Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. Empty
MesajSubiect: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Vin 30 Mai 2014, 18:20

Am gasit asta pe net sub titlul "45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani".
Sunt niste idei interesante, merita citite si tinut cont de unele.

1. Viața nu e corectă și totuși e bună.
2. Când ai îndoieli, continuă făcând încă un mic pas.
3. Viața e prea scurtă ca să nu te bucuri de ea.
4. Serviciul nu va avea grijă de tine când vei fi bolnav. Prietenii și familia vor avea grijă.
5. Nu cumpăra lucruri de care nu ai nevoie.
6. Nu trebuie să câștigi fiecare discuție în contradictoriu. Rămâi mereu cinstit cu tine însuți.
7. Când plângi, fă-o alături de cineva. E mult mai sănătos decât să o faci singur.
8. Este în regulă să fii supărat pe Dumnezeu. Poate rezista loviturilor tale.
9. Fă economii pentru lucrurile care contează cu adevărat.
10. Când vine vorba de ciocolată, a i te împotrivi este în zadar.
11. Fă pace cu trecutul tău ca să nu-ți saboteze prezentul.
12. Este în regulă să-ți lași copilul să te vadă plângând.
13. Nu-ți compara viața cu a celorlalți. Nu ai nici o idee despre cum e călătoria lor.
14. Dacă o relație trebuie să fie un secret, nu trebuie să faci parte din aceasta.
15. Totul se poate schimba cât ai clipi. Nu-ți face griji. Dumnezeu nu clipește.
16. Ia o gură mare de aer. Iți liniștește mintea.
17. Scapă de lucrurile care nu-ți sunt folositoare. Dezordinea te trage în jos mai mult decât crezi.
18. Orice nu te ucide, cu adevărat te face mai puternic.
19. Niciodată nu e prea târziu ca să fii fericit. Totuși, asta ține numai de tine și nu de altcineva.
20. Când vine vorba de a face ceea ce iubești în viață, nu lua ”NU” ca pe un răspuns.
21. Arde lumânările, folosește așternuturile frumoase, poartă o lenjerie interesantă. Nu le salva pentru o ocazie specială. Azi e o zi specială!
22. Pregătește-te bine și apoi lasă-te dus de val.
23. Fii excentric acum! Nu aștepta să fii bătrân pentru a purta haine mov.
24. Cel mai important organ pentru (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) este creierul.
25. Nimeni nu este responsabil de fericirea ta înafară de tine.
26. De fiecare dată când ai parte de un așa-zis ”dezastru”, întreabă-te: ”În 5 ani va mai conta chestia asta?”
27. Întotdeauna alege Viața.
28. Iartă dar nu uita.
29. Ceea ce cred ceilalți oameni despre tine nu este treaba ta.
30. Timpul vindecă aproape orice. Oferă-i timp Timpului.
31. Oricât de bună sau de rea e o situație, se va schimba.
32. Nu te lua prea în serios. Nimeni altcineva nu o face.
33. Crede în miracole.
34. Dumnezeu te iubește pentru ceea ce este El, nu pentru ceea ce ai făcut sau nu ai făcut.
35. Nu analiza viața. Profită de ea acum și fă cât mai bine tot ce faci.
36. Toată lumea îmbătrânește dar nu toată lumea moare tânăr.
37. Copiii tăi au o singură copilărie.
38. Tot ce contează cu adevărat la final este că ai iubit.
39. Ieși afară în fiecare zi. Miracolele te așteaptă pretutindeni.
40. Dacă ne-am putea arunca cu toții, problemele într-o mare grămadă și am vedea problemele celorlalți, probabil că am răsufla ușurați.
41. Invidia este o pierdere de timp. Acceptă ceea ce ai deja, nu ceea ce crezi că ai nevoie.
42. Tot ce e mai bun e pe cale să se întâmple.
43. Indiferent cum te simți, ridică-te, îmbracă-te și du-te!
44. Dă-ți prioritate.
45. Viața nu e legată cu o fundă dar tot e un cadou.
Sus In jos
Rhye
ANBU
ANBU
Rhye

Sex : feminin Varsta : 15
Localizare Localizare : intr-un ocean cu bani
acebook acebook : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1164
Puncte : 1496
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Vin 30 Mai 2014, 20:50

