| Citate, Proverbe si Mottouri ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Sam 28 Iul 2012, 18:33 | |
| "This is the day you shall always remember as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow!" (Pirates of the Caribbean)
"I can't think about that right now. If I do, I'll go crazy. I'll think about that tomorrow." (Gone with the Wind)
"Frankly my dear, I don't give a damn." (Gone with the Wind)
"I'm king of the world" (Titanic)
"I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours." (The Notebook)
"Love means you never have to say you are sorry." (Love Story)
"May the Force be with you." (Star Wars)
"Keep your friends close, but your enemies closer." (The Godfather II)
"Nobody puts Baby in the corner." (Dirty Dancing)
"I know I have a heart because I feel it breaking. " - (Wizard of Oz)
"Love is passion. Obsession. Someone you can't live without. Someone you fall head over heels for. Find someone you can love like crazy, and will love you the same way back. Listen to your heart. No sense in life without this. To make the journey without falling deeply in love, you haven't lived a life at all. You have to try, because if you haven't tried, then you haven't lived." (Meet Joe Black)
"I'll be back." (The Terminator)
"Bond. James Bond." (Dr. No)
"Show me the money!" (Jerry Maguire)
"I feel the need—the need for speed!" (Top Gun)
"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: only love." (Don Juan DeMarco)
"My name is Benjamin Button, and I was born under unusual circumstances. While everyone else was agin', I was gettin' younger... all alone." (The Curious Case of Benjamin Button)
|
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Mar 07 Aug 2012, 16:50 | |
| E ceva ce am vazut undeva, dar si eu o folosesc des : -Proast-o! -Curvo! -Pitipoanc-o! -Ipocrit-o! -Ne impacam? -Cum sa nu?
2.BRD banca pentru economii! 3.Ce? Eu?La telenovele?Nici vorba!Bunica se uita si eu sunt obligat sa ma uit cand sunt acolo! 4.-Dar ea a spus ca...... -Hai sa incheiem discutia
|
|
| |
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Mier 29 Aug 2012, 15:33 | |
| Pun si eu cateva
1) - Amice esti idiot - Ba nu domnule (I. L. Caragiale- Caldura mare) 2) "Si marmota invelea ciocolata in staniol" (Milka) 3) - "A facut doi cocalari sa sada linistiti: unu la buleo selalaltu la spital, i-a ascultati vrajeala" (Mihai Margineanu- Gore din Chitila) |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Vin 31 Aug 2012, 00:19 | |
| Am venit si eu cu cateva ...
1) Yagujdar !!!! (copilu' de la Palas) 2)Ce vaca sunt ! (Fulga) 3)Fratele meu e John Batista Cena ! (Teo) 4)Zboara puiule zboara ! (Transavia) 5)Comentezi???!!! (Antrefrig) 6)Baka!!!! (BLEACH) 7)Um ...Excuse me , I'm right here ... (KuroBasu) 8) Tovarasu' Kakarau...(Banciu) 9)Moe tekita zo ! (Fairy Tail)
|
|
| |
Gervaïse Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : România Nr. mesaje : 154 Puncte : 165 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compusul. Stare de spirit : Fericită.
| Subiect: Citatul tău preferat. Dum 27 Ian 2013, 15:32 | |
| Păi după cum spune și numele topicul aici veți spune citatul sau citatele voaste preferate precizând și autorul. Încep eu.. Citatul meu preferat este " Îi numesc pleavă pe toți cei ce trăiesc din gesturile altora și asemenea cameleonului iau culorile altora, iubesc partea de unde le vin darurile, gustă aclamațiile și se judecă in oglinda mulțimii. " - Antoine de Saint Exupery |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Dum 27 Ian 2013, 19:36 | |
| Topicul se fuzioneaza cu cel creat de Dadu (Nici cum!), deoarece au aceeasi tema. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Dum 27 Ian 2013, 20:01 | |
| Altele: No money, no funny! Tot raul spre bine. La placinte inainte, la razboi inapoi. Foarte tare! ( asta-i de-a mea, am drepturi de autor, intrebati persoanele apropiate ) Exista momente cand actiunea ta conteaza cel mai mult. Fa-i doar cu mana din trecere!
|
|
| |
Gervaïse Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : România Nr. mesaje : 154 Puncte : 165 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compusul. Stare de spirit : Fericită.
