|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Make-up by Geo. Mier 21 Mai 2014, 13:27 | |
| Nu sunt experta in acest domeniu. Invcerc si eu sa vad ce iese Nu luati in seama mutra de copil traumatizat. Monster Energy make-up [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Mier 21 Mai 2014, 18:31 | |
| Bună! Am trecut și eu pe aici XD. Merci de mesaj. În legătură cu machiajul, îi demențial. Îmi place mult. Chiar dacă nu ești expertă în domeniu, ți-a ieșit chiar bine. Să mai aduci :3 Ja nee :x |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Mier 21 Mai 2014, 19:16 | |
| Hello :D Ți-a ieșit super machiajul, dar mi-ar fi plăcut dacă "zoaiele" ar fi fost mai fine. Oricum, chiar este grozav, sper să mai aduci în curând. Baftă! |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Mier 21 Mai 2014, 22:53 | |
| Hellow★ Wow, ce bine ți-a ieșit semnul:o Chiar aș vrea să mai văd machiaje de-ale tale. Să mai aduci:D Și sper că nu e deranj dacă te rog să mă anunți și pe mine Konbanwa^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Joi 22 Mai 2014, 17:26 | |
| Mi se pare frumos designul. Imi place cum te-ai făcut. Abia aştept să văd şi alte poze. ^-^ |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Joi 22 Mai 2014, 19:11 | |
| I love Monster Energy! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Joi 22 Mai 2014, 19:28 | |
| Salut :D Îmi place mai mult machiajul ăsta, îți stă mult mai bine și mi se pare că este și mai bine realizat. Succes în continuare! |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Vin 23 Mai 2014, 00:17 | |
| Oh my, cât de șmecher îți stă cu roșu:o Ăsta chiar mi se pare că ți-a ieșit mai bine c: Mersi de anunț^^ Aștept să mai văd:) Konbanwa! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Vin 23 Mai 2014, 08:31 | |
| Îi fain, frumos, e mai bine cu această culoare. Abia aştept să văd şi alte idei interesante. <3 |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Make-up by Geo. Vin 23 Mai 2014, 20:54 | |
| Very nice!!! Imi place toooooot! Primele poze, cu machiajul verde, mi-a placut mai mult fiindca iubesc culoarea verde <3 Totusi, nu pot spune ca ultimul nu este la fel de reusit si frumos. Iti ies perfect machiajele si ma bucur ca nu sunt de genul: "Va voi prezenta un machiaj de seara/nunta/vara/primavara/etc".As vrea sa stiu cu ce faci acel semn de la monster energy. Cu niste creioane speciale(chiar exista, eu am avut din alea) sau cu creion dermatograf???
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Make-up by Geo. | |
| |
|
| |
|