Chiar a fost un topic interesant si adevarat!! Multe dintre propozitii nu le-am trait, dar cand vor veni respectivele situatii, cred ca imi voi aminti de acest topic! A fost un batranel intelept cel ce a scris aceste invataturii! Ma ntreb cum le-ai gasit  think .....
Chiar merita citite! As vrea sa-l cunosc personal pe acest om minunat, ce a scris aceste invataturi! Bine ca le-ai postat! 
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. Asss1045 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Joi 05 Iun 2014, 13:15

Atat de adevarate. Pacat ca nu le punem in practica pe toate...
Sus In jos
CrazyCherryPie
Academy Student
Academy Student
CrazyCherryPie

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Web
Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Sam 14 Iun 2014, 14:40

Unele dintre cele mai emoționante vorbe pe care le-am auzit in viața mea și atât de adevărate. Cine ne poate învăța ce este viața mai bine decât un om în vârstă? 
Iar așa ne dăm seama că viața nu este chiar atât de crudă și decât credem. Iar deși suntem abia la început de drum, nu trebuie să uităm că până la urmă nu câștigi nimic fiind pesimist.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Joi 04 Sept 2014, 09:41

Mihai iti multumesc pentru ca ai impartasit asta cu noi. Cred ca ar trebui sa o citeasca toata lumea, pentru a-si da seama cate lururi pot sa faca si trebuie sa faca, inainte de a fi prea tarziu. O sa o salvez si eu pentru a o impartasi si cu altii si pentru a o reciti cand o sa simt ca am nevoie ca ceva sa-mi ridice moralul. 
M-ai motivat in dimineata asta asa ca MULTUMESC!
Sus In jos
✞Heaven`s Calling✞
Chūnin
Chūnin
✞Heaven`s Calling✞

Sex : masculin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Hell
acebook acebook : Heaven's Calling
Nr. mesaje Nr. mesaje : 559
Puncte : 633
Reputatie Reputatie : 32

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Vin 05 Sept 2014, 12:44

Foarte adevărat. Mulți nu pun asta în practică, sau o fac într-un mod josnic și cinic. Oricum, lucrurile astea chiar trebuie luate în considerare.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Vin 05 Sept 2014, 14:09

Chiar mi-a facut placere sa citesc tot ce scrie aici si cred ca toti ar trebui sa citeasca  dap !
Sus In jos
Nobody
Genin
Genin
Nobody

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Departe.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 448
Puncte : 477
Reputatie Reputatie : 7
Stare de spirit Stare de spirit : Instabilă

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Vin 05 Sept 2014, 22:41

13. Nu-ți compara viața cu a celorlalți. Nu ai nici o idee despre cum e călătoria lor.
Chiar ar trebui să ţin cont de asta...
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. J5fdba

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Lun 17 Noi 2014, 17:22

45. Viața nu e legată cu o fundă dar tot e un cadou.

Aceasta e cea mai frumoasa. E mare pacat ca nu toti oamenii vad viata ca pe un dar pe care, odata pierdut, nu-l mai primesti inapoi.
Sus In jos
Othelia Wundlang
Chūnin
Chūnin
Othelia Wundlang

Sex : feminin Varsta : 100
Localizare Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 769
Puncte : 870
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Calm down, lady...
Stare de spirit Stare de spirit : I don't really give a f#@k.

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Lun 17 Noi 2014, 19:47

Bătrânul de 90 ani a scris:
[size=34]10. Când vine vorba de ciocolată, a i te împotrivi este în zadar[/size]
Preferata mea :)
În rest, cam pervers moșulică aista. Nu degeaba are 90 ani și experiența, cine știe ce a fost la viața lui :))
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19Mar 25 Noi 2014, 10:42

Faaaiin, foarte intelepte vorbele batranului asta, mai ales invatatura a 10-a. Cu totii trebuie sa traim fiecare clpa ca si cum ar fi ultima dac ne petrece timpil ingrijorandu-ne, n om trezi prea tarziu si vom realiza ca ne-ar trecut viata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.   45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani. I_icon19

Sus In jos

45 de învățături de la un bătrân de 90 de ani.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-