|
Autor | Mesaj |
---|
AlleyChan Academy Student
Nr. mesaje : 8 Puncte : 17 Reputatie : 2 Stare de spirit : Plictisita.
| Subiect: Alta poezie :"> Joi 26 Mai 2011, 22:35 | |
| Înca doar o noapte în care ma-ntristez, Si înca doar o noapte în care te visez, Înca o lacrima cazuta fara sens, Si asta doar pentru ca înca .. Te iubesc..
Rasuflul cald ce odata cadea, Atunci credeam ca daca te-as pierde, Acela ma v-a consola.. Dar descopar cu groaza.. Ca nu e asa..
Buzele parca înca le mai simt, Înca o încalzire cu care ma alint.. Dar cu greutate stiu ce presimt.. Si plâng in hohote cu lacrimi.. De argint..
Ultimul cuvant a fost un jalnic - pa - Si daca totusi n-ar fi fost asa ... Acum sigur nu as mai cânta... Acum lacrimi nu as mai varsa , Si totusi destinul a decis.. Sa fie asa..
Cum as putea sa mai aduc înapoi, Când stiu ca totul s-a sfârsit intre noi, Si totusi înca încerc sa ma calmez, Când lacrimez..
În speranta ca te vei gândi, Ca înca suntem doar niste copii.. Ce vesnic...se vor iubi.
|
|
| |
Andreiut ! Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Deva Nr. mesaje : 88 Puncte : 114 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Alta poezie :"> Vin 27 Mai 2011, 07:17 | |
| |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Alta poezie :"> Vin 27 Mai 2011, 14:33 | |
| Scumpete, nu trebuia sa deschizi un nou topic, in fine. Cat despre poezie... m-ai omorat! E super, super, super frumoasa! E pur si simplu magnifica! Sa mai compui ca abia astept sa citesc ce mai nascocesti tu! Multi pupici si spor la scris! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
| Subiect: Re: Alta poezie :"> Sam 28 Mai 2011, 11:58 | |
| >:D< scumpele mele , mersi <3 |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
| Subiect: Re: Alta poezie :"> Sam 28 Mai 2011, 13:15 | |
| When she was too young to know your life, When she was too drunk to realize, When it was too late to wipe your eyes, And when she started to meet with other guys.
You can hear your name in our tears, Because in our heart we know all of your fears. You can't stay alone .. lost in the dark, You need her close to you because it's hard.
Did you think that she will forget ? Did you think that she will regret ? Did you think that she will still keep your secret ?
Did you feel that you need an advice, Yeah, because your heart is still in ice. And your soul is in disguise. <- Poezie facuta in ora de bio, ce sa-i faci .. |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Alta poezie :"> Sam 28 Mai 2011, 13:37 | |
| Deci asta faceai tu in ora de bio..? Deci, poezia e... ah, nici macar nu stiu ce sa mai zic. E superba, scumpete, superba! Vai, cat talent ai! Sa mai scrii. Te pupacesc mult, mult de tot! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Alta poezie :"> Sam 28 Mai 2011, 18:23 | |
| Imi place poezia, e foarte frumoasa Sper sa mai faci si altele caci ai talent, imi plac mult. Spor la urmatoarea |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alta poezie :"> | |
| |
|
| |
|