Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Suflet Razvratit +16 ani. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Suflet Razvratit +16 ani. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Suflet Razvratit +16 ani.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 

Va place ficul creat de mine?
Da, enorm de mult
Suflet Razvratit +16 ani. I_vote_lcap75%Suflet Razvratit +16 ani. I_vote_rcap
 75% [ 3 ]
Nu, nu-mi place.
Suflet Razvratit +16 ani. I_vote_lcap25%Suflet Razvratit +16 ani. I_vote_rcap
 25% [ 1 ]
Total voturi : 4

Sondaj inchis

AutorMesaj
Lucya
Genin
Genin
Lucya

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D
acebook acebook : Lucya Pitika
Nr. mesaje Nr. mesaje : 209
Puncte : 242
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul
Stare de spirit Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))

Suflet Razvratit +16 ani. Empty
MesajSubiect: Suflet Razvratit +16 ani.   Suflet Razvratit +16 ani. I_icon19Mier 18 Iun 2014, 19:27

Ma numesc Sakura Haruno, am 16 ani si sunt studenta la liceul Dinicu Golescu in clasa a 10-a. Am o inaltime de 1,78m, ochi verzi ca iarba cruda, parul roz ca o floare de cires (de acolo si numele de Sakura deoarece in chineza Sakura inseamna floare de cires), slaba cu forme bine definite, la greutate am 60-62 kg si trebuie sa mai dau jos din ele. In momentul de fata ma duc la biblioteca pentru a cauta o carte despre supranaturali. Nici sa nu intreba-ti. Lumea ma considera o ciudata din simplul motiv k pot citi gandurile tuturor fintelor vii. Cool nu?? Sa va povestesc prima oara cand am citit mintea cuiva...

Flash... Back....
De mult timp am asteptat si eu sa fiu la propriul meu banchet ,stiti... Petrecerea aceea de sfarsitul clasei a 8-a, in fine uite-ma imbracata intr-una din rochii ale celebrei Bianca Dragusanu, primita cadou de la cineva care era putin mai mare ca mine, dar eu nefiind prea inalta cam de 1,55 mi se potrivea. Rochia este cu o palma mai sus de genunchi, mulata, de o culoare mai spalacita de bej, cu niste pantofi de aceeasi culoare, cu un toc de 15 cm , cu un sacou negru si cu o poseta plic de aceeasi culoare cu sacoul, machiata cu unghi false, decii va dati singuri seama.
Banchetul s-a realizat la restaurantul Irisa ,unde s-au adunat toate clasele de a VIII - a din scoala mea GEO BOGZA mai exact clasele A,B si C. Cu cei de la A nu prea ma inteleg dar exista un baiat la B frumos foc. Eu eram de la C iar el de la B... Deci vedeti diferenta?? El m-a chemat afara pentru a imi arata ceva. Eu fiind draguta cu oameni, m-am dus dupa el unde m-a tras intr-un loc ciudat in care m-a luat frumos in brate, imi soptea cat de frumoasa sunt, si intr-un final m-a sarutat. Nu a fost primul meu sarut dar a fost dragut cat de cat. Crede-ai k este cel mai dulce baiat de pe pamant, asta daca nu sti ce gandeste. Dar atunci auzeam gandurile lor ca si cand mi-ar vorbi. Acum dupa atata timp am inceput sa fac diferenta intre gandurile unui om si cuvintele rostite. Baiat de care v-a spun i se spune Zizi. Este inalt cam de 1,67 - 1,70 are ochi verzi, par blond si dragut cu caru.
" - Ce bunaciune!! Ce bine arata!! M-a dat pe spate!! Ce i-as trage-o odata" gandea el.
- Pardon!? Mi se aude si mie glasul.
- Ce?? Nu am zis nimic. Incerca el sa se ascunda.
Nu am mai stat pe ganduri, am iesit din imbratisare lui, i-am dat o palma de i-am intors capu' la 90o si pe urma am plecat. Dar a venit dupa mine si m-a luat la dans in restaurant bine inteles si mi-a soptit la ureche un "sorry!" dragut rau.

