Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Lie To Me - Psihologia minciunii Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Lie To Me - Psihologia minciunii Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Lie To Me - Psihologia minciunii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Lie To Me - Psihologia minciunii Asss10Lie To Me - Psihologia minciunii J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Lie To Me - Psihologia minciunii Empty
MesajSubiect: Lie To Me - Psihologia minciunii   Lie To Me - Psihologia minciunii I_icon19Joi 17 Apr 2014, 11:48

Lie To Me - Psihologia minciunii, difuzat in saizeci si opt de tari, nominalizat la Primetime Emmy si castigator a doua People’s Choice Awards.
Lie To Me este un serial de televiziune american. Personajul principal este doctorul Cal Lightman care, ajutat de colega sa, dr. Gillian Foster, detectează înşelăciunile, minciunile oamenilor, analizând limbajul corpului şi microexpresiile şi îşi foloseşte acest talent în favoarea clienţilor săi. Cal şi Gillian o angajează pe Ria, care se pare că are un talent înnăscut în detectarea minciunilor. Între  cei doi se pare că există câteodată divergenţe, poate pentru că  Lightman a trebuit să înveţe tot ceea ce ştie, pe cand Ria are un ochi format. Pe parcursul episoadelor, echipa rezolvă diferite cazuri, de la crime la cazuri nu atât de grave.
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

MesajSubiect: Re: Lie To Me - Psihologia minciunii   Lie To Me - Psihologia minciunii I_icon19Vin 18 Apr 2014, 17:16

Adoram serialul acesta. Îl urmăream online cu mult înainte să îl difizeze pe Pro, dar ca de când cu Connect-R când a participat la "Te pui cu blondele" şi se dădea el acolo deştept că poate să analizeze după gesturi şi mimica feţei că s-a uitat şi el la "Lie to me", mi-a pierit parcă din admiraţia seriaului. (fie vorba între noi, nu îl suport pe acel "gypsy cizelat". No offence!)

Oricum, serialul merită. Păcat că a fost închis.
Peace! ^^
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

MesajSubiect: Re: Lie To Me - Psihologia minciunii   Lie To Me - Psihologia minciunii I_icon19Vin 17 Oct 2014, 23:55

Serialul ăsta m-a ajutat mult la testele de la scoala, nu întrebați ca nu dau sfaturi :P . L-am adorat, serialele de genul au fost printre preferatele mele, asta pana m-au năvălit filmele de groază.
Sus In jos
Jacqueline
Academy Student
Academy Student
Jacqueline

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Inecata in cerneala
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 42
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Lie To Me - Psihologia minciunii   Lie To Me - Psihologia minciunii I_icon19Sam 25 Oct 2014, 10:41

Eu am văzut serialul pe Pro, dacă nu se difuza nu cred că mă apucam de el. Citisem înainte câteva recenzii bune şi eram curioasă, dar nu îndeajuns. Acum îl iubesc. Cal e un fel de House mai amabil. Ador personajele astea cu un IQ mare şi uşor mizantroape. Îmi placea relaţia lui cu Emilly şi cum reacţiona el când ea avea iubiţi noi. 
Şi Lightman s-a făcut! Mor după replica asta şi o tot repet prin casă şi mami nu înţelege ce zic. Îmi pare rău că nu l-au mai continuat, finalul a fost uşor în pană.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lie To Me - Psihologia minciunii   Lie To Me - Psihologia minciunii I_icon19

Sus In jos

Lie To Me - Psihologia minciunii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-