-a retras in camera ei urmata de Tylor. Nu putea sa il refuze. In camera Tylor zacea tacut pe pat, iar Syera il privea din oglinda in timp ce se pieptana. Cand s-a lasat pe spate ea scoase un oftat lung si se ridica apoi se indrepta catre pat. In timp ce il privea ii zise: - Tylor, uite ce e… nu stiu ce sa-ti zic, nu sunt sigura de ceea ce simt acum, nu stiu ce e cu mine. Dar… adevarul e ca imi e dor de viata de acolo. Aici trebuie sa fiu cuminte, sa ma prefac fata de toti. - Syera eu… Apoi urma un moment lung de tacere. Aflata langa geam, s-a intors cu spatele la Tylor si privea confuza. Baiatul s-a ridicat si a s-a dus in spatele ei. A prins-o usor de brat sa o intoarca cu fata spre el dar apoi si-a amintit ca ultima data cand s-au vazut cu aceeasi mana a bruscato, si si-a luat mana incet. Dar Syera ii lua mana si se intoarse catre el. Cand il privea in ochi simtea ca ceva era schimbat la el, era alt Tylor. Acum nu isi mai dorea doar sa se culce cu ea. Vroia sa o protejeze si sa ii arate ce simte cu adevarat pentru ea. Fara a opune vreun pic de rezistenta Syera il lasa sa o sarute. Dupa doua ore cei doi stateau imbratisati in pat si vorbeau si din cand in cand se mai sarutau. Syerei in acest moment ii era clar pe cine vrea langa ea. Ambii baieti erau genul de tip dur, dar Tylor stia sa isi traiasca altfel viata, mai bine, pentru ca isi putea permite lucruri la care altii nici nu visau. Impreuna formau un cuplu de doi tineri plini cu bani si razgaiati, dar in acelasti timp foarte talentati in ceea ce faceau. - Se pare ca de luni si eu voi unul din elevii colegiului. Vom locui impreuna si ma voi da drept varul tau. Iar misiunea mea e de a reusi sa iti cuceresc una dintre vechile tale prietene. - Prietene? Ma lasi, fetele mele sunt acum la kilometri departare sau intr-o misiune ca si noi, acum sa lasam deoparte asta,zise Syera razand apoi incepu sa se sarute din nou.
Credea ca se indragostise de Alexander, dar nu era chiar asa. Lucrurile se complica tot mai mult si Syera va avea de suferit. Aceasta fata iubeste sa se joace cu oamenii, ii pacaleste pe toti din Lakewood, dar totusi ceva din sufletul ei o va trezi in curand la realitate si o va determinca sa faca o alegere. Care sa fie aceea: Tylor sau Alexander? |
| | | Tokimemo-chan <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 113 Puncte : 124 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica Stare de spirit : momentan happy
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Sam 17 Mai 2014, 19:27 | |
| Ooops se pare ca lucrurile se complica. Intervine o alegere complicata in viata ei si nu poate sa aleaga. Saraca fata dar exact cum ai spus ceva tot o va trezi la realitate. Pai imi place mult capitolul si astept next! Ja nee!!:* |
| | | Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Dum 18 Mai 2014, 08:41 | |
| Da, pot spune ca e o alegere grea. Totusi va veni si momentul adevarului. Atunci cred ca vom afla totul. Mi-a placut capitolul. Ce pot spune? Spor la munca si sa aduci repede capitolul. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood Vin 29 Aug 2014, 22:56 | |
| Fan Fic Original inchis din cauza inavtivitatii. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Secrets of Lakewood | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|