End... Flash... Back...
Dupa atata mers am reusit intr-un final sa ajung la locul tuturor cartilor ce asteapta rabdatoare sa fie deschise si citite de catre vre-un copil interesat de lectura. Biblioteca este o cladire mai veche in care orice sunet are alaturi prietenul sau ecoul. Am dat sa intru in cladirea invechita si am deschis usa putrezita. De la ea am primit un sunet asurzitor care mi-a atras atentia si mi-am imaginat ca usa tocmai ce a urlat de durere. Ajunsa in interior dau de biroul in spatele caruia se ascundea o femeie marunta cam de 1,65m, de vreo 60 de ani, slaba, cu parul alb lung prins intr-un coc la spate, cu ochii negri ca pana corbului care se ascundeau in spatele unor ochelari rotunzi pentru vedere. O intreb pe femeie daca au vreo carte despre supranaturali exprimandu-mi curiozitatea fata de acest subiect iar aceasta imi spune locul si numele cartii si plec in graba in cautarea ei. Ajunsa la raionul 3, unde trebuia, am cautat cartea aceea afurisita timp de 30 de minute si intr-un final am gasit-o. Chiar langa era una foarte ciudata scrisa de un om chinez. Norocu meu ca este tradusa in engleza... Dar are si spaniola in ea. Am luat-o si pe aceea cu mine si m-am asezat la o masa unde am inceput sa citesc constincioasa cartea recomandata de bibliotecara. In ea scria despre zane, goblini, vampiri, varcolaci, necromanti, stafii, fantome (crede-am ca sunt aceelasi lucru dar defapt nu sunt deloc) si despre conscientia. Conscientia este un cuvant spaniol ce inseamna cititorul mintilor. Se pare ca un cititor al mintilor nu face nimic deosebit. Frumos ar fi sa fi vrajitor. Dar tuturor le este frica de conscientii. Legenda spune ca sunt cei mai sinceri dintre toti supranaturali si ca lumea se ascundeau de ei pentru a nu se afla si cele mai intunecate secrete ale lor.
Cand am terminat de citit prima carte am inceput-o pe a 2-a, dar aceasta era o carte cu vraji si cum sa devii un vrajitor pentru sufletul tau. Cand am citit asta am plecat repede la bibliotecara am cumparat cele 2 cartii si am alergat spre casa. Drumul a fost plictisitor fara vreo bataie, injuratura ceva si fara vreo minte interesanta de citit.
Sus In jos
Simons Pink
Academy Student
Academy Student
Simons Pink

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : in the dark
Nr. mesaje Nr. mesaje : 11
Puncte : 15
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Suflet Razvratit +16 ani.   Suflet Razvratit +16 ani. I_icon19Mier 09 Iul 2014, 10:59

Nu stiu ce cred altii dar mie imi place ficul asta si mi-a starnit curiozitatea . Cred ca esti talentata si ai un fic original , cateva greseli gramaticale , dar nu conteaza :P . Astept cu nerabdare continuarea (sper ca o sa fie mai lunga :D ) pe care sper sa o aduci cat mai curand posibil pentru ca sunt foarte curioasa :X .Te pwp :* :* :*
Sus In jos
Alexaa.Shine
Academy Student
Academy Student
Alexaa.Shine

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La mine acasa<3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 29
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Narusaku-orice legat de ei
Stare de spirit Stare de spirit : Cu capul sus printesa,machiajul e scump!

MesajSubiect: Re: Suflet Razvratit +16 ani.   Suflet Razvratit +16 ani. I_icon19Mier 09 Iul 2014, 17:37

Buna,

M-a atras mult titlul pe care il ai si pot spune ca ma atrage. Mereu mi-a placut supranaturalul , iar actiunea nu e deloc grabita ceea ce ma face foarte curioasa.Ar fi tare daca Sasuke ar fi un vampir , lui mereu ii sta bine ca si vampir , dar alegerea ta . Sunt foarte curioasa de ce vei aduce in continuare, oricum spor la scris si daca vrei tu sa ma anunti cand pui next-ul te rog . Mersi anticipat  kiss 

Au revoir,

kiss Shine kiss you
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Suflet Razvratit +16 ani. Asss10Suflet Razvratit +16 ani. J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Suflet Razvratit +16 ani.   Suflet Razvratit +16 ani. I_icon19Dum 14 Dec 2014, 22:36

FanFic SasuSaku inactiv (Iun 19, 2014)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Suflet Razvratit +16 ani.   Suflet Razvratit +16 ani. I_icon19

Sus In jos

Suflet Razvratit +16 ani.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-