|
Autor | Mesaj |
---|
*Lexi* Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 25 Puncte : 37 Reputatie : 0
| Subiect: Cateva desene Lun 05 Mai 2014, 14:15 | |
| paaai... Dupa ce m-am uitat la cateva topicuri cu desene, m-am gandit sa postez si eu cateva. Nu sunt prea reusite da' na... fac si eu ce pot. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
BiancaRomelia Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : oppidum Nosa Nr. mesaje : 57 Puncte : 82 Reputatie : 19 Hobby-uri : Desenatul, molfaitul cartilor si zornaitul la chitara Stare de spirit : Hariiibooo! :3
| Subiect: Re: Cateva desene Lun 05 Mai 2014, 22:25 | |
| Mai, mie-mi plac :), acel ochi e bestial si portretul e frumos, dar, o mica observatie, incearca sa respecti proportiile portretului, e frumos cum ai redat materialitatea, dar e pacat ca l-ai facut cam deformat. Abia astept sa ne arati ce desene mai ai si cum evoluezi :), spor la desenat si la mai multe! ^_^ |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cateva desene Vin 06 Iun 2014, 23:14 | |
| WoW! Tu chiar te pricepi la desen, nu gluma. Eu mereu ma incurc la par Fact totul boine pana la par... acolo e punctul meu slab tie iti iese chiar foarte, foarte bine. Sa mai pui desene, poate ma anunti si pe mine. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Cateva desene Joi 24 Iul 2014, 23:55 | |
| E un inceput bun, ochiul imi place foarte mult. Si? Nu mai postezi? Te astept cu altele :* |
|
| |
*Lexi* Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 25 Puncte : 37 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cateva desene Joi 18 Iun 2015, 22:23 | |
| Hey! Stiu ca n-am mai postat de un secol, dar am vrut un timp in care sa progresez. Eu cred ca am facut-o macar un pic, dar vreau si parerile voastre. [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Cateva desene Vin 19 Iun 2015, 20:19 | |
| Sunt atât de....superbe! Chiar ai talent și îmi place cum faci detaliile și umbrele din creion.Magnific :) Te aștept cu altele și să mă anunți când aduci pentru că depui mult efort și chiar meriți laude și guri căscate =)) Spor la desen! Ja nee :x |
|
| |
*Lexi* Academy Student
| Subiect: Re: Cateva desene Mier 08 Iul 2015, 22:04 | |
| Hey! Cautam niste chestii prin laptop si am gasit niste desene fooarte vechi si chiar m-am mirat de cum desenam acum cativa ani. Acum chiar daca as incerca sa desenez asa n-as mai putea :))) pareri? [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] Si cu acesta am participat la un concurs acum cateva luni. Foaia are dimensiunea intre A3 si A2. [img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Cateva desene Joi 09 Iul 2015, 16:21 | |
| Prima! Vai de mine, cât de frumoase sunt Îți mulțumesc de mesaj, chiar aveam chef să văd niște desene cu adevărat frumoase. Nu ști cât de mult te admir pentru cea ce faci :p Pur și simplu am vrut să zic asta. M-am îndrăgostit de operele tale. Pentru că da, sunt opere. Nu știu, desenele tale parcă vorbesc =)) Nu pare logic, dar tot am zis-o. O să mă delectez în continuare, tu să mai postezi. Te las acum, spor la desenat și vacanță faină! Ja nee |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cateva desene | |
| |
|
| |
|