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Dum 27 Ian 2013, 20:41 | |
| 1. Don't worry, be happy! 2. Cine se scoală de dimineață departe ajunge. 3. Cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unul. 4. Secretul vieții nu este să ai tot ceea ce îți dorești, ci să-ți dorești tot ceea ce ai. 5. Citește o carte! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Dum 27 Ian 2013, 21:17 | |
| 5.Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea. 4.Daca vrei sa fi fericit o clipa, razbuna-te...daca vrei sa fi fericit o viata, iarta! 3.Depresia nu survine în urma tristeţii, ci ca umare a unei bucurii nepotrivite. 2.Limba prietenului fals e mai tăioasă decât cuţitul.
1.Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...Iartă-i, oricum.Dacă eşti bun, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse... Fii bun, oricum. Dacă ai succes, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi... Caută succesul, oricum. Dacă eşti cinstit şi sincer, oamenii te pot înşela... Fii cinstit şi sincer, oricum. Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma intr-o zi... Construieşte, oricum. Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi... Fii fericit, oricum. Binele pe care îl faci astăzi, oamenii îl vor uita mâine... Fă bine, oricum. Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de-ajuns... Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum. La urma urmei, este între tine şi Dumnezeu... N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum.
Scuze ca ultimul este asade lung insa este favoritul meu. |
|
| |
Delicate. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu unde . Nr. mesaje : 51 Puncte : 69 Reputatie : 14 Hobby-uri : Baschetul . :x Stare de spirit : Sunt sigură că nu te interesează
| Subiect: Puterea citatelor Joi 06 Iun 2013, 21:51 | |
| Bună ! Fiind o mare iubitoare de citate, m-am gândit să împărtăşesc câteva cu voi , iar la rândul vostru să îmi arătaţi citatele voastre preferate . Să-mi spuneţi dacă este o idee bună, chiar nu vreau să fac agitaţie pe forum Prefer mai mult citatele în engleză, sper să nu vă supere acest lucru.. :( Să începem : Dreams : " Don’t let small minds convince you that your dreams are too big. " - Unknown " Every morning you have two choices: continue to sleep with dreams or wake up and chase your dreams. " - Unknown " Devote yourself to the idea. Go make it happen. Struggle on it. Overcome your fears, smile. Don’t forget: this is your dream. " - Unknown " Never give up on something you really want. It’s difficult to wait, but worse to regret. " - Unknown Distance : " Distance sometimes lets you know who’s worth keeping and who’s worth letting go. " - Unknown Fashion : " Always dress like you are going to see your worst enemy. " - Kimora Lee Simmons " Fashion is a relationship between you and your mood. " - Unknown Funny : " Etc. – End of Thinking Capacity. " - Unknown " It’s all fun and games, until someone calls the cops. Then it’s a new game; hide and seek. " - Unknown " My life is all math. I am trying to add to my income, subtract from my weight, divide my time, and avoid multiplying. " - Unknown " I’m great in bed; I can sleep for days. " - Unknown " I hope you step on a lego. " - Unknown " In order for you to insult me, I would first have to value your opinion. " - Unknown Strength : " Forget what hurt you, but never forget what it taught you. " - Unknown " Be strong when you are weak, brave when you are scared, and humble when you are victorious. " - Unknown " Strength does not come from physical capabilities, it comes from indomitable will. " - Mahatma Gandhi Motivational : " If you don’t challenge yourself, you will never realize what you can become. " - Unknown " You can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore. " - Christopher Columbus " You are only confined by the walls you build yourself. " - Unknown Am scris mai multe, sper să vă placă După cum vedeţi, citatele le-am pus pe categorii, să nu fie toate " împrăştiate " . Aştept să citesc şi de ale voastre , O noapte faină să aveţi , Ceauu :3 |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Vin 07 Iun 2013, 17:47 | |
| 1. Traim o viata de r**at, dar macar are o grafica buna. :)) 2. Nevermind 3. Keep calm and love bananas 4. No pain, no game 5. Nutellas + I'm fine, I just cry.
|
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Sam 08 Iun 2013, 15:37 | |
| 1. Mintea nu-i un vas care să fie umplut, ci un foc care trebuie întreţinut. - Plutarch 2. Nimeni nu ne poate face să ne simţim inferiori fără permisunea noastră. - Eleonor Roosevelt 3. Pierderile te vor ajuta să preţuieşti ceea ce ai; gustul înfrângerii face victoria atât de dulce. 4. Poţi închide ochii, dar nu poţi stinge soarele. - Nicolae Iorga 5. În viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe. |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Joi 17 Oct 2013, 19:42 | |
| Viaţa-i cel mai avansat joc video ce va exista vreodată. Fiecare lacrimă aduce de fiecare dată o amintire trecută. |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Vin 18 Oct 2013, 08:06 | |
| Ce topic frumos. Păi, când citesc şi îmi place ceva îmi notez într-un carneţel aşa că aduc şi eu câteva citate: "Un bărbat din milioanele de bărbaţi doreşte o singură femeie din milioanele de femei. Unul singur şi una singură! Adam şi Eva!" " Iubirea şi Dumnezeu, conştient sau inconştient,trebuie să alcătuiească suprema preocupare a sufletului omului. Fără de ele omul nici n-ar putea exista!" Asta e tot pentru moment.
