|
Autor | Mesaj |
---|
AlleyChan Academy Student
Nr. mesaje : 8 Puncte : 17 Reputatie : 2 Stare de spirit : Plictisita.
| Subiect: Poezie :o3 Mier 18 Mai 2011, 22:45 | |
| Lacrima.
O lacrima se ascunde-n mine, O lacrima-n colt de pleoapa Ce se va scurge pe tine, Si te va preschimba in apa.
Din apa te vei transforma , Iar in momentul acela cand, Vei veni spre mine cu puterea ta , Ma vei trage prin pamant.
In pamant nu vom trai, Ne vom preschimba in vant , Si vom suporta durerea , Lacrimilor pe noi picand.
Nu ne vom mai tranforma, Vom sta mereu incercand Sa stergem lacrimile care... Ar putea pica-n pamant.
|
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Poezie :o3 Joi 19 Mai 2011, 08:03 | |
| Minunataa!! Hihi nu credeam ca poate fii asa de frumoasa...:)
Felicitarile mele scumpo :) Mi-ar placea sa mai faci cateva :X |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Poezie :o3 Joi 19 Mai 2011, 10:16 | |
| Deci e minunat!
E superba, e atat de adevarataaa;x Foarte reusita, sa mai faci pentru ca (,) chiar ai talent! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Poezie :o3 Joi 19 Mai 2011, 11:30 | |
| Miau miau ! Ehh, am trecut si eu pe aici. Pai ce pot spune ? Poezia imi place, este frumoasa si chiar adevarata Vad ca te pricepi si chiar as vrea sa mai faci Hihi, am mai spus eu..cele mai talentate persoane sunt la noi pe forum |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Poezie :o3 Joi 19 Mai 2011, 15:07 | |
| Ally-chan! Scumpo, ma bucur ca ai hotarat sa postezi aici! Poezia e foarte frumoasa, chiar mi-a placut, dar nu ma asteptam la altceva de la tine. Sa mai faci si sa mai postezi, ca ai talent cu carul. Pupici dulci si multa inspiratie! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
AlleyChan Academy Student
Nr. mesaje : 8 Puncte : 17 Reputatie : 2 Stare de spirit : Plictisita.
| Subiect: Re: Poezie :o3 Vin 20 Mai 2011, 16:00 | |
| Multumesc >:D< , bine le pun si pe celalalte .. :o3 |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
**a** Academy Student
Sex : Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 36 Puncte : 50 Reputatie : 6
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poezie :o3 | |
| |
|
| |
|