Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Gravuri pe Sticla! Sam 12 Apr 2014, 14:19 | |
| 1. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]2. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]3. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deci? Ce credeti? :)Astept pareri!Va pup![email=M@dy] M@dy[/email] . |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Gravuri pe Sticla! Sam 12 Apr 2014, 20:06 | |
| Buna, buna!Este incredibil de frumos ceea ce faci tu. Mi-a placut foarte mult a doileea pahar. Acel trandafir este superb Si ultima este foarte frumoasa.Ma bucur ca exista ersoana talentate la noi pe forum, asa ca tine.Pupicei. Astept creatii noi. Geo (: |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Gravuri pe Sticla! Dum 13 Apr 2014, 07:41 | |
| Nu am ce comenta, sunt reuşite, modelele sunt frumoase şi bine realizate, cu porporţii cu tot. Mi se pare interesant ceea ce faci tu aici şi chiar m-ai faşcinat. Sper să mai aduci şi alte minunăţii de genul fiindcă merită să le admir şi clar trebuie să o fac, sunt drăguţe. *smile* |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Gravuri pe Sticla! Vin 25 Iul 2014, 00:01 | |
| Vaiiii ce frumos. Chiar e interesant ce faci, nu cred ca am mai vazut. Sa ne mai aduci <3 |
|
BiancaRomelia Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : oppidum Nosa Nr. mesaje : 57 Puncte : 82 Reputatie : 19 Hobby-uri : Desenatul, molfaitul cartilor si zornaitul la chitara Stare de spirit : Hariiibooo! :3
| Subiect: Re: Gravuri pe Sticla! Vin 25 Iul 2014, 23:27 | |
| Mi se pare interesant ce faci, imi place ca aduci ceva nou pe site, nu o sa prea gasesti aici asa ceva :)), sunt chiar dragute, am mai vazut gravuri in sticla dar niciodata n-am intrebat ce instrumente se folosesc dar o fac acum :)), ce instrumente folosesti de obicei? spor si la mai multe ^^ |
|
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Gravuri pe Sticla! Dum 27 Iul 2014, 15:37 | |
| Singurul instrument este dremer...la care atasezi diferite freze, pt linii subtiri sau groase, pt umbre, etc. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gravuri pe Sticla! | |
| |
|