|
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Vin 18 Oct 2013, 09:00 | |
| Doar un singur motto: Tot răul spre bine/După rău vine bine. |
|
| |
Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Lun 11 Noi 2013, 14:22 | |
| "Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte." Si cum ai zis si tu, Ema: Tot raul spre bine. :) |
|
| |
Raven Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Into the wild Nr. mesaje : 23 Puncte : 37 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Lun 11 Noi 2013, 17:44 | |
| Don't be sad because of people, they will all die. |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Lun 11 Noi 2013, 19:42 | |
| O sa fie bine... Intr-una din zile |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Sam 08 Mar 2014, 22:05 | |
| Nu te teme de moarte ci de eternitatea ei Unde nu-i cap vai de picioare. Surdu` nu aude da le potriveste. =))))))))))) |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Mier 26 Mar 2014, 17:08 | |
| "Eu nu cred ca esti ciudata, esti diferita si asta te face interesanta, sa fi normal e plictisitor... sa faci parte dintr-un tipar pe care il urmeaza toti este anost." |
|
| |
Hercule Poirot Academy Student
Sex : Varsta : 31 Localizare : New Gallifrey acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 33 Puncte : 52 Reputatie : 15
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Mier 26 Mar 2014, 19:21 | |
| ”Ai grija de gandurile tale pentru ca se vor transforma in vorbe. Ai grija de vorbele tale pentru ca se vor transforma in fapte. Ai grija de faptele tale pentru ca se vor transforma in obiceiuri. Ai grija de obiceiurile tale pentru ca vor fi caracterul tau... Ai grija de caracterul tau pentru ca el va influenta destinul tau...viata ta.” ”Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii.” ”Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!” “Nu am stiut!” se zice CORECT “Nu m-am obosit sa aflu!” “Nu am putut!” se zice CORECT “Mi-a fost lene sa caut o solutie!” “Nu inteleg!” se zice CORECT “Mi-e greu sa gandesc singur!” “Am uitat!” se zice CORECT “Nu mi-a pasat suficient!” ” I tried to be normal once. Worst two minutes of my life.””The imagination is precious. Don't lose it. Don't lose the child in you.”"There are many types of monsters that scare me: Monsters who cause trouble without showing themselves, monsters who abduct children, monsters who devour dreams, monsters who suck blood... and then, monsters who tell nothing but lies. Lying monsters are a real nuisance: They are much more cunning than others. They pose as humans even though they have no understanding of the human heart; they eat even though they've never experienced hunger; they study even though they have no interest in academics; they seek friendship even though they do not know how to love. If I were to encounter such monsters, I would likely be eaten by them... because in truth, I am that monster."
Anumiti oameni vad lucrurile asa cum sunt si spun:" De ce?". Eu visez lucruri care nu au mai existat si spun: "De ce nu?" Cind "as vrea" devine "vreau", cind "ar trebui" devine "trebuie", cind "mai intii si mai apoi" devin "acum", atunci si doar atunci dorintele incep sa se transforme in realitate. Eu iau decizii. Poate nu sunt perfecte, dar este mult mai bine sa iei decizii imperfecte decit sa cauti in permanenta deciziile perfecte pe care nu le vei gasi niciodata. Exista doar 3 culori, 10 cifre si 7 note; ceea ce facem cu ele este important. A regreta că nu te-ai născut altfel, este a regreta că te-ai născut tu, și nu s-a născut altcineva. A dori să fii altfel, este a dori să mori tu și să se nască altcineva.Căci tu, tu ești tu. Ce fel de om este acela al carui bine suprem, si a carui optima folosire a timpului constau in a manca si a dormi? Un animal, nimic mai mult. Dacă ar fi să îmi trăiesc din nou viață, aș face aceleași greșeli doar că mai devreme. |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! Dum 30 Mar 2014, 19:21 | |
| "Same shit, different day." "The way we talk to our children becomes their inner voice." "I shall die on my feet before I live on my knees." "If you're going to be weird, be confident about it." "There is nothing more erotic than a good conversation." |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Citate, Proverbe si Mottouri ! | |
| |
|
| |
| Citate, Proverbe si Mottouri ! | |
|