♥♣Cherry Blossom♣♥ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 223 Puncte : 252 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Mdea,niste poze modificate Mar 17 Iun 2014, 18:12 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] originala Modificata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]SasuSaku2: Originala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Modificata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Naruko: Orignala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Modificata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Naruto: Originala [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Modificata: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si cam atat deocamdata! :3 Sper sa va placa! |
|
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Mdea,niste poze modificate Dum 22 Iun 2014, 14:12 | |
| Dragute. Mie imi place cea cu Naruto(ultima) fiindca mi se pare ca are textul cel mai vizibil. Totusi, a mai fost cineva pe forum care a deschis un astfel de topic, deci cred ca te-a inspirat si pe tine sa deschizi acelasi topic. Imi plac pozele tale, pentru faptul ca sunt cu personajele anime-ului Naruto